Hey Baby, Hey BB, heeey !

Een tijdje terug hebben we dankzij het merk Hey BB, een hele leuke outfit mogen uitkiezen voor Daan.

Ik nam een kijkje op de website en kreeg foto’s door van nieuwe stofjes dat ze binnen had gekregen. Het was al snel duidelijk dat het een moeilijke opgave ging worden… Alles was namelijk echt zo mooi en zó cute! ❤

Uiteindelijk had ik mijn keuze gemaakt. We gingen voor het nieuwe mosterdgele stofje en als t-shirt de superheroes natuurlijk! Daan is ook gewoon een échte superheroe 😉

 

Maar wie is Hey BB ? 

Angela is het gezicht achter Hey BB.

Hey BB geeft een frisse, trendy look aan baby’s en peuters. Hun outfits bestaan uit mooie ontwerpen van hoge kwaliteit, waarin onze kleintjes zich goed voelen. Alle kledij die Hey BB verkoopt, is handgemaakt en van 100% biologisch katoen. Dit betekent sterke duurzame stoffen die bedrukt zijn met niet-toxische verf.

Ze wilt niet alleen het beste voor onze ‘BB’s’, maar ook voor onze planeet!

 

Waarom enkel met biologisch katoen ? 

Biologisch wil zeggen ; vrij van giftige stoffen en chemicaliën ! Het is beter voor die tere huidjes van onze kindjes, zeker wanneer ze allergisch zijn aan bepaalde stoffen. Ook wanneer de kledij gewassen wordt, blijft de kwaliteit en voelt ongelooflijk zacht aan.

 

Verkooppunten ? 

Hey BB is begin 2016 gestart met enkel de webshop als verkooppunt. Nu bijna een jaar later hebben ze diverse verkooppunten in Nederland en verkopen ze wereldwijd aan klanten via Etsy. Ze vindt het ontzettend gaaf om foto’s van klanten te krijgen uit de andere kant van de wereld. Hoofdzakelijk doet Angela het alleen, van de bestellingen inpakken tot aan de productfoto’s en onderhouden van de website. Ze is er continu mee bezig, maar gelukkig krijgt ze steeds meer hulp.

 

Wat brengt de toekomst voor Hey BB ? 

De ambitie van Angela, is het merk Hey BB duidelijk op de markt te zetten. Met waarschijnlijk nog een aantal vaste medewerkers waarmee ze nog meer kan ontwerpen, meer verkooppunten kan realiseren en kan blijven voldoen aan de vraag van de klant. 

Achter de schermen is Angela druk bezig met een nieuw project dat zich mooi bij Hey BB aansluit. Ze kan er helaas nog niet veel over vertellen, maar ze hopen dit project voor het einde van dit jaar te lanceren! Wij zijn alvast zeer benieuwd! 

 

Mijn ervaring met Hey BB ! 

Ik moet eerlijk zeggen, de kwaliteit is echt op en top. Eerlijk is eerlijk…

De stof voelt enorm zacht aan en wat ik echt een pluspunt vind, is dat de broekjes geen pijnlijke en spannende band hebben! Er zit geen rekker in en de stof stretcht toch zeer mooi mee! Het zit allemaal perfect!

 

Shop nu met korting ! 

Ik mag in samenwerking met Hey BB, maar liefst 10 % korting  weggeven die geldig is tot en met 31 juli op de volledige collectie ! De kortingscode die je mag gebruiken : Cookiesandthemonster 

Shoppen doe je hier : http://heybb.nl/

 

Daan met zijn outfitje 🙂 Is hij niet schattig ? ❤ Smelt smelt 

 

Vinden jullie de outfit ook goed gekozen? Ik ben echt verliefd op de superheroe print ❤

 

Veel liefs en tot de volgende blogpost!

Karen en Daan xoxo

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s