Nood aan een momentje van geluk? Probeer dan het nieuwe badschuim “Be Happy!” van Kneipp

Hi lieverds, 

Nood aan een momentje van geluk? We kunnen er allemaal wel eens nood aan hebben. Zeker wanneer we nu in de Herfst beland zijn en in december de Winter al komt aankloppen. Doordat we veel minder vitamine D opnemen in tegenstelling met de zomer, kunnen we ons al gauw wat minder gelukkig voelen. Dat is omdat ons gelukshormoon Serotonine minder aangemaakt kan worden. Daarnaast zijn er nog tal van factoren die ons geluk bepalen zoals de hoeveelheid stress waarmee we dagelijks te maken kunnen krijgen. 

Gelukkig heeft Kneipp ervoor gezorgd dat we van tijd tot tijd een extra momentje van geluk kunnen ervaren dankzij hun “Be Happy!” productlijn. 

Be Happy! 

Don’t worry, Be Happy! De producten uit de Be Happy! Productlijn, bevatten het vrolijkmakende mandarijn en het rustgevende vetiver. 

Mandarijn heeft een heel opwekkend effect doe humeur voorziet van een optimale boost. Vetiver zit dan weer boordevol antioxidanten en gaat zuiverend en reinigend gaan werken. De natuurlijke en aardse geur ervan, helpt met het ontspannen en focussen. 

Kneipp Badschuim Be Happy! – 400 ml – €9,49 

De productlijn is niet nieuw maar het badschuim wel! Deze nieuwkomer bracht wel degelijk een lach op mijn gezicht. 

Ondertussen weten jullie dat ik enorm kan ontspannen van een lekker heet bad met een badschuimpje van Kneipp. De geurcombinatie van deze Be Happy! Badschuim met mandarijn en vetiver is heerlijk fris en fruitig. 

De natuurlijke oliën werken beschermend voor onze huid. De huid gaat niet meer uitdrogen en voelt zacht en soepel aan dankzij dit badschuim. 

Kneipp Douche Be Happy! – 250 ml – €6,99

Deze heerlijke douchegel bestond al maar heeft nu een nieuw jasje gekregen. De samenstelling blijft dus hetzelfde maar het verpakkingsdesign is nieuw. De fles is nu geproduceerd op basis van 100% gerecycleerd materiaal. Dat wil dus zeggen dat ze volledig recyclebaar is en het etiket is dan weer gemaakt van boomvrij en duurzaam steenpapier dat door het zonlicht kan worden afgebroken. Yaay! 

Voor diegene die dit product nog niet kennen…De Kneipp Be Happy! Douche is mild reinigend en werk hydraterend.  De citrusachtige geur geeft je meteen een moment van geluk! 

Veel liefs en Be Happy! , 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s