Mijn summer-essentials

Onlangs kon je meer lezen over summer-essentials voor kids die echt wel onmisbaar zijn voor deze zomer. Nu heb ik ook zo’n lijstje voor mezelf en uiteraard voor jullie opgemaakt. Je kan deze hieronder vinden :

 

 1. Een pet, en niet zomaar één…XTRESS Exclusive

Petjes, je komt ze overaler wel tegen. Maar ik vond niet echt mijn ding. Ik was opzoek naar een echte vrouwelijke pet met dat ietsje meer. Zolang het maar blinkt he ladies 😉

En toen viel mijn oog op de petjes van XTRESS Exclusive. Wat een luxueuze uitstraling! Prachtig stoffen, glitter, steentjes, kettingen, je kan het zo gek niet bedenken of je kan het op één van hun petten vinden. Ik was meteen verliefd op deze witte pet met gouden embleem, gouden ketting en zilveren/gouden glitters. Echt supermooi zeg!

XTRESS Exclusive is een Spaans merk. Na mijn bestelling werd het pakketje ongeveer na 4 dagen geleverd.

Ik weet het eerlijk gezegd niet precies meer, maar ik heb een € 40 betaald voor de pet en € 10 verzendkosten. Wie mooi wilt zijn…moet neertellen ahahaha 😉

Bestellen kan je hier : https://xtressexclusive.com/es/

 

 1. UV bescherming voor het haar : O’right

Eerst en vooral, O’right is de groenste haircare ter wereld and we love it!

De producten bestaan uit natuurlijke ingrediënten, de verpakkingen zijn recycleerbaar en worden op een natuur- en diervriendelijke manier geproduceerd met ecologische energiebronnen!

Ze worden vervaardigd in een gecertificeerde groene productie. Dit is zeer uniek en daardoor is O’right als eerste cosmeticabedrijf GMP-gecertificeerd als duurzaam productiebedrijf. In Taiwan ligt het hoofdkantoor en deze is internationaal efkens als één van de meest duurzame productlocaties voor cosmetica en is hét voorbeeld dat er perfect duurzaam kan geproduceerd worden. Kan het nog groener?!

De O in O’right staat symbool voor onze planeet, de Aarde, en ‘Right’staat voor de duurzame doelstellingen.

Ze bevatten geen :

 • Parabenen
 • Hormonen
 • Kleurstoffen
 • Formaldehyde
 • Enzoverder….

En dat is niet alles! De verpakkingen bestaan uit FSC papier en worden bedrukt met Soja-inkt. De doppen zijn dan weer gemaakt van bamboe.

O’right hoopt door hun groene filosofie die ze actief promoten, de haircare industrie alsook de wereld, te stimuleren tot een groene levensstijl en een kleinere ecologische voetafdruk. O’right is O toppie!!

Ze hebben twee bijzondere Recoffee lijnen waarvan ik de Recoffee shampoo, conditioner en olie heb mogen uitgetesten. De producten uit deze lijnen worden gewonnen uit gerecycleerde koffiedik. De recoffee heeft een UV beschermende werking waardoor hij perfect is als summer-essential. Naast zijn UV beschermende eigenschap, zal deze lijn er ook voor zorgen dat mijn haar gevoed wordt, zacht en glanzend is. De producten zijn dan ook uiterst geschikt voor droog haar.

Ik heb al aardig veel merken uitgeprobeerd maar O’right is echt wel subliem. Wat een heerlijke zachte geur van koffie en mijn haar voelt uitzonderlijk zacht aan in de douche. Iets wat eigenlijk haast nooit gebeurt. Mijn haar is tijdens het wassen meestal stroef en zeer droog. Deze shampoo maakt mijn haar meteen zacht en het schuimt goed.

Ook de conditioner voelt super aan. Mijn haren zijn daarna perfect te doorkammen zonder last te hebben van knoopjes.

Als afwerking gebruik ik de Recoffee olie. De olie voelt zeer fijn aan en verzwaard mijn lange haren niet. Deze olie werkt ook antistatisch en UV beschermend.

Ik ben helemaal fan van O’right en ik kan het alleen maar echt aanraden!

Groene ecologisch verantwoorde producten die ook nog eens fantastisch zijn in hun werking. Wat willen we meer?!

Verkrijgbaar bij de duurzaam werkende kapsalons en online via : https://www.hairoright.nl/brands/recoffee/

De shampoo kost € 27,5(400ml), de conditioner € 29,50(400ml) en de olie € 16,50(30ml) .

 

 

 1. Uzurri slippers

Een aantal blogposts terug, kon je lezen over de slippers van Uzurri.

Het zijn prachtige slippers die ook nog eens heel comfortabel zitten. Je voelt niet dat er iets tussen jou tenen zit en je loopt op wolkjes.

Hebben we dus zeker nodig tijdens die mooie zomerdagen en avonden.

