Uitgetest ; de Uriage Age Protect productlijn

Hi babes,

Wat een weer is het de voorbije week geweest. Heerlijk die warmte en zonnestralen op je huid voelen. Belangrijk hierbij is om wel je huid goed te gaan verzorgen. De zonnestralen kunnen namelijk heel wat schade berokkenen aan onze huid en huidveroudering dus in de hand werken.

Ik kom vandaag met een review over de allernieuwste productlijn “Age Protect” van Uriage. Ik werd verrast met een heel mooi pakketje. Niet alleen fijn dat ik jullie deze producten mag voorstellen, dit is tevens ook mijn allereerste review over producten van Uriage. ❤

 

 

Age Protect ; het allernieuwste anti-aging gamma van Uriage

Een gamma waar ik veel liefde voor heb en dus graag met jullie deel. Ze bevatten het gepatenteerde BLB (Blue light barrier). Waarom moeten we ons beschermen tegen blauw licht? Wel, ik heb dit voor jullie uitgezocht. Blauw licht bevat helaas veel energie en versnelt dus het verouderingsproces van onze huid. Het is zelfs zo dat blauw licht nog dieper in onze huidlagen gaat dan UV stralen. Shocking!

Dit is dus niet zomaar een anti-aging productlijn die zich enkel focust op de aanpak van rimpels. De formule beschermt onze huid ook tegen dit blauw lichte, vervuiling, stress, vermoeidheid, zorgen voor een stevige huid, verminderen pigmentvlekken en zorgen voor een schitterende huid.

De producten bevatten de beste actieve bestanddelen die er op dit moment op de markt te vinden zijn :

  • Retinol (vitA) : zorgt voor een snellere wondgenezing, huidverjongend, voorkomt zwarte puntjes en puistjes, vervaagt pigmentvlekken. Door de aanwezigheid van Retinol mag je deze producten niet gebruiken tijdens de zwangerschap.
  • Hyaluronzuur : voedend, maakt fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar, snel resultaat, lichaamseigen dus niet schadelijk

 

De producten die ik getest heb

Alle producten komen in zeer mooie verpakkingen met blauwe accenten dat slaat op hun BBL patent. De flesjes zijn lang en slank en nemen dus niet veel plaats in. I-de-aal om altijd bij je te hebben! Ohja, niet onbelangrijk, ik vind ze lekker geuren. 😉

 

Multi-actieve crème – 40 ml

   

Een heerlijke romige crème voor de normale tot drogere huid. Naast de hierboven genoemde voordelen bevat hij ook vochtinbrengende bestanddelen die mijn huid enorm zacht en soepel maken. Het is een crème die eigenlijk ideaal is voor de oogomtrek om de fijne lijntjes daar te gaan vervagen en intensief zijn werking uit te voeren.

De crème smeert goed open en je hebt niet veel nodig. Na het smeren voelt mijn huid als een babytje aan!

 

Multi-actieve fluide – 40 ml

  

Ben je niet zo fan van crèmes? Dan is deze fluide echt perfect voor jou. Hij is zeer licht en ook deze smeert enorm goed open. Deze fluide is geschikt voor de normale tot gemengde huid.

Hij is zeer comfortabel voor mijn huidje en bevat bestanddelen die gaan samentrekken, waardoor de poriën verkleinen en de structuur van de huid verfijnd wordt. Hierdoor krijg je zichtbaar een gladdere huid. Als je last hebt mee-eters of puistjes dan zullen deze bestanddelen dus goed hun werk doen zodat deze verminderen en zuiveren. Amen!

 

Intensief Multi-actief serum – 30 ml

  

Een geweldige serum voor ieders huidtype. Ik ben enorm fan van deze! Hij is ideaal in combinatie met de crème of fluide. Je brengt eerst het serum aan om vervolgens je beautyroutine verder te zetten. Hierdoor wordt het serum als het ware “afgesloten” en kan het dus veel beter worden opgenomen door de huid! Een kleine tip met grote gevolgen 😉 ❤

Dit serum is een echt geconcentreerd boosterserum! Werkt in tegen de veroudering én beschermd tegen agressieve omgevingsfactoren. Door de sterk geconcentreerde werkzame stoffen is het anti-aging effect, extra doeltreffend. Wat willen we nog meer? Mijn huid ziet er zo stralend uit! Happy me ❤

 

Multi-actieve Detox nachtcrème – 40 ml

  

Wil je optimale resultaten en je huid echt het beste geven wat hij verdient? Vul je beautyroutine dan zeker aan met deze nachtcrème. Zo haal je werkelijk alle voordelen uit de productlijn, door ze samen te gaan gebruiken. Niet een dagcrème van merk A met een serum van merk B en dan weer een nachtcrème van merk C.

Deze nachtcrème is bijzonder zacht voor mijn huid en dat voel je ook aan de textuur ervan. Zeer fluwelig. Deze verzorging werkt in op de veroudering en zorgt ervoor dat onze cellen veel meer voorzien zijn van zuurstof. De huid wordt geregenereerd, ontgift, gladder, en ontspant.

 

Multi-actieve peelende nachtcrème – 50 ml

  

Ook deze nachtcrème is geschikt voor alle huidtypes en is een toppertje onder de nachtcrèmes.

Hij is zeer bijzonder omdat hij tijdens de nacht een peelend effect heeft op je huid. Geen nood, hij heeft geen voelbare fijne korreltjes. Het is een rijke smeuïge sorbetcrème vind ik. En peelen = vernieuwen! Door dit peelend effect zullen je huidcellen sneller gaan vernieuwen waardoor je huid er veel helderder zal uitzien, rimpels en oneffenheden zullen vervagen en de huid wordt fijner.

Vanwege dit peelend effect, gebruik je deze nachtcrème 1 a 2 keer per week maar.

De volgende ochtend zie ik er onmiddellijk het effect van. Mijn huid is lekker zacht, glad en ik zie er ook opvallend minder vermoeid uit.

Zoals jullie kunnen zien is deze productlijn niet alleen veelbelovend maar werkt het ook effectief! De producten van Uriage zijn dermatologisch getest, hypoallergeen, niet comedogeen, zonder parabenen, bevatten maar een minimum aan bewaarmidelen en bevatten het Uriage Thermaal water. Het Thermaal water werkt hydraterend, kalmerend en beschermend.

Uriage gaf mij de ultieme “Age Protect” experience door naast mijn huid te beschermen voor het blauwe licht, ook mijn ogen te beschermen met een speciale bril van Edie & Watson, die het blauwe licht met 40% tegenhoudt! Dankjewel, naast mijn stralende huid heb ik nu ook minder last van migraine, vermoeidheid en vermoeiende ogen.

Ik ben grote fan!

 

*De producten van Uriage zijn verkrijgbaar bij je apotheek in de buurt of bij jou online apotheker.*

 

Veel liefs,

Karen xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s