Hobea slofjes, dé slofjes voor je kleintje !

Oh my! Hoe schattig zijn deze babyslofjes van Hobea ?!? Ja, ge-wel-dig dus!

Ik ben helemaal verliefd op de schattige vosjes. Ze zijn niet alleen cute maar ook heel goed voor mijn zoontje zijn voeten! Deze schoentjes zijn gemaakt van echt Alcantara leder wat bekend staat om zijn slijtvastheid, makkelijk te reinigen en een stof die ademend.

De slofjes zijn heel makkelijk aan te trekken en blijven ook perfect op zijn plaats door het reksysteem achteraan. Handig, want mijn zoontje trekt al graag eens zijn schoentjes uit hihi. Wat ik heel veilig vind, is de antislipzool. Dit zorgt ervoor dat je kleintje niet kan uitglijden wanneer hij zich optrekt of (zijn eerste) stapjes zet 🙂

De slofjes komen in verschillende schattige designs en gaan van 0 tot 36 maanden.

Wij zijn grote fan!hobea2hobea4hobea3

 

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s