About

ik en daan2

Welkom! 

Allereerst welkom en bedankt om een bezoekje te brengen aan Cookies and the Monster.

 

Wie ben ik? 

Ik ben karen, 28 jarige mama van baby Daan -> een klein, knap en lief monstertje die graag een koekje lust. Mijn lieve zoon is geboren op 12/07/2016.

Ik ben deze mamablog in april 2017 begonnen nadat we meer en meer werden aangesproken op Instagram. Merken begonnen ons te benaderen en vroegen om samen te gaan werken. Superleuk en ik kreeg de smaak te pakken. Ik ben ook meer beginnen relativeren en veel zaken krijgen plots een andere betekenis. Ik wil andere mama’s inspireren, meningen delen, reviews geven, tips,… Een echte no nonsens mamablog waar je alles op kan vinden.

 

Samenwerken ?

Ik werk zowel samen met merken die nog niet zo gekend zijn en naamsbekendheid kunnen gebruiken als samen met zeer bekende merken. Ook met verdelers en webshops gaan we samenwerkingen aan. Deze samenwerkingen gaan van foto’s nemen tot het uittesten van producten, uitstappen doen,… Je kan eigenlijk voor alles terecht bij Cookies and the Monster.

 

Hoe verloopt een samenwerking? 

Tijdens het contact worden concrete afspraken gemaakt. Wat wordt er precies gesponsord, wat wordt er verwacht van ons, worden er foto’s gemaakt, een blog geschreven, delen met onze volgers…. én ook belangrijk ; een datum wanneer deze zaken dan online worden gedeeld. Het bloggen is namelijk zo druk geworden dat onze blogposts worden ingepland en elk hun eigen datum krijgen/hebben.

Interesse gekregen in een samenwerking? Gelieve dan contact op te nemen via de website of Instagram.

 

Alvast heel veel leesplezier!

Veel liefs,

Karen en Daan xoxo