Liens Huisje, een huisje vol liefde én dekens!

Wie is Eline 

Een gezellige meid van 24, houdt van een babbeltje, kokkerellen, dierenvriend, een goed wijntje en een avondje series zien. Overdag is ze het creatieve brein achter Liens Huisje en in de avond werkt ze in de horeca. Samen met haar partner woont ze in het kleine dorpje Haalderen.

 

Ontstaan van Liens Huisje 

Eline droomt al een drietal jaar van een eigen webshop. Ze had al een eigen Instagram-account waarbij haar focus lag op interieur. Ze volgde bloggers, webshops alsook accounts van mensen met een passie voor interieur. Ze haalde hier zoveel inspiratie uit en de zin naar een eigen webshop groeide meer en meer. Hoe en wat precies ze wilde verkopen, dat wist ze nog niet goed omdat ze zoveel dingen leuk vond.

Toen Eline een eigen huisje kocht was ze opzoek naar een groot deken voor haar Egg Chair van HK Living. Het liefste van al wou ze een supergroot deken van lontwol…prachtig maar o-zo-duur. Ze kwam op het idee om zelf een groot deken te maken maar zag dat lontwol in het algemeen duur is in aankoop dus zocht ze naar een kwaliteitsvol alternatief.

Ze kocht de dikste breinaalden en haar moeder leerde haar breien. Ze breidde hét perfecte deken en dacht; nu is het mijn kans! Ze kocht wol en maakte de mooiste dekens. Lekker groot, dik en van zeer goede kwaliteit.

Eline maakt nu naast dekens ook eigen kaarten en labels. Ze koopt blanco kaartjes en schets ze met potlood en liniaal. Daarna gaat ze er met een mooie stift over en verkrijgt ze op de manier een uniek geheel. Ze vindt het leuk en belangrijk dat er zoveel aandacht besteedt wordt aan haar producten want alleen dan breng je echt kwaliteit naar je klanten.

 

Liens Huisje, de zoektocht naar de naam

Het creatieve brein van Liens Huisje is Eline. Ze zocht een naam die niet alleen één bepaald onderwerp benadrukte. Ging ze voor Liens Kaarten bijvoorbeeld, dan paste dit al niet bij haar prachtige wollen dekens. Het moest een naam zijn dat bij meerdere dingen past, want Eline heeft ook een passie voor bloemschikken en workshops hiervan geven staan ook nog op de planning.

Toen kwam het idee van haar partner… Haar partner die haar i.p.v. Eline steeds Lien noemt zorgde ervoor dat Liens Huisje werd geboren! Als we aan een huisje denken dan denken we aan gezelligheid, liefde -> wollen dekens die je lekker warm houden en een knusse uitstraling aan je huisje geven, bloemen, handgemaakte kaartjes enzoverder.

 

Het deken 

Ik en Daan hadden het geluk om een mooi deken in een kleur naar keuze te winnen. We kozen het lichtgrijze omdat dit heel mooi bij ons landelijk interieur past en ik vind het ook heel mooi om Daan erop te fotograferen.

Hieronder kan je het prachtig deken bewonderen, gemaakt van 100% wol. Het deken is 165 x 120 cm, ongelooflijk zacht en lekker warm.

Je kan het bestellen via social media ; Facebook en Instagram . Binnen een tweetal weken gaat Liens Huisje officieel van start en gaat ze ook verkopen via Etsy!

 

 

Wij zijn fan en zijn zeer benieuwd naar de toekomst van haar bedrijf ! We wensen Liens Huisje alvast heel veel succes!

 

Liefs,

Karen en Daan xoxo

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s