Super Mario 3D World + Bowser’s Fury; een dikke aanrader!

Hi lieve allemaal,

Tijd voor iets kei leuk! Ik had hier graag al veel vroeger over geschreven maar dan met mijn ziekenhuisopname enzo…Maar ik ben er eindelijk geraakt fwieeew! Beetje bij beetje haal ik alles in. Ik wil het hebben over het gloednieuwe Mario spel voor Nintendo Switch; Super Mario 3D World + Bowser’s Fury. Twee fantastische games waar wij nog lang over zullen spreken. Daan is er zo verzot op! Vooral het spel Super Mario 3D World.

Super Mario 3D World – Nintendo Switch – €59,99

Voor diegene die het niet weten; het spel werd al eerder eens uitgebracht een aantal jaar geleden voor de Wii U. Deze vernieuwde versie bevat dan ook nieuwe gameplayverbeteringen zodat het avontuur nóg levendiger is geworden. 

Het spel loopt heel soepel, de graphics zijn prachtig en de personages hebben allemaal een boost gehad. Ze lopen veel sneller en kunnen bijvoorbeeld nog hoger klimmen wanneer ze een superbel hebben opgepikt. 

De personages hebben trouwens allemaal elk hun eigen vaardigheden. Zo spelen wij het liefst met prinses Peach omdat zij in de lucht kan blijven zweven en dat is echt wel handig om dingen langer te gaan ontwijken.

Wie de game nog niet kent; de bedoeling is dat je de Sprixies (soort van efjes) gaat redden uit de klauwen van niemand minder dan; Bowser. Je verplaatst je doorheen Sprixieland en gaat als het ware op reis door verschillende werelddelen. Echt allemaal heel mooi en zeer uitdagend. Er valt enorm veel te beleven! 

Het is ook zo dat je met verschillende spelers tegelijk kan spelen alsook online. Wij vinden het super om met ons gezin samen te spelen. Je kan je wel voorstellen hoe luid het er dan hieraan toe gaat haha. Daan die gaat er echt helemaal in op. Wat Daan betreft…van hem zijn we echt al geschrokken. Hij kan de spelletjes helemaal alleen spelen en zijn strategisch nadenken en inzichten zijn ongelooflijk. Ze zijn er zo snel mee weg. Hij kan het al veel beter dan mij!! Ohja, zijn favoriete spelletjes zijn die met Dinosaurus Plessie die je helpt om rivieren over te steken. Hij moet er altijd zo om lachen. 

Last but not least, de spelletjes zitten vol power ups. Echt geweldig! Er zijn er maar liefst 5! Onze favoriet is de superbel, hierbij verander je in een kat waardoor je makkelijk overal kan komen door te klauteren en kan je je vijanden krabben. Dan heb je nog het superblaadje, de kanondoos, de dubbele kers, de gekende vuurbloem en de megapaddenstoel. 

Het spel is een hele dikke aanrader voor jong en oud en geeft je gegarandeerd uren spelplezier! Wij werden trouwens verrast toen we dachten dat het spel was uitgespeeld. Iets met ruimteraket. Meer verklappen we niet ssst 😉 

Bonusspel Bowser’s Fury 

Eigenlijk is het veel meer dan een bonusspel of extraatje. Deze game is trouwens mega spannend vinden we. 

Het is zo dat Bowser door een zwarte smurrie veranderd is in een gigantisch monster. Bowser Jr wil daarom onze hulp inschakelen om zijn vader terug te transformeren. 

Je vertoeft in een openwereld waar je bij elk eiland 5 kattenzonnen moet verzamelen. Heb je ze allemaal? Dan gaat de zwarte smurrie weg van de gigantische bel en kan je de kracht ervan activeren. Hierdoor verander je in een gigantische kat mario waardoor je de strijd met Bowser kan aangaan. 

Bowser Jr vliegt de hele tijd mee met je en zal je helpen de vijanden te verslaan. Ook in dit spel vind je de power ups vanuit het Super Mario 3D World spel. 

Wat het spel o-zo spannend maakt, is het feit dat het zonnig weertje plots uit het niets kan gaan omslaan. Daan wordt dan altijd mega excited als dat gebeurt haha. Het weer gaat dan van heel zonnig en vrolijk naar een storm die steeds erger wordt. Op dat moment weet je dat Bowser eraan komt! Wanneer hij verschijnt, begint het meteoren te regenen en schiet hij vuurballen op je af! Dan moet je echt gaan vluchten. Ook onschuldige katjes veranderen in een iets mindere lieve versie. Echt zo cool gedaan allemaal!! Ook de muziek! 

Zoals jullie kunnen lezen zijn beide games meer dan de moeite. Wij gaan er nog veel plezier aan beleven. 

Ook superveel zin gekregen om ze te gaan spelen? Je kan het hier aankopen. Fysiek in de winkel gaat ook maar met de lockdown nu is downloaden zoveel makkelijker en het bespaart je tijd. Je kan meteen gaan spelen 😉 wink wink

Veel liefs,

Karen en Daantje xoxo 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s