L’Oréal Paris Skin Expert Exfoliërend Pure Clay Reinigingsgel

Je huid reinigen is zeer belangrijk om deze zuiver te houden. Je doet dit best voor het slapen gaan en wanneer je opstaat. Waarom? Tijdens de nacht gaat de huid afvalstoffen produceren en overdag wordt onze huid blootgesteld aan externe factoren zoals vuil en stof die in de lucht hangen maar ook stress, zonlicht, voeding,…oefenen een invloed uit op onze huid.

3 pure kleien

Deze reinigingsgel bevat 3 pure kleien die hier gecombineerd werden met een roodalg-extract.

  • Kaolien : absorbeert onzuiverheden en teveel aan talg
  • Montmorilloniet : pakt imperfecties aan
  • Ghassoul : verheldert de teint
  • Roodalg-extract : egaliseert

Werking

Deze reinigingsgel belooft snel en directe resultaten. Het reinigt de huid, verfijnd het huidoppervlak en vervaagd de poriën. De huid transformeert; wordt gladder, egaler en mooier. Wauw, dit wil ik meteen uittesten.

Reinigen én genieten

De knijptube vind ik heel praktisch en hygiënisch. Je kan er perfect de gewenste hoeveelheid uitknijpen en je hoeft niet met je vingers een pot in te gaan waardoor er bijna geen kans is op knoeien.

Ik ging met het product de douche in aangezien dit veel handiger en praktischer is. Je moet het product aanbrengen met ronddraaiende bewegingen op een vochtig gelaat en daarna afspoelen. Dit doe je dus het beste in de douche en zo kan je er perfect de gewoonte van maken om dit product elke dag te gaan gebruiken. Geen excuses en steeds een fris en verzorgd gelaat!

Aangezien dit een exfoliërende reinigingsgel is had ik een geltextuur verwacht met een hardere scrub in maar dit was helemaal niet zo. Een heerlijke romige textuur met een zeer zachte scrub kreeg ik in de plaats! Echt top ! En heerlijk ruiken mmm

Na het douchen voelde mijn huid zacht en fris aan én toch ook wel belangrijk; als gevoelig huidje zijnde reageerde ik er niet allergisch op.

Hebben jullie deze al getest? Wat vinden jullie ervan? Voor mij is het een topper! Geef je huid een dagelijkse boost!

Liefs,

Karen en Daan xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s