Gezond snacken met vegamix

Hey lieverds,  jullie zullen vast zoals mij wel voornemens hebben voor het nieuwe jaar. Die van mij zijn onder andere gezond snacken. Hoe snel grijpen we niet naar die koek in de kast, dat zakje chips,… Juist ja, heel snel! En als we er even bij stilstaan wat die producten allemaal bevatten dan keert mijn maag al snel om. Ik ging dus opzoek naar een gezond alternatief en die heb ik gevonden. Say yes to vegamix!

 

Wat is vegamix

Vegamix zorgt ervoor dat je elke maand (met of zonder abonnement) voorzien bent van supergezonde snacks die je meer energie zullen leveren. Meer energie = je beter in je vel voelen! Door te kiezen voor vegamix bespaar je je zelf de moeite en tijd om deze snacks te gaan zoeken en zullen ze jou smaakpapillen echt verwennen met alleen maar het beste voor ons lichaam.

Hun assortiment is zeer uitgebreid en je zal nooit twee dezelfde snacks in je box vinden. Dit gaat van energy bars tot gedroogd fruit, gezonde snoepjes, olijven, superfoods, chocolade…. Dit is voor de veganisten onder ons echt hemels. Ik ben wel geen veganist maar dat hoeft ook niet om een gezonde levensstijl aan te nemen en je manier van snacken aan te passen!

Je ontvangt na je bestelling je vegamix box elke eerste week van de maand.

 

Mijn ervaring

Eerlijk, ik deed mijn box open en was sterk onder de indruk. Zo gevarieerd en niet één dezelfde snack. Er was geen enkel merk bij dat ik kende. Door de box leer je dus heel wat nieuwe merken kennen met elk hun eigen normen en waarden. Elk merk gelooft in het pure en onbewerkte. Vaak niet gebakken en al helemaal geen toegevoegde siropen. Tevens zijn zo goed als alle snacks lactose, gluten en soja vrij. Sommigen ook graan, noten en palmolie vrij. Ongelooflijk!!

Deze gezonde tussendoortjes zijn ideaal om mee te nemen naar jou werk of gewoon als tussendoortje voor thuis of in de sportschool. Elke dag is er een andere snack die voor een smaakverrassing zal zorgen.

Wat me opviel aan de smaak is dat ze allemaal zo puur en eerlijk smaken. Wanneer een snack bv dadels bevat dan zal je die ook zeer puur smaken. Echt heerlijk allemaal.

 

Mijn favorieten

Oh eigenlijk zijn ze allemaal zo lekker en gezond. Toch waren er enkele favorieten bij :

  • Go bites energy balls

 

 

  • Kookie cat – hemp cacao

 

      

 

Heb je zelf ook een nieuwe favoriet bij zoals ik en kan je er niet genoeg van krijgen? Wel, geen paniek! Je kan deze steeds apart bestellen! HOORAAY!

 

 

Bestellen

Hebben jullie gezond snacken en een gezondere levensstijl ook als nieuw voornemen voor 2018? Je box bestellen doe je door hier te klikken. De favoriete snacks kan je ook apart bestellen zoals ik eerder al zei en dat doe je door hier te klikken. Wees gerust, je zit nooit aan een abonnement vast. Je kan altijd 1 box bestellen om uit te gaan proberen of het wat voor jou is. Kies je voor een maandelijkse box dan kan je ook steeds je abonnement gaan opzeggen wanneer je maar wil.

 

*Volgen jullie vegamix al op Facebook en Instagram?* Wij zijn helemaal fan van het concept!

 

Happy and healthy snacking babes!

 

Love,

Karen xoxo

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s