MiniMarieTea, thee speciaal voor je kids en de hele familie !

Hey babes, toen ik dit merk voorbij zag komen kon ik mijn ogen niet geloven. Thee voor je hele familie alsook voor je kids , geweldig toch? Dit moest ik gewoon proberen aangezien ik echt van thee hou en Daan steeds aan mijn arm staat om mee te drinken. Gewone thee krijgt hij van mij natuurlijk niet vanwege de theïne/cafeïne maar deze thee is alleen maar puur natuur!

 

Ontstaan MiniMarieTea

De mama van Marie , Isabelle, kwam op een dag met het geweldige idee om gezonde en leuke alternatieven voor water te maken. Ze is gek op haar liefdevolle momenten met haar dochters waar ze veel van houdt, en van thee en kruiden. Elke dag na school genoot ze van hun thee moment maar ze wou deze kunnen delen met haar dochters op een verantwoorde manier. Zo begon ze haar eigen bedrijfje ; Happy Bags, het moederbedrijf van MiniMarieTea.

DSC_6390

 

Thee speciaal voor onze kids

Ik kan jullie nu al vertellen ; ik ben helemaal gek op MiniMarieTea en Daan ook. ❤ Thee waar je je kind met een gerust hart van kan laten drinken én het is nog leuk ook voor hen! De thee verkleurt bij contact met water en dit allemaal door de natuurlijke ingrediënten. Ook zwangere vrouwen kunnen met een gerust hart van MiniMarieTea genieten ❤

Ik zal jullie even een lijstje opsommen wat deze thee zo bijzonder maakt ;

  • Geen toegevoegde suiker
  • Geen theïne/cafeïne
  • Geen toegevoegde smaken
  • Alleen maar bio & organisch
  • Zowel koud als warm heerlijk
  • Wordt nooit bitter maar juist lekkerder
  • Voor de hele familie & zwangere vrouwen

Mooi lijstje hé ? Helemaal fan hier! De thee smaakt echt heerlijk en als ik voor het slapen een kopje wil dan moet ik me geen zorgen maken dat ik niet zou kunnen slapen. Daan vindt ze ook heel lekker en ik vind het zo leuk dat ik mijn kopje kan delen met hem. ❤ Hij geniet er zo van hihi ❤

 

Zakjes of losse blaadjes

Je kan je MiniMarieTea maken in je theepot met de losse theeblaadjes of je kiest voor hun XL bags waar je twee grote koppen thee uithaalt. Ik vind het beiden even makkelijk dus dit hang een beetje van je persoonlijke voorkeur af. Ik moet wel zeggen dat ik thee uit mijn theepot nét iets lekkerder vind. 🙂

In de zomer zal hun thee extra lekker zijn met een aantal ijsblokjes mmmm. MiniMarieTea kan je gewoon ook koud drinken! Geweldig niet?! ❤

 

 

 

Tijd om thee te gaan shoppen

Heb je nu ook zin gekregen in een lekker kopje thee én om dat met jou gezinnetje te gaan delen?

Je kan ze shoppen door hier te gaan klikken.

 

Love and enjoy life,

Karen xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s