Getest! De FunFlex Multiflex set.

Wij mochten van Prénatal deze FunFlex, die op zich de winnaar was in 2017 en dus de baby innovation award heeft gewonnen ,  gaan testen.

De doos is vooraan open waardoor je meteen de leuke krab en bloem kan zien. De figuren hebben erg mooie en opvallende kleuren.

Bij het uitpakken zie je onmiddellijk hoe makkelijk dit speeltje in elkaar te zetten is via een uniek en gepatenteerd systeem. Geen handleiding nodig dus, hoera!

Het schattig krabbetje en het bloemetje maak je vast aan het systeem door deze aan de “koppen” van de flex-armen te bevestigen via een draaibeweging. Je kan deze speeltjes zowel ergens hangen via het ringsysteem of overal bevestigen via hun gepatenteerd en universeel klemsysteem. Heel leuk voor jou baby want zo kan hij overal deze vriendjes bij zich hebben.

Mijn zoontje vindt het fantastisch dat het krabbetje trilt wanneer hij aan het balletje trekt en dat het bloemetje knispert en geluid maakt door de bolletjes die zich erin bevinden. Ik als mama vind het super dat de flex-armen, de naam zegt het zelf al, zo flexibel zijn en dus te buigen naar de kant waar mijn zoontje het wil.

Dit speeltje is voor baby’s van 0 tot 18 maanden maar ik denk dat ze hier het meeste aan hebben vanaf 4 maanden.

Te koop bij Prénatal voor 44,99 euro.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s