Getest : De Highchair van 4moms

Ik zag deze nieuwste eetstoel van 4moms verschijnen op social media en ik had er meteen een goed gevoel bij en de zin naar het testen ervan. Exciiiiteeed 😀

Niet alleen het design sprak me aan maar vooral het magnetische blad waar je baby’s eetkommetje opstaat….die hij of zij maar al te graag eens overboord gooit 😉

 

About 4moms

In 2005 beslisten 2 mannen om de handen in elkaar te slaan en een bedrijf op te richten die revolutionaire babyproducten zou gaan aanbieden. Een focusgroep van 4 mama’s hebben hen inzichten en ideeën verworven en kwamen zo op de naam 4moms die voor vele ouders als muziek in de oren klinkt.

 

De Highchair

Het innoverende aan de Highchair is het magnetische eetblad. Het beloofd dat in combinatie met de 4moms starter set, de borden en bestek er niet af kunnen glijden. Het zorgt ervoor dat alles stabiel blijft staan en helpt daardoor je kindje beter met het zelfstandig leren eten.

De bovenste laag van het eetblad is makkelijk te verwijderen en mag zelfs in de vaatwas. Hoera!

Het inlegkussen is zacht, comfortabel en heeft een hele makkelijke stof om te reinigen.

Specificaties en eigenschappen : 

  • Te gebruiken vanaf 6 maanden tot je kindje 27 kg weegt
  • De stoel weegt 6,8 kg
  • Afmetingen : 71 x 56 x 96,5
  • 5 puntsgordel
  • De stoel is in 3 hoogtes verstelbaar en het eetblad in 2 standen

 

 

 

Onze ervaring

De Highchair is heel makkelijk in gebruik. Ik kan Daantje vlot in de stoel plaatsen. Inglijden en lekker comfortabel zitten dankzij het inlegkussen. Ik vind comfort voor mijn baby écht belangrijk. Stel je voor dat je zelf op een harde en vervelende stoel zit…dan zou je ook niet goed eten en niet op jou gemak zitten.

Hem vastmaken met de riempjes was wel eerst even zoeken voor mij,  aangezien ik geen “handige Harry” ben. Gelukkig stak mijn verloofde meteen een handje toe en toonde aan hoe simpel ik Daan kon vastmaken. Ohja klunzige ik :p

Ik was super benieuwd naar het uittesten van het magnetische blad. Je gebruikt hiervoor de speciale 4moms starterset omdat dit speciaal gemaakt is voor het magnetische blad. Deze kommen glijden daardoor niet van het blad. Ik besliste om zowel het platte bord als een kommetje gelijktijdig uit te gaan testen. Dubbele challenge accepted door Daantje ! 😉 Ready, set, GO ! Ik liet mijn klein monstertje “los”op het bordje en kommetje waar ik zijn boterhammetjes had ingedaan. Als ik dit met gewone kommen doe, dan liggen deze al vrij snel op de grond. Daan bestudeert de komen even en al snel gaat hij over naar het genieten van zijn boterhammetjes. Met zijn kleine schattige vingertjes in pincetgreep neemt hij de stukjes boterham. Het kommetje en het bord beweegt niet. WAUW :O Is this happening ?!? woohoo 😀 Blije mama en blije baby ! Maar toen Daantje zijn boterhammetjes op waren had hij ook genoeg van het kommetje en bordje. Meneertje was “erop uitgekeken”:p Hij begon met zijn armpjes te maaien maar al snel zag hij dat deze er niet afgingen. Hihih dacht ik bij mezelf. Maar Daan toonde weer aan dat hij slimmer is dan dat hoor 😉 Hij nam simpelweg het kommetje vast en tilde het een beetje op en opzij…ja hoor, hij kreeg het eraf en ook het bord moest eraan geloven. Mijn slimme kerel!

 

 

Besluit

Ik ben helemaal PRO voor de Highchair ook al kreeg hij de bordjes er achteraf af. Ik dacht oej nu zal hij dit vanaf nu ook doen wanneer zijn eten erin zit maar gelukkig is dit dus niet zo. Alleen wanneer hij klaar is met eten begint hij te prutsen aan de kommetjes.

 

Te koop bij de betere babyspeciaalzaken alsook bij de betere online babywinkels.

Prijskaartje =  € 349  voor de Highchair en € 49,95 voor de starter set. Prijzen kunnen van winkel tot winkel verschillen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s