Wie Pasen zegt, zegt eitjes.

Wie Pasen zegt, zegt eitjes.

Pasen, mmm elk jaar kijken we hier naar uit. Naast Sinterklaas, hét moment van het jaar wanneer je je vol kan stoppen met chocolade zonder schuldgevoel. Althans, ik toch.

Alleen was dit jaar Pasen wel héél bijzonder voor ons. We vierden dit chocoladefestijn met ons klein meneertje voor de eerst keer erbij én mijn ouders waren beiden jarig die dag.

Daan zijn omi, opi en nonkel zijn dit voorbije weekend op logement geweest om dit uitgebreid te vieren.

De zondag was een rustig dagje. Overdag heeft Daantje voor het eerst paaseitjes “geraapt” en hebben wij genoten van véél chocolade met als afsluiter een aantal familiefoto’s die we maakten. We waren eerst begonnen met het maken van zijn paasmandje zodat we daar de chocolade-eitjes in konden leggen. Ik ben hiervoor mijn materiaal gaan halen in de Ava en het resultaat kan je hieronder zien.

paasmandje   daan72

daan79daan81  daan78

daan76     daan77

 

In de avond hebben we dan lekker genoten van een tapasdiner bij ’t Zusje in Eindhoven waar ze heel vriendelijk waren en lief omgingen met ons zoontje. De avond begon wel een beetje hectisch doordat ons zoontje in een kinderstoeltje zat maar we hadden de veiligheidsriempjes vergeten aandoen…Ja echt dom van ons! Maar goed, een perfecte super ouder bestaat niet. Doordat we dit vergeten aandoen waren, slierden hij als een klein slangenmensje ervantussen uit! Ik ging helemaal in paniek en het personeel ook door mijn reactie haha ! Maar geen probleem hoor voor Daan…die at gewoon zijn boterhammetje verder op en deed alsof er niks aan de hand was! Oeff! De avond verliep verder perfect. Ons mannetje deed het heel goed op restaurant zoals altijd! 😀 Wat ben ik toch trots op onze jongen.

Paasmaandag was terug een rustig dagje genieten met een paasbrunch en een bezoekje aan de speeltuin met een kleine kinderboerderij aan. Daan vindt het super om naar de beestjes te kijken. Hij heeft die dag ook geschommeld en voor het eerst met mij op de wipper gezeten met aan de andere kant papa. Hij vond het super en moest hard lachen. Het werd al gauw tijd voor zijn slaapje dus namen we nog snel een paar foto’s en hup naar huis!

daan75          daan73

Hebben jullie iets fijns gedaan met Pasen?

Karen en Daan xoxo

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s