Uitgetest ; de nieuwe Intuition f.a.b. van Wilkinson Sword

Hi sweets,

Een nieuwe week en dus tijd voor een nieuwe blog! Jullie gaan deze echt fantastisch vinden! Dat weet ik nu al…;-) Ik kan je alvast gaan verklappen dat Wilkinson Sword DÉ oplossing heeft gevonden om het scheren voor ons pakken aangenamer én sneller te laten verlopen. Zeker i-de-aal voor de mommy’s onder ons waarbij het soms eens snel moet gaan.

 

Forward And Backwards

Forward And Backwards, daar staat dit gloednieuwe scheermesje f.a.b. voor! En natuurlijk is dit scheermesje ook gewoon helemaal fabulous!

Ik kon mijn ogen niet geloven toen ik het persbericht ontving. Een scheermesje…dat in twee richtingen scheert…kan dat? OMG dit moést ik gewoon testen!

Hoe kan dit hoor ik jullie al denken. Wel, dit scheermesje heeft een unieke opstelling. De bovenste 3 mesjes kunnen in de tegenovergestelde richting van de 2 onderste mesjes scheren. Geweldig niet? Rond de mesjes zit een geactiveerde gel die het glijden over de huid vergemakkelijkt. Zo ontstaat er een vloeiende beweging die ook nog eens verzorgend werkt. What do you think about that?

Je kan spreken van een echte productinnovatie. De f.a.b. is het resultaat van jarenlang onderzoek en uitgebreide testen. Het belangrijkste doel van Wilkinson Sword, bij het ontwikkelen van nieuwe scheersystemen, is ervoor zorgen dat scheren comfortabel en gemakkelijk is. Jaja, can I get an AMEN babes?!

 

Mijn ervaring

Eerlijk, ik moest de eerste seconden toch maar even wennen aan de gedachte. Haha! Echt waar! Ik had heel even schrik om mij te gaan snijden ofzo.

Het design is zeer mooi en vrouwelijk. Zowizo ben ik al gek op de kleur roze dus was ik meteen verliefd op dit scheermesje.

Bij het scheren ondervond ik niks van problemen! Je hebt al geen zeep of speciale gel nodig om te scheren aangezien er rondom de mesjes een geactiveerde gel zit! Dat vind ik een pluspunt. En in twee richtingen scheren? Nadat ik mijn schrik opzij kon schuiven was dit echt een eitje. Het mesje glijdt mooi heen en weer én je hoeft je mes niet meer te gaan optillen! Ik vind het werkelijk fantastisch. Ik merk ook dat ik daardoor toch wel sneller uit de douche was hoor! Ohja, niet onbelangrijk; mijn huid had geen last van irritatie! Iets wat ik anders veel sneller heb. De geactiveerde gel werkt tegelijk verzorgend en dat was zeer duidelijk.

Alleen maar vol lof over dit scheermesje. Jullie moeten deze echt eens proberen!

 

*Intuition f.a.b. scheersysteem met 1 mesje: 19,99€*

*Verkrijgbaar bij je drogisterij*

Volgen jullie hen al op Facebook? Klik dan hier.

 

Veel liefs,

Karen xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s