Je kan deze bestellen via www.uzurri.com

 

 1. Say cheeessseee met iWhite

Deze zomer is het allemaal wat zwoeler en willen we toch zeker allemaal een stralende glimlach hebben niet? Dit kan met de producten van iWhite. Ook over iWhite heb ik al eerder een blogpost geschreven en daar kan je dan meer over vinden als je interesse zou hebben..

De producten werken écht en tonen natuurlijk uitziende wittere tanden! Het maakt jou tanden niet gevoelig(er) ! Echt top!

Hou de webshop goed in de gaten want in juli komen er heel mooie kortingen 😉 We ❤ it!!

Bestellen kan via http://shop.iwhiteinstant.com/?gclid=COPS-P7s4tQCFQ4R0wod5ecGxA

 

 1. Fouta doeken

 Zeker onmisbaar op het strand, aan het zwembad of gewoonweg lekker in je tuin; is een fouta doek!

Je kan ze in al geuren en kleuren vinden maar is wel een MAAR. Je hebt fouta doeken en fouta doeken dus opletten geblazen! Er kan een zeer groot verschil zitten in de kwaliteit van je doek. Niet alleen zichtbaar maar vooral ook dan voelbaar. Je kan er zeer goedkope vinden op het internet, maar geloof me, je zal het geweten hebben ook…Van uitrafelen tot volledig doorschijnen, onmiddellijk nat,….

Hieronder ga ik twee doeken beschrijven van zeer goede kwaliteit en die ik echt leuk vind.

 

De fouta doeken van deMadre.

In een vorige blogpost bij de summer-essentials voor kids, had ik deMadre al eerder vernoemd i.v.m de poncho voor Daan. deMadre is een belgisch topmerk waar je terecht kan voor fouta’s, bolsa’s en poncho’s voor je kids!

Ze hebben een groot hart en steunen de VZW Moeders voor Moeders. Dit vind ik echt zó mooi van hen!

De fouta’s bij deMadre komen in verschillende geuren en kleuren en je kan kiezen uit verschillende lijnen. De fouta die ik heb gekozen is van dezelfde lijn als de poncho van Daan, de Le Zoute lijn.

Deze collectie bestaat uit twee exclusieve en luxueuze fouta’s die geproduceerd zijn met maar liefst 460 gram 100% biologische katoen. De handdoek voelt enorm zacht aan en de zijde waarop je ligt bestaat uit badstof. Hij is ook lekker groot wat handig is voor op het strand ; 95 x180 cm.

Echt een toppertje onder de fouta’s !

De fouta’s kan je hier shoppen : https://demadre.shop/ en met de kortingscode SHARETHELOVE , krijg je 10% korting op jou eerste aankoop!

 

De fouta doeken van House of Rym

 Ook de fouta doeken van House of Rym hebben voelbare kwaliteit. Ze bestaan uit 100% katoen en zijn in Tunesië op een handweeftouw gemaakt.

Het patroon van deze fouta, de Sur La plage lijn, is geïnspireerd op de kalme golven aan de horizon. Een heel leuk weetje vind ik.

Over Home Made Stories : Home made stories is het geesteskind van Veerle De Clerck. Sinds 2000 is zij professioneel actief in de meubelbranche, eerst lokaal, later internationaal. Veerle raakte eerder toevallig gebeten door design en productontwikkeling, want van opleiding is zij een communicatie-experte en marketeer.

Ze is oneindig gefascineerd door het ontwerpproces en productiemethodes, vooral als die productie nog niet volledig geautomatiseerd is, maar juist een mix van traditionele, manuele expertise en nieuwe technieken.

Je shopt er meubelen, verlichting, woonaccessoires, producten voor kids en alles i.v.m outdoor.

Deze fouta bestel je bij https://www.homemadestories.shop/nl/fouta-doek.html

 

 

 1. Huile Prodigieuse , hello summer legs

Het paradepaartje van Nuxe is wel absoluut de Huile Prodigieuse! Het is een droge olie die bestaat uit  98,1% natuurlijke ingrediënten. Hiervan is 30% aan kostbare plantaardige oliën en vitamine E om het lichaam , gelaat én haar te voeden. Echt een must-have voor deze zomer.

Deze olie zal zorgen voor mooie glanzende en gevoede benen.

En we weten allemaal dat droge olie ervoor zorgt dat onze benen er nét ietsjes bruiner uitzien 😉 Love it!

Een pluspunt is dat deze olie ook op je droge haarpunten kan aangebracht worden of als een haarmaskertje te gebruiken. De Huile Prodigieus is niet vet en heeft daarbij ook nog eens een zeer lekker geurtje.

Hellooo summerrrr legs!

Te koop bij de apotheek!

Via http://www.skinradar.be kan je je het gepaste product voor je huid en benen gaan zoeken via de zoekwijzer. Wat heel handig is, is dat elk product een score heeft gekregen van de apotheek, gebruikers en af en toe ook van het skinrader-panel. Een zeer handige website!

