Het is zover! Sinterklaas is in het land! Tijd voor onze Sinterklaas cadeautips met als cadeautip 1 ; Play-Doh Kitchen Creations Popcorn Party

Hij komt…hij komt…,

En het is zover! De lieve goede Sint is in het land en dat hebben we allemaal geweten. Heerlijk zeg al die vrolijke gezichtjes!

Net zoals vorige jaar, zullen ik en Daan speelgoed testen en reviewen. Dit gaan jullie allemaal kunnen zien via de stories, Insta en op de blogposts. Op die manier krijgen jullie superleuke Sinterklaas cadeautips mee én kunnen jullie door het bos, de bomen nog zien! Als er iets is dat moeilijk is die periode, dan is het wel uit al dat speelgoed het juiste cadeautje gaan kiezen voor jullie kids. Wij zullen jullie daar weer heel graag mee helpen.

Vandaag starten we dus met onze Sinterklaas cadeautip 1 ; Play-Doh Kitchen Creations Popcorn Party!

Play-Doh Kitchen Creations Popcorn Party

Onlangs konden jullie via de stories onze unboxing zien van deze heuse Popcorn party. Daan is er gek op! Hij is sowieso al een zeer grote fan van Play-Doh maar dit gaat wel een stapje verder dan enkel met je handen wat in elkaar gaan kleien. Ik denk persoonlijk ook dat dit wel één van de redenen is waarom hij er ook zoveel naar vraagt en niet uitgespeeld raakt.

Wat zit er in de doos

Naast de popcornmaker bevat deze speelset ook nog 3 popcornbakjes om te vullen met de popcorn, vormpjes, spuit, popcorn schepper, 6 potjes Play-Doh klei en 2 kaarten met leuke ideeën op. Kortom, alles wat je nodig hebt om lekkere popcorn te maken 😉

Aan de slag

De popcornmaker is super handig in gebruik en dus ideaal voor kleine handjes vanaf 3 jaar. Je klikt alles in elkaar et voila! Klaar voor gebruik.

Bovenaan doe je de plasticine in de popcornmaker, je klikt het toestelletje vast en draaien maar! Doordat je kids gaan draaien, volgen al gauw tal van pocorn uit je machine. Hoe cool is dat?! Om het echter te doen lijken hebben we de gele en witte klei wat gemengd.

Daan kan er geen genoeg van krijgen! Je kan je popcorn bakje rechtstreeks tegen het toestel plaatsen zodat de popcorn er direct invalt of je laat het vallen op tafel en dan kunnen ze zo met het bijgeleverd schepje de popcorn scheppen.

Als het bakje vol zit, kunnen je kids gaan afwerken met heel wat lekkers. Een pretzel, snoepjes enzoverder. Als kers op de taart, kunnen ze hun popcorn afwerken met een sausje door de spuit te gebruiken. Er zitten maar liefst 3 verschillende spuitmonden in de doos!

Ik kan jullie verzekeren…met deze Play-Doh speelset zijn je kids echt lang zoet! Een toppertje voor Sinterklaas!

*warning…na zo’n heuse popcorn party is er een grote kans dat iedereen zin krijgt in echte popcorn 😉 Haal de zak maar al boven!*

Liefs,

Karen en Daantje xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s