Natuurlijk uitziende wittere tanden? Hello iWhite!

Wittere tanden…wie wil dat niet? Ik was zeer benieuwd naar iWhite.

Ik moet eerlijk zijn, ik kan me echt blindstaren op een mooie mond met witte tanden. Ik zie heel graag volle lippen (al dan niet wat opgespoten) en een Hollywood smile met rechte tanden. Ik heb helaas niet zo’n volle lippen en heb wel al eerlijk gezegd nagedacht om misschien ooit een lipvergroting te overwegen. Ook mijn tanden zijn niet perfect…Ik heb bovenaan een spleetje tussen mijn tanden waar ik me vaak, heel erg aan stoor. Sommigen vinden dit mooi, sexy en eigen aan mij maar ik zie het liever anders. Mijn tanden laat ik dus in de toekomst zowizo eens doen met veneers of composiet. Hier ben ik heel eerlijk in.

 

Wittere tanden in 5 dagen met iWhite

Wat heb je nodig ?

  • De iWhite instant 2 : maakt je tanden tot 8 tinten witter. Versterkt jou tandstructuur en herstelt ook nog eens je tandglazuur. Top top! Resultaten al na de eerste behandeling. Te gebruiken in periodes van 5 dagen. Daarna als herhaling.

  • De iWhite interdentale whitener : is een speciale witmakende tandflos! Deze tandflos bevat actieve witmakende bestanddelen die aanslag en vlekken in de ruimte tussen je tanden verwijdert. Deze tandflos heeft maar liefst 3 werkingen ; een fysieke, optische en actieve whitening. Belooft ook onmiddellijk zichtbaar wittere tanden. Mag je elke dag gebruiken.

 

  • De iWhite Instant Whitening tandpasta : Deze tandpaste heeft een meervoudige werking en herstelt de natuurlijke witheid. Het gaat tandverkleuring tegen, bestrijd tandplak, maakt je tanden sterker en gaat remineraliseren. Mag je elke dag gebruiken.

De stappen naar wittere tanden

Allereerst is het belangrijk om zeker steeds minimaal een uur te wachten na jou eten om te beginnen met deze stappen. Dit geld ook gewoon voor het poetsen van je tanden.

  1. Ik begin met het flossen van mijn tanden. Een onmiddellijk optisch effect ervaar ik niet.
  2. Daarna poets ik 2 minuten mijn tanden met de iWhite tandpasta. Hmm mijn tanden lijken al wat witter? Of beeld ik het mij in? Ik heb een fris gevoel in mijn mond en mijn tanden lijken lekker glad te zijn.
  3. Als laatste stap gebruik ik de iWhite Instant 2. Supermakkelijk in gebruik! Het zijn voorgemaakte bitjes met een whitening gel in. Easy peasy dus. Ik laat het 20 minuten in mijn mond. Het enige vervelende is dat ik begin te kwijlen ahha. Als de minuten om zijn mag je je mond spoelen.

 

Resultaat ?

Taratadaaaaa spannend he!!

VOOR

 

NA 

 

Yesss it works!! Maar eerlijk is eerlijk, een echte parelwitte Hollywood smile heb ik niet verkregen. Het is wel écht zichtbaar witter, vooral dan op een natuurlijke manier.

Het leuke eraan is, dat mijn tanden ook helemaal niet gevoelig zijn geworden! Is wel belangrijk want velen hebben last van gevoelige tanden.

Of ik het nog eens opnieuw zou doen? Zeker en vast! Ik denk dat ik het wel nu zal onderhouden want het is altijd veel mooier om een stralende glimlach te hebben, niet? 😉

 

Hebben jullie al eens jullie tanden gewit? Met iWhite of een ander merk? Ervaringen?

 

Liefs,

Karen en Daan xoxo

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s