Vaderdag ; doe eens een mooie polo cadeau!

Hi lieve schatten,

Het is alweer even geleden…Sinds ik mezelf moet spuiten, ben ik echt vaak ziek. Humira is een biological en deze haalt mijn afweer sterk naar beneden waardoor ik erg vatbaar ben voor elk virusje of bacterie. Oké mijn darmen zelf zijn zo goed als onder controle, maar ik heb er nu wel een hele reeks aan bijwerkingen bij. Echt vreselijk en ik voel me er zo machteloos over. Ik ben nu nog aan het herstellen van een griep maar ik doe echt wel mijn best om zoveel mogelijk in te halen nu. Om jullie een gedacht te geven…ik sta 18 posts op Instagram/blog achter ahhaha. I know, crazy! Maar ik ga mijn hoofd niet laten hangen!

Vandaag kom ik dan ook met een superleuk idee voor vaderdag! Zeker met het heerlijke zonnetje die zich steeds meer en meer tevoorschijn tovert. Als je nog geen leuk cadeau hebt gevonden, lees dan zeker snel verder!

Hemdvoorhem.nl

Een tijdje terug mochten we kennismaken met Hemdvoorhem.nl en dat is toen meer dan in de smaak gevallen. Hoe kan dat ook anders? De webwinkel biedt gewoon echt ALLES aan voor de man. Voor diegene die de winkel nog niet kennen…check zeker eens via : https://www.hemdvoorhem.nl/ 

Het is ook echt bijzonder fijn om als man, alles te vinden in 1 webwinkel. Mannen houden al niet van shoppen, laat staan dat ze urenlang het internet moeten gaan afschuimen om een hemd, ondergoed en een paar sokken te vinden. Hemdvoorhem heeft hier aan gedacht! Ze hebben een zeer ruim aanbod van hemden tot sokken, ondergoed, dassen, parfums, polo’s en nog veel meer.

Ohja het komt echt altijd zo mooi verpakt toe. Echt met liefde gedaan. ❤ De verpakkingsdozen zijn mooie zwarte classy juweeltjes waardoor je meteen een cadeautje in je handen hebt dat je zo kan afgeven. Geen gedoe meer met inpakpapier.

Vaderdag

Nu Vaderdag steeds dichterbij komt, wil ik jullie meteen ook helpen met een cadeautip. Oké een flesje bier is leuk…maar niet zo leuk als een stuk kleding waar ze veel langer iets aan hebben!!

Ga daarom eens voor een prachtige polo. Jeffrey is er dolgelukkig mee. En hoe mooi en stijlvol is het met dat lekker weertje? Je papa of man zal er ook zo gelukkig mee zijn. Ik koos de Lacoste Sport polo Slim Fit in de kleur wit. Je kan hem vinden door hier te gaan klikken.

Het is een prachtige polo met korte mouwen, licht getailleerde pasvorm en bestaat uit 100% katoen. Jeffrey vindt hem heel comfortabel zitten en zeer luchtig. Het is geen zware katoen wat ideaal is met de zomer die eraan komt.

Momenteel is er op deze polo 25% korting dus echt wel de moeite om een kijkje te gaan nemen. Je betaald nu 59,96€  i.p.v 79,95€ én de verzending is gratis. YAAAAY!

Ik hoop dat ik jullie wat mogen inspireren heb voor een leuk cadeautje of om gewoon zomaar cadeau te doen. 😉 Ook onze mannen worden graag eens van tijd tot tijd in de watten gelegd. Maar dan moeten ze het wel verdienen aha!

Liefs,

Karen xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s