+++WIN WIN WIN+++ Wapen jezelf en je kids tegen de koude met de Weer en Wind Crème van Naïf én ga lekker samen bubbelen in bad met hun nieuwste Relaxing Bath Foam!

Hey hey,

Naïf care komt met twee nieuwtjes en dat moet gevierd worden! Het gaat over de “Weer en Wind Crème” en het “Relaxing Bath Foam”. In deze blog kan je alles over deze productjes te weten komen + je maakt zelf kans op dit fantastische duo! How cool is that?! Blijf dus zeker even verder lezen.

 

Vegan en diervriendelijk

Voor diegene die Naïf niet zouden kennen wil ik even een kort woordje uitleg geven. Bij Naïf mag je steeds op je beide oren slapen. Al hun producten zijn volledig plantaardig en diervriendelijk. Lief voor onze huid én onze planeet.

Hierbij een lijst van ingrediënten die NOOIT gebruikt worden :

  • Minerale Olie
  • PEG en Synthetische Emulgatoren
  • Geen Parabenen
  • Allergene Geurstoffen
  • Geen Phenoxyethanol
  • Essentiële Oliën
  • Sodium Laureth Sulfate (SLS/SLES)

 

Weer en Wind Crème – 50 ml – €15,95

Hebben jij en jou kid(s) ook altijd zo last van een droge huid door de koude? Dan is deze Weer en Wind Crème een echte life savior! Door koude, regen en wind heeft onze huid het echt te verduren. Zeker de allerkleinsten hebben een pure en kwetsbare huid die zeer heftig kan reageren op koude. Naast een droge huid kan ze ook rood, schraal en zelfs pijnlijk zijn. Dat willen we natuurlijk niet!

Deze heerlijk crème is vettig (vegan dus geen dierlijke vetten) en rijk aan amandelolie, sheabutter en carnaubawas. Ze vormt een natuurlijke beschermlaag waardoor de huid wordt beschermd en soepel aanvoelt.

Ik vind hem zeer goed opensmeren dus je hebt niet veel nodig. Hij ruikt heerlijk en trekt goed uit. Daan zijn huidje voelt meteen o-zo zacht aan. Zo kan ik steeds met Daan, met een goed gevoel, de koude gaan trotseren.

Als je graag op wintersport gaat dan is deze crème ook zeker een dikke aanrader. Hij is niet alleen geschikt voor baby’s en kids maar ook voor volwassenen. Je ziet in de winter heel vaak volwassenen met rode kaken en kleine “scheurtjes” in de huid. Met deze Weer en Wind Crème is dat dus verleden tijd.

 

Relaxing Bath Foam – 500 ml – €13,95

Wie houdt nu niet van lekker badderen in badschuim?! Zeg nu zelf. Sowieso heeft Daan het van geen vreemden. Ik en mijn man houden zelf ook van een goed warm bad. Ik kan er wel een uur inliggen. Koelt het water af dan laat ik wat water uit en doe ik er weer heerlijk warm water erin aha! Daan vindt het gewoonweg zalig om erin te spieteren en gek te doen. Dat konden jullie ondertussen ook al in onze stories zien.

Ik was dus helemaal door het dolle heen toen ik zag dat Naïf care een badschuim heeft uitgebracht. De gekende Naïf geur in een warm bad én schuim…dé beste combinatie ever!

Het badschuim gebruik je tijdens het vullen van je bad. De bekende Naïfgeur komt meteen vrij en geeft je dat vertrouwde gevoel. Er ontstaat een heerlijk subtiel en zacht schuim. Daan vindt het super om dan het schuim te gaan “vangen” en ermee te spelen hihi. Zijn huidje voelt zo zacht aan. Ikzelf gebruik het badschuim ook en ik kan er gewoon niet genoeg van krijgen.

Wees gerust, het is Naïf dus dat wil zeggen zonder chemische schuimmiddelen, te gebruiken bij eczeem en een droge huid. Jiiiihaaa! Hoe kan het dan bubbelen hoor ik jullie denken…? Wel, er is gebruikgemaakt van kokos en suiker voor subtiele bubbeltjes. Alleen maar liefde dus! Het badschuim gaat je huid ook reinigen op een zeer milde manier dankzij het glutenvrije tarwe-extract en katoenzaadextract.

Geschikt voor baby’s , kids én ja hoor… ook volwassenen 😉

 

WIN WIN WIN

Alright! Fantastische producten niet? Echte musthaves voor deze winter.

Wil je ook kans maken op dit fantastische duo? Ga dan als de bliksem naar onze Instagram en volg daar de stappen om kans te maken. Er worden maar liefst 3 winnaars aangeduid!

De wedstrijd loopt van 10 december tot 16 december. De winnaar zal bekend worden gemaakt op 17 december in dat zelfde bericht én via de stories.

 

*Je kan Naïf vinden bij de betere babyspeciaalzaken waaronder Blabloom en bij je apotheek in de buurt.*

 

Veel succes!

Karen en Daan xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s