 1. Dé Summer Pack van Beauty Hills

Een échte summer musthave is deze Summer Pack van Beauty Hills! Als is er iets is dat wel belangrijk is in de zomer, dan is het wel je huid verzorgen. Nuja, eigenlijk moet je dit altijd doen maar tijdens de zomermaanden vraagt je huid extra aandacht. Invloeden zoals de zon zorgen ervoor dat onze huid sneller zal verouderen. Een goede aanpak is dus van belang.

De producten van Beauty Hills staan voor een fijnmoleculaire werkstoffencosmetica. De producten worden zeer individueel op het huidtype afgestemd, wat echt top is. Je moet immers geen producten voor een vette huid gaan toepassen op een droge huid…De behandelingen in het salon geven onmiddellijk resultaat en wanneer je daarbij de producten thuis gaat gaan toepassen kan je huidveroudering echt tegengaan. De werkstoffen zullen tot in de basaalcellenlaag gaan werken.

Meer over Beauty Hills zal ik beschrijven in een nieuwe blogpost.

Met het zomerpakket van Beauty Hills geef je je huid alle aandacht die nodig is. Het bevat :

 • Een sunshield face spray spf 50 in 30 ml

Deze zonnebescherming voor het gelaat heeft een SPF 50 en is werkzaam tegen UVA en UVB stralen. De spray zorgt er dus voor dat je huid niet verbrand. Hoe beter jou bescherming, hoe minder kans op zichtbare gezichtsveroudering zoals rimpels en pigmentvlekken.

Dankzij de spray kan alles mooi gelijkmatig verdeelt worden. Een pluspunt is dat hij ook gebruikt mag worden bij allergieën, gevoelige huidjes en ook bij de gekende Mallorca acné dat kan voorkomen tijdens je zonnige vakantie. Omdat deze zeer goed vernevelt, kan je hem perfect ook in je handtas meenemen en bijvoorbeeld sprayen wanneer je op het terrasje geniet in het zonnetje van een cocktail.

De spray is voor elk huidtype geschikt en mag over de dagcrème gebruikt worden.

 

 • De Aloë Vera Jelly 120 ml

 

Dat Aloë Vera een supermiddel is dat weten we al langer dan vandaag. Het heeft een tal van beautyvoordelen zoals ; hydrateren, de huid regenereren, ontstekingsremmend en is rijk aan vitaminen en mineralen.

Beauty Hills heeft daarom een topproduct neergezet op de markt; de Aloë Vera Jelly.

 

Even een aantal feiten op een rijtje :

 • Het verzacht een gestresseerde huid zeer snel
 • Kalmeert een verbrande huid en kleine verwondingen
 • Werkt antibacterieel en vermindert ontstekingen

 

De Aloë Vera Jelly bestaat uit 50% koud geperst – en 50% gekookt Aloë Vera sap. Een deel hiervan drinkt diep in de huid . De Jelly zal de huid helpen om probleemgebieden te herstellen en het oppervlak te gaan genereren.

 

 • Skin awakening serum 3×5 ml

 

 

Dit serum van Beauty Hills is echt een vitamine BOM voor je huid. Het bevat vitamine B3, B5, A + C + E die zorgen voor een betere huidtextuur, huidelasticiteit, een gehydrateerde huid en geeft bescherming tegen vrije radicalen.

Je gebruikt het serum s ’avonds voor het slapengaan zodat je in de ochtend opstaat met een jeugdige, stralende en levendige huid door de cel-activiteit die gestimuleerd werd.

Super, want zo kunnen we de dag onmiddellijk fris beginnen! Dit serum heeft een zeer goede werking en is zeer effectief. Daarom dus uitermate geschikt tijdens de zomermaanden waarin onze huid extra belast wordt.

Je gebruikt 3 tot 5 druppels en dan in de huid inmasseren.

*Tip* : Steeds inmasseren d.m.v cirkelende bewegingen naar BOVEN toe. Nooit naar onder omdat dit rimpels in de hand werkt.

De producten kan je ook afzonderlijk aankopen maar bij aankoop van dit pakket ontvang je er een hele mooie strandtas bij!

Mijn ervaringen met de producten van Beauty Hills kom je zeker en vast nog te weten in een andere blogpost. ❤

Dit leuke pakket of andere producten van Beauty Hills kan je aankopen bij beautysalon http://beautastic.nl/producten/ door te mailen naar info@beautastic.nl ( tel : 003148156954 ) of naar natasja.hendickx@beautyhills.eu (tel : 0031162742649)

 

 

 

Zo, dit waren mijn summer-essentials! Ik vind het altijd zeer handig om een lijstje voor mezelf op te maken zodat ik zeker niks belangrijks vergeet tijdens de zomermaanden.

 

Hebben jullie al een lijstje opgemaakt? Wat staat er bij jullie bij? Ervaring met één van de producten van mijn lijstje?

 

Liefs ❤

Karen en Daan xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s