De twee stappen in je oogverzorgingsroutine waar je ogen en huid heel blij van zullen worden!

Hey lieve allemaal, 

Velen onder ons hebben gevoelige ogen en/of donkere kringen. Zeker op dit moment met het pollenseizoen. Hatelijk vind ik het. Mijn ogen jeuken, tranen etc. Ook door de medicatie zijn mijn ogen heel gevoelig geworden en droog. Om nog maar te zwijgen over de wallen. Ook genoeg mommy’s die daar last van hebben 😉

Een goede oogverzorging is dus echt wel belangrijk en draagt zijn steentje bij om de ongemakken een pak te verlichten. Daarom vandaag een blog over de oogverzorging die ik gebruik en waar ik super tevreden van ben! 

De twee stappen in mijn oogverzorgingsroutine 

Stap 1 : Clinique take the day off – 125 ml 

Deze make-up remover bestaat uit twee fasen. I love it! Voor mij is dit nog steeds het beste om alle make-up te verwijderen van mijn ogen. Ik draag meestal een waterproof mascara dus dan heb je echt wel een make-up remover nodig die uit twee fasen bestaat. 

Je start dus altijd eerst met het verwijderen van je make-up. Deze oogreiniger verwijdert op een zeer snelle manier alle make-up van je ogen, wimpers en lippen. 

Wanneer je gevoelige ogen hebt of lenzen draagt is deze bijzonder geschikt en zelfs aangeraden door oogartsen. De make-up remover is zeepvrij, prikt niet, 100% parfumvrij, getest op allergieën en oogheelkundig getest. Amen fort his one!

Stap 2 : Clinique all about eyes – 15 ml 

Na het verwijderen van je make-up is het tijd voor de volgende stap ; je ogen verzorgen. Deze all about eyes oogcrème van Clinique is echt geweldig voor mijn ogen! Hij behoort tot één van de weinige oogcrèmes die mijn ogen niet doet tranen en prikken. 

Je hebt niet veel product nodig want hij smeert zeer goed open. Na het smeren is de huid rondom mijn ogen meteen bijzonder zacht en niet vettig of plakkerig. Je kan dus na het smeren ook meteen je make-up aanbrengen. Hij helpt trouwens je oogmake-up goed op zijn plaats te houden dus het werkt als een soort primer. 

Na een 2tal dagen zal je zien dat je ogen minder gezwollen staan en je donkere kringen veel minder zichtbaar zijn. Na een week zijn mijn fijne lijntjes ook minder geworden. 

De oogcrème is 100% parfumvrij, getest op allergieën en oogheelkundig getest. 


Veel liefs,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s