Een verzorging tegen opkomende tekenen van huidveroudering ; Slow Âge van Vichy helpt jou aan een stralende en jeugdige huid

Ik hoor het mezelf denken ; alweer een anti-aging product bij op de markt. Maar deze is écht anders! De Slow Âge lijn van Vichy is hun 1ste verzorging tegen opkomende tekenen van huidveroudering.

Als 28 jarige vind ik het niet overbodig om op tijd te beginnen smeren. Deze Slow Âge klinkt dus veelbelovend voor mijn huidje want helaas pindakaas, heb ik al hier en daar een klein groefje. Vooral rond mijn mond…ja ik lach graag en veel en dat is te zien AHA!

Dankzij Farmaline heb ik 2 producten van deze lijn kunnen testen ; de Fluide en de oogverzorging. Ik ben zeer benieuwd!

De beste huidsverzorgingstechnologie in één :

Vichy zorgde ervoor dat de krachtige elementen ; Bifidus, Vichy water en Baïcaline-wortel behouden zijn gebleven. Dit hebben ze kunnen doen door Bifidus en Baïcaline-wortelextract op een lage temperatuur toe te voegen en is op deze manier voorkomen dat de werkzame stoffen verloren zijn gegaan. Top dus!

Vichy heeft ook in de Slow Âge lijn een UV filter verwerkt wat niet gemakkelijk is met zo’n combinatie aan werkzame stoffen. Een UV filter brengt een vette huid en witte waas met zich mee en dit hebben ze kunnen verminderen door verschillende wassen toe te voegen die huid beter absorbeert. Ook is er Silica toegevoegd om de huid lekker zacht te maken. Door de UV filter wordt onze huid van buitenaf al beschermd tegen beschadiging. Duimpjes omhoog hoor!

 

De Slow Âge Fluide

Een dagelijkse verzorging die opkomende tekenen van huidveroudering aanpakt dus ook in een vroeg stadium : van lijntjes tot rimpels tot pigmentvlekjes. Het belooft een sterkere, veerkrachtigere en gehydrateerde huid. Je huid ziet er jeugdig uit en heeft een gezonde gloed. Bevat anti-oxidant extract uit Baïcaline wortels in combinatie met actieve Bifidus verkregen uit probiotica.

Een aantal feiten op een rijtje :

 • Voor alle huidtypen alsook de gevoelige huid
 • Hypoallergeen
 • De huid word onmiddellijk beschermd en gehydrateerd
 • Niet plakkerig
 • SPF 25
 • Bevat geen parabenen
 • Bevat mineraliserend thermaal water dat rijk is aan 15 mineralen

Textuur en geur

De fluide heeft een zeer zachte en smeltende structuur. Niet dik en makkelijk open te smeren. De geur is niet indringend en echt ontzettend lekker. De fluide heeft een lichtroze kleur.

Ervaring

De fluide zit in een heel mooi glazen flesje. Ik vind het er echt luxueus uitzien en het mag dus zeker gezien worden op jou badkamer. Het oog wil ook altijd wat 😉 Dat moeten we niet gaan ontkennen J

Je kan perfect gaan doseren door het doseerpompje. Aangezien het met een pompje werkt is het ook nog eens zeer hygiënisch omdat je er niet met je vingers in hoeft te gaan zitten.

De fluide laat zich zeer goed uitsmeren en is ongelooflijk zacht bij aanraken. Mijn huid voelt onmiddellijk gevoed en gehydrateerd aan, precies zo zacht als het huidje van mijn zoontje hihi.

Of het mijn groefjes en pigmentvlekken zal aanpakken kan ik nu nog niet vertellen maar het voelt alvast zeer goed.

