Mama Anouk én Babykraaltjes

De creatieve mama achter Babykraaltjes

Anouk is mama van 2 dochtertjes, Yara en Mila. Wat een mooie namen vind ik !

Ze werkt 2 dagen in de week in een schoenenwinkel en de andere dagen ontpopt ze zich tot creatieve mama!

Anouk heeft eigenlijk altijd een creatieve geest gehad, vertelt ze me. Bij haar vorige werknemer was ze shopstyliste en kleedde ze dus de winkel aan. Ook bij haar thuis verandert het interieur vaak.

 

Ontstaan van Babykraaltjes

Éen van haar dochters vond het altijd heel leuk om haar speentje weg te gaan gooien hihi.  Daar moest dus een oplossing voor komen en ging ze opzoek naar een leuke en mooie speenkoord. Haar creatieve brein kwam met het idee om i.p.v een speenkoord te gaan bestellen, zelf één te gaan maken. Hoe leuk is dat?!

Ze bestelde kralen en probeerde verschillende ideeën. Dit lukte heel goed en daarom besloot ze om hiervan foto’s op Instagram te plaatsen. Verschillende mensen vroegen vanwaar ze de speenkoord had en meer en meer mensen kregen interesse. Anouk begon dan met het maken van verschillend spulletjes op vraag van andere mama’s.

Babykraaltjes is ontstaan!

 

Toekomst

Mama Anouk hoopt in de toekomst te kunnen verder uitbreiden naar een eigen webshop en wie weet ooit wel een eigen winkel met babykledij- en accessoires. Spannende vooruitzichten dus!

 

Daan als modelletje voor Babykraaltjes

Daan mocht voor Babykraaltjes modelletje zijn en daarom mochten we 2 producten kiezen. Superleuk en ik was zeer benieuwd. Ik heb voor Daan een bijtring en speelkoord laten maken. Het resultaat is echt fantastisch en o-zo mooi. De kleuren passen perfect bij elkaar. Ik ben verliefd !

Het resultaat kan je hieronder bewonderen.

 

Wil je zelf ook zo’n mooie bijtring en speelkoord? Dat kan! Voor bestellingen of vragen kan je een bericht sturen via haar Instagram :   https://www.instagram.com/babykraaltjes   of je stuurt een mailtje naar babykraaltjes@gmail.com .

 

Wij willen Anouk alvast bedanken voor de fijne samenwerking en veel succes voor de toekomst.

Je bent een topper meid!

 

Veel liefs,

 

Karen en Daan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s