Voor mooie, biologische en natuurlijke producten moet je bij Biostijl zijn.

Biostijl is een webshop waar je enkel en alleen maar het beste voor je huid én onze natuur vindt. Ze bieden je producten aan die geen chemische toevoegingen bevatten en die niet op dieren zijn getest. Hier maakt mijn hart een sprongetje van ❤

De komende weken laat ik jullie kennismaken met een aantal fantastische producten. Vandaag vertel ik jullie meer over de producten van ; petit & jolie.

 

Biostijl en hun missie

Hun missie is om mooie, biologische en natuurlijke producten onder de aandacht te brengen. We zijn er ons niet van bewust maar ingrediënten die chemisch zijn, zijn gewoon niet goed voor ons. Het is niet alleen bewezen dat deze stoffen huidproblemen zoals eczema, allergieën en problemen aan de luchtwegen veroorzaken maar ook verandering teweeg kunnen brengen aan ons hormoonstelsel!

Waarom dan nog zo’n producten gebruiken als er biologische producten zijn die lief zijn voor onze huid en de natuur? Wat ik helemaal al gek vindt is dat het nog steeds voorkomt dat sommige merken hun testen laten uitvoeren op dieren! Vreselijk vind ik dat. Gelukkig kan je erop vertrouwen dat Biostijl die merken niet verkoopt!

 

Petit & Jolie

De producten van petit & jolie zijn uitsluitend gemaakt van natuurlijke ingrediënten en wanneer mogelijk zijn deze ook nog eens van biologische landbouw afkomstig. Er zitten geen parabenen, paraffine of PEG ingrediënten in. Joepie!

Alsof dit nog niet geweldig is maken ze daarnaast ook geen gebruik van synthetische geur- en kleurstoffen of synthetische bewaarmiddelen. Wat denken jullie hiervan?! ❤

 

De baby cadeauset

Dit is echt een heel mooi setje om cadeau te doen. Het bevat eigenlijk de belangrijkste dingen die de (aanstaande) mama nodig heeft om haar baby te verzorgen. Of je doet hem gewoon cadeau voor jezelf. Het zijn namelijk kleine formaatjes dus ideaal om bv mee te nemen op weekend of zelfs op reis. Het bevat :

  • Een baby billencrème : Een must-have na elke luierwissel! Beter voorkomen dan genezen zeg ik altijd. Daan is nu 18 maand en al 18 maand smeer ik elke dag zijn billetjes in waardoor hij nog nooit last heeft gehad van roodheid of uitslag. Deze crème heeft een unieke samenstelling die de huid kalmeert en uitslag voorkomt. En een goede tip; gebruik geen natte doekjes maar katoenen pads met een olieachtige lotion. Gegarandeerd zachte en mooie billetjes.

 

  • Een baby bodylotion : Oh wat hou ik van bodylotions. Zowel voor mij als Daan. Echter vind ik het steeds opletten geblazen want onze baby’s hun huidje is echt teer en gevoelig. Gebruik dus niet zomaar een bodylotion want dit kan wel eens uitslag of eczema veroorzaken! Daarentegen is deze bodylotion van petit & jolie echt een toppertje. Daan zijn huidje is hiermee zó zacht en vertoont geen reactie hierop. Dat kan ook niet anders want hij bezit alleen maar het beste voor onze baby’s huid. Hij heeft een lekkere zachte geur en smeert goed open. Deze hydraterende lotion bevat tevens abrikozenolie dat zorgt voor extra elasticiteit en langdurige zachtheid.

 

  • Een baby haar & body shampoo : Deze heeft zoals de bodylotion een lekkere zachte geur. Je hebt niet veel van de shampoo nodig en het glijdt zo over het lichaam van jou kindje. Ik vind het echt geweldig dat dit een 2 in 1 is. De huid droogt veel minder snel uit doordat hier geen krachtige ontvetter in wordt gebruikt omdat dit ook gewoonweg nog niet nodig is. Jonge kinderen hun haartjes worden namelijk nog niet vettig. Ook geschikt voor kinderen met een droge en gevoelige huid. Ik vind hem echt geweldig.

 

*De baby cadeauset kan je aankopen door hier te klikken *Prijs : 9,99€

 

De mama cadeauset

Oké mommy’s, ook dit is een hele leuke set om cadeau te gaan doen of voor jezelf. Het is pure verwennerij voor de aanstaande mama. Ben je zwanger dan moet je ook echt lief zijn voor je huid. Ik merkte tijdens mijn zwangerschap dat mijn huid veel droger was en dat mijn buik soms jeukte. Smeren is dan de boodschap! Met deze set zit je dan helemaal goed! Hij bevat :

  • Een anti-striae olie : je huid gaat steeds meer uitrekken naarmate de zwangerschap bevordert dus moet je deze goed gaan verzorgen en voeden om striemen te voorkomen. Deze olie maakt de huid soepel en veerkrachtig en trekt snel in. Het bevat shizandra, wierook en rozemarijn extracten voor een extra stimulans van de huid. Heerlijk toch? Smeren maar!!

 

  • Een biologisch geteelde kruidenthee “Herbal Tea to enjoy”: Deze heerlijke thee is ideaal om even mee tot rust te komen. Een zwangerschap vraagt veel energie van je lichaam dus veel rusten doet goed! De thee bevat pepermunt, lindebloesem en kamille.

 

*De mama cadeauset kan je bestellen door hier te klikken. *Prijs : 14,99€

 

Wij zijn helemaal fan van Biostijl en binnenkort kan je meer lezen over andere fantastische producten die je er kan vinden ❤

Volg je Biostijl al Facebook of Instagram?

 

Love,

Karen xoxo

 

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s