Ingrediënten

AQUA / WATER – HOMOSALATE – OCTOCRYLENE – GLYCERIN – ETHYLHEXYL SALICYLATE – BIFIDA FERMENT LYSATE – SILICA – ALCOHOL DENAT. – BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE – DIMETHICONE – ISOPROPYL LAUROYL SARCOSINATE – STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER – PEG-100 STEARATE – GLYCERYL STEARATE – TOCOPHEROL – SYNTHETIC WAX – PEG-8 LAURATE – CI 14700 / RED 4 – STEARIC ACID – DICAPRYLYL CARBONATE – STEARYL ALCOHOL – DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER – TRIETHANOLAMINE – MYRISTIC ACID – MYRISTYL ALCOHOL – SODIUM BENZOATE – PALMITIC ACID – PHENOXYETHANOL – AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE – ASCORBYL GLUCOSIDE – DISODIUM EDTA – CAPRYLOYL SALICYLIC ACID – CAPRYLYL GLYCOL – XANTHAN GUM – SCUTELLARIA BAICALENSIS EXTRACT / SCUTELLARIA BAICALENSIS ROOT EXTRACT – T-BUTYL ALCOHOL – CETYL ALCOHOL – PARFUM / FRAGRANCE

 

 

De Slow Âge oogverzorging

Deze oogverzorging verandert het zichtbare proces van huidveroudering. Het is een veelzijdige oogverzorging die belooft dat donkere kringen en vlekken verminderen, fijne lijntjes en rimpels verminderen enzoverder. De huid rondom de ogen wordt onmiddellijk gehydrateerd en lijkt instant minder vermoeid.

Een aantal feiten op een rijtje :

 • Voor alle huidtypen alsook de gevoelige huid
 • Hypoallergeen
 • Bevat geen parabenen
 • Bevat mineraliserend thermaal water dat rijk is aan 15 mineralen
 • Na 7 dagen gebruik : De huid rond de ogen ziet er gelijkmatiger uit: bij 69%**
  De huid rond de ogen ziet er gladder uit: bij 67%**
  Donkere kringen zijn minder zichtbaar: bij 63%**

Textuur en geur

Heeft dezelfde textuur en lekkere geur als de fluide én een lichtroze kleurtje. Mijn huid rondom mijn ogen voelt onmiddellijk zacht aan.

Ervaring

Deze oogcrème smeert ook zeer makkelijk open en je hebt absoluut niet veel nodig. Ik moet wel eerlijk zeggen, bij het aanbrengen begonnen mijn ogen/huid een beetje te prikken maar dat ging zeer snel over en ik had gelukkig geen uitslag. Ik vind dat het wel opvalt dat ik er minder moe uitzie!

Ingrediënten

AQUA / WATER – DIMETHICONE – GLYCERIN – BIFIDA FERMENT LYSATE – C12-15 ALKYL BENZOATE – BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER – STEARIC ACID – PALMITIC ACID – PEG-100 STEARATE – PARAFFIN – GLYCERYL STEARATE – TOCOPHEROL – PENTYLENE GLYCOL – PEG-20 STEARATE – CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE – CI 77491 / IRON OXIDES – STEARYL ALCOHOL – SORBITAN OLEATE – ISOBUTANE – TRIETHANOLAMINE – DIMETHICONOL – CAFFEINE – ISOHEXADECANE – MYRISTIC ACID – SODIUM BENZOATE – GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT – PHENOXYETHANOL – ADENOSINE – BORON NITRIDE – ASCORBYL GLUCOSIDE – CAPRYLYL GLYCOL – CITRIC ACID – SCUTELLARIA BAICALENSIS EXTRACT / SCUTELLARIA BAICALENSIS ROOT EXTRACT – SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE – PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE – ACRYLAMIDE/ SODIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE COPOLYMER – CETYL ALCOHOL – POLYSORBATE 80 – ACRYLONITRILE/METHYL METHACRYLATE/VINYLIDENE CHLORIDE COPOLYMER.

 

 

Je kan deze producten aankopen bij één van de betere online apotheken ; Farmaline ! Farmaline heeft een zeer uitgebreid gamma aan verzorgingsproducten en er zijn altijd wel producten in promoprijs! Toppie!

*Prijs voor de Slow Âge Fluide : Nu in promoprijs voor € 23,66

*Prijs voor de Slow Âge oogverzorging : Nu in promoprijs voor € 19,96

 

Hebben jullie deze Slow Âge lijn van Vichy al getest of van plan om te gaan testen? Ik raad het zeker en vast aan!

 

Liefs ,

Karen en Daan xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s