Yummy Yummy in een Yumbox

Yummy yummmm, wij gaan het hebben over de Yumbox ❤ Maar wat is dat nu precies; een Yumbox? Wel, dat kom je zo meteen te weten als je even verder gaat lezen 😉

 

Wat is een Yumbox

Yumbox is een merk dat superleuke bento boxen maakt! Zowel voor kids als volwassenen en deze zijn helemaal lekvrij. Ze zijn speciaal ontworpen om gezonde en evenwichtige voeding te promoten. De lunchboxen van Yumbox zijn gemaakt uit duurzaam en veilig materiaal. De binnenkant bestaat uit verschillende vakjes en kan je eruit nemen wat het reinigen vergemakkelijkt.

Bento is het Japanse woord voor lunchbox. Je lunch wordt, zoals ik hierboven al had vermeld, verdeeld door verschillende vakjes waardoor je echt met plezier kan gaan eten. Zeker voor de kids is dit echt een must-have! Door de vakjes kan je eindeloos gaan combineren en zo de lunchbox aantrekkelijker maken. Jippie!

 

Gezonder

Doordat er vakjes zijn zal je meer gaan variëren en dat wil zeggen = bewust gezonder eten. Als je voor jezelf of je kids  begint met voorbereiden van de lunch en je weet dat je enkel een eenvoudige boterhamdoos of zilverpapiertje hebt; wat gebeurt er dan denk je? Vaak wordt er daardoor maar enkel snel snel een boterham gemaakt en that’s it. Niet bepaald gezond kan je dat noemen als je het mij vraagt.

Een aantal eigenschappen

  • De Yumbox is compact waardoor deze niet veel plaats inneemt of zwaar van gewicht is in het boekentasje van je kindje.

 

  • Heel makkelijk open en dicht te doen voor kinderhandjes.

 

  • Lekvrij; de vakjes worden afgesloten door een silicone deksel wanneer je de Yumbox sluit. Heel fijn want zo moet je geen schrik hebben om bv een sausje, yoghurt etc. mee te nemen.

  • Aangezien je deze steeds kan hergebruiken is het daarom milieuvriendelijk en spaar je dus heel wat uit op verpakking.

 

  • Je hebt de Yumbox in verschillende formaten en kleuren. Voor ieder wat wils dus.

 

Wij hebben het getest

Van zodra ik de Yumbox had ontvangen heb ik hem onmiddellijk uitgetest. 😉 Nog niet zoals een pro maar ik vond het wel best aardig gelukt hihihi.

 

Ook zo een leuke Yumbox scoren ? Je kan ze in verschillende webshops vinden. ❤ Met dank aan Stoqk International.

Love,

Karen en Daan xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s