Het wordt kouder…zeer koud! Laat je daarom verwarmen door de unieke theemelanges, Chai gemaakt door specialist Ami of geniet van een kop verrukkelijke zeldzame koffie. Madn77 zal je steeds verrassen met hun dynamische productlijnen.

Als er iets is waar ik van hou, dan is het wel een kop warme drank om op te warmen. Ik ben een echte kou kleum dus krijgen mijn voeten en handen meteen warm na de eerste slokjes. Echt een heerlijk gevoel vind ik. Dit moet Madn77 geweten hebben. Ik mocht van hen kennismaken met de “Chai Box Gift Set” en daar was ik natuurlijk heel blij om. Ik ben werkelijk dol op Chai latté dus deze giftbox is echt i-de-aal om mijn eigen uniek Chai drankje te maken. Benieuwd? Lees dan zeker even verder.

 

  

Het gezicht achter Madn77

Het gezicht achter Madn77 is Naina, een superlieve vrouw afkomstig van Nederland met Indiaas bloed. Ze gelooft heel sterk in fusion vertelde ze me. Het beste van twee werelden dus.

Hoe is ze op de naam gekomen? De “Ma” staat voor Amsterdam, de “dn” voor New Delhi en “77” is een deel van de coördinaten van New Delhi. Daarbovenop komt ook nog het feit dat haar familienaam “Madan” is en ze 7/7 dagen open zijn. Indrukwekkend hé!? Waarom ook haar familienaam? Zonder de liefde van haar familie zou dit nooit zijn ontstaan vertelde ze mij. Wat een warm en gouden hart heeft Naina. Dat merkte ik ook meteen wanneer we met elkaar contact hadden. Ohja, de naam spreek je als volgt uit : Madn Seventy Seven.

 

De shop

Je kan uit een heel ruim aanbod jou selectie maken uit elixirs, chai, koffie, accessoires, 77 boxes en individuele blends en thee’s. Voor ieder wat wils dus.

Daarnaast kan je ook de richtlijnen terugvinden voor de perfecte Chai, tips en tricks.

Naast de online shop kan je ook terecht in hun winkel te Brussel.

 

Pay it forward, give it back

Naina heeft haar hart op de juiste plaats. Zoveel is zeker. Door Madn77 te kopen, steun je geïnspireerde en belangrijke doelen. Deze betekenen zeer veel voor haar.

 • Chaïs & T.A.R.A : Het is voor haar belangrijk om local communities te gaan steunen waaronder dus deze T.A.R.A organisatie die kinderen, hun familie en omgeving helpt die het niet breed hebben. Deze organisatie ontvangt een bepaalt percentage bij de verkoop van hun thee en chai. Niet alleen van Madn77 maar ook van haar leverancier. Beautiful!

 

 • The Ocean Clean-up : Een Nederlandse organisatie die naar schatting in 5 jaar, 50% van de vervuiling van de “plasticsoep” zal opruimen. Zij ontvangen een percentage van haar leverancier, die haar voorziet van kruiden en specerijen voor haar thee-infusies.

 

 • Chez Nous-Bij ons : Een inloopcentrum in Brussel die instaat voor een thuislozenpubliek waar een warm onthaal, ontmoeting en solidariteit centraal staat. Zij ontvangen een percentage wanneer er koffie verkocht wordt. Zowel van Madn77 als van Corica Koffie.

 

Mijn Madn77-ervaring

Ik keek enorm uit naar mijn pakje. Bij ontvangst was ik echt zo verrast en sterk onder de indruk. Wat een mooie giftbox en hij was dan nog eens gepersonaliseerd ook. Ik ontving de “Chai Box Gift Set”. I-de-aal om je eigen perfecte Chai te maken mmmm. Ik kon niet wachten!

De doos bevatte :

 • 1 bamboelepel voor het afmeten
 • 1 glazen pot met bamboo deksel voor het mixen
 • 25 niet-giftige en biologische afbreekbare theezakjes
 • 1 zakje met 50 gram Zwarte thee Assam
 • 1 zakje met 50 gram Jaggery (ook wel Indiaase suiker genoemd)
 • 2 zakjes met elk 35 gram aan Chai-blends speciaal gemaakt door hun inhouse Chai-goeroe Ami
 • Natuurlijk ontworpen Kulhars

Van zodra ik de doos opendeed kwam de heerlijke geur van kruiden en specerijen zoals kaneel, kruidnagel, kardemom,… op mij af. HÉÉRLIJK gewoon!!!

Op een kaart stond dan ook de inhoud van deze doos op en hoe je de perfecte Chai klaarmaakt. Echt stap voor stap te volgen. Super!

Om het voor jullie makkelijk te maken kan je de stappen ook hier volgen ;

 • Stap 1 : Neem je glazen pot en schep met de bamboo lepel 1 a 2 lepels uit de chai-blend die je wilt. Ik neem steeds 2 lepels voor een extra intense smaak.
 • Stap 2 : Neem dan 2 lepels thee.
 • Stap 3 : Meng in de glazen pot en doe het in een afbreekbaar theezakje.
 • Stap 4 : Neem de Kulhars (mok) en doe er wat melk in. In mijn geval lactosevrij. Doe er dan heet water bij en laat je theezakje 3 minuten trekken. Genieten maar!

Zoals je kan zien is het echt niet moeilijk om je eigen favoriete Chai te maken. Ik ben echt zo tevreden van deze box. Hij bevat echt gewoon alles wat je nodig hebt. De smaken zijn heerlijk en zo puur! Het beste wat ik ooit geproefd heb zonder overdrijven! Je warmt er zo lekker van op. En OH MY wat is die Indische Olifant op de Kuhars zo mooi. Wij zijn hier reuze fan van Madn77 !

 

Ohja, ken je iemand die ook gek is op Chai, thee, koffie,… én je hebt nog geen idee wat je hem/haar wilt kopen voor de feestdagen dan is zo’n box echt een dikke aanrader. Of je koopt hem gewoon lekker voor jezelf voor onder de kerstboom hihi 😉

 

Ps: Met de kortingscode “C&MXmasspecial” krijg je maar liefst 10% korting!

Ga naar www.madn77.com voor meer info en laat je verrassen.

 

Liefs,

Karen xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s