Met Mario Party Superstars voor Nintendo Switch is het letterlijk een feestje in je huis!

Hey lieve allemaal, 

Aan een snel tempo volgen de blogs met cadeautips elkaar op. Yaay! Vandaag alweer een superleuke tip voor Sinterklaas of de feestdagen; Mario Party Superstars! Het voordeel van deze in huis te halen nog vóór de feestdagen is dat je er letterlijk een feestje van kan maken op Kerst en Oudejaar haha. 

Mario Party Superstars – vanaf 3 jaar – 59,99€ 

Uniek! Feesten als een superster in een feestelijke collectie. 

Voor de die hard fans is dit echt een toppertje! Voor wie het nog niet kende is het een uitgelezen kans om Mario Party te leren kennen!  Dikke fun voor iedereen. Reken maar op lachen, gieren en brullen. 

Wat het spel zo uniek maakt is dat je een verzameling krijgt van 5 klassieke speelborden uit het Nintendo 64- tijdperk en maar liefst 100 minigames die komen uit de hele serie Mario Party. Hoe cool is dat?! Wij waren hier echt mega excited om! 

Wij spelen supergraag in de Mario Party stand. Hier speel je zoals altijd een bordgame met allerlei gebeurtenissen. De bedoeling is dat je onderweg of tijdens een minigame munten verzameld om o.a. uit te geven aan een ster. Je kan de munten ook gebruiken om bv speciale dobbelstenen te gebruiken. 

Elke ronde zal eindigen met zo’n minigame.  De ene keer speel je allemaal tegen elkaar en soms gebeurt het dat bv 2 spelers op een rood vakje zijn geëindigd waardoor de minigame dan 2-2 is. De spelletjes zelf zijn werkelijk fantastisch en zorgen voor heel wat hilariteit. 

Je kan trouwens zelf wat de regels gaan bepalen zoals het aantal rondes, bonussterren etc. 

De 5 borden waaruit je kan kiezen zijn twee eilanden, ruimte land, de verjaardagstaart van Peach, het bos en een griezelbord met Boo’s brrr. 

Wat fijn is is dat je net zoals de voorgaande Mario party games, eerst kan oefenen voor je definitief aan de minigame begint. Als iedereen het spel onder de knie heeft, kan je starten voor echt. 

Maak er een onlinefeestje van! 

Nieuw voor Mario Party is dat je er nu ook online een feestje van kan maken. Je kan je vrienden uitnodigen én in elke spelstand dus met elkaar online spelen. Wil je even snel een paar mini-games spelen of kies je een bordspel? Alles is mogelijk! Kan je het niet in 1 keer uitspelen? Absoluut geen probleem aangezien het spel na elke beurt wordt opgeslaan! 

Wil je liever met onbekenden van over de hele wereld spelen? Dat kan ook! Strijd om de langste reeks overwinningen. Er zijn tal van mogelijkheden! 

Meer lezen en het spel aankopen doe je hier ; https://www.nintendo.be/nl/Games/Nintendo-Switch/Mario-Party-Superstars-1987416.html

Veel spelplezier en tot snel lieve allemaal, 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s