Ga de zomer in, met de stijlvolle zonnebrillen van Ana Hickmann

Hi sweets,

In de vorige blog over mijn tutu van The Tutu Shop, kon je lezen dat ik mijn verjaardag ben gaan vieren in Parijs. Parijs is echt wel dé modestad en place to be als je van fashion houdt. Ik ben er al vaak geweest dus ken ik er mijn weg al goed 😉

Het weertje was er heerlijk maar af en toe waren er wel een aantal wolkjes van de partij. Toch is het belangrijk om je ogen goed te gaan beschermen van zodra de eerste zonnestralen zich laten zien en voelen. Ik ga jullie daarom vandaag wat meer vertellen over het zonnebrilmerk Ana Hickmann Eyewear. De zomer komt er ook aan dus i-de-aal om jullie op de hoogte te brengen over deze must-have zonnebrillen!

 

Ana Hickmann Eyewear

Oké ladies, toen ik dit merk leerde kennen was ik op slag in love! Geen saaie zonnebrillen met gewone frames of glazen máár echte statement zonnebrillen! Ze zijn erg modieus en voor elks wat wils! Ze stralen vrouwelijkheid uit en zien er heel elegant uit. I LOVE IT!

Ana Hickmann, de vrouw achter deze zonnebrillen, is een Braziliaans model die ook aan het werk is als tv-presentatrice. Ze is een echte ladyboss en heeft naast de zonnebrillen, ook haar eigen kledinglijn, parfums, handtassen, juwelen, schoenen,…

 

Designed To Envy

Het thema voor haar SS2018 collectie is “Designed To Envy”. Een verfijnde en eigentijdse collectie die uit verschillende stoffen en texturen zijn vervaardigd. De ontwerpconcepten zijn echt amazing!

Met dit thema worden de zonnebrillen gepresenteerd als uitermate vrouwelijk, tijdloos en elegant. Ze zijn werkelijk prachtig!

Omdat ze zo mooi zijn en er voor elke outfit wel ééntje passende is had ik het moeilijk om een keuze te maken. Ik hakte de knoop door en ging uiteindelijk voor een witcrème montuur met gouden accenten. Zo stijlvol en ik zag het al helemaal voor mij ; flanerend door de straten van Parijs met mijn classy Ana Hickmann. ❤

 

De look

 

 

 

 

Zonnebril; Ana Hickmann Eyewear // Bloes; Amélie Amélie // Tutu; The Tutu Shop

 

 

Zie je jezelf ook al stralen met deze zonnebril? Of liever een andere look? Neem dan zeker even een kijkje op https://goeyeweargroup.com/en/ of via de Facebookpage.

 

Love ,

Karen xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s