deMadre ; fouta’s , bolsa’s en poncho’s voor kids

deMadre is een belgisch topmerk waar je terecht kan voor fouta’s, bolsa’s en ook poncho’s voor je kids!

 

Hoe het allemaal begon

In 2009 werden ze op de Provencaalse markt in Eygalières aangesproken door een wel heel enthousiaste marktkramer. Hij verkocht kleurrijke, authentieke Tunesische handdoeken: hij noemde ze fouta’s. Hij vertelde hen dat ze enorm veelzijdig zijn: als handdoek, als sjaal, als dekentje, … een eindeloze lijst. Maar wat hen vooral intrigeerde was de belofte dat deze zachte doeken NOG zachter zouden worden naarmate het gebruik ervan. Dat moesten ze zelf beleven. Ze kochten 3 fouta’s en waren dan ook ineens… verkocht.

 

Wie is deMADRE 

De lieve en sterke vrouw achter de naam is Vicky.  In 2015 samen met haar man Peter, creëerde ze deMadre: een Belgisch merk met een hart voor herinneringen. Toen was dit alles nog niet veel meer dan een idee. deMadre staat voor ‘ons moeder’ en voor het warme gevoel dat zij je gaf tijdens je kinderjaren. Doordeweeks maar ook tijdens je jeugdvakanties. Moeder stond immers altijd klaar met een warme handdoek op het strand, of met zakgeld voor een ijsje.

 

Hun motto: MAKE MORE MEMORIES 

De aankoop van die eerste 3 fouta’s was een waardevolle herinnering voor hen. De familie van Vicky heeft ze nog steeds, en telkens weer nemen ze deze terug naar die heerlijke zomervakantie in de Provence. Ze geloven dan ook echt in de kracht van reis- en strandaccessoires die je vakanties, weekendjes weg en tuinfeestjes nog leuker maken. Spulletjes die de voorbereiding, de beleving én de herinnering bundelen en voor je bewaren. Een gevlochten strandtas vol herinneringen. Of dat mooie katoenen strandlaken, waar je je kinderen mee droogwreef toen ze rillend uit het zwembad kropen. Blauwe lippen en alles.

Met deMadre beleef je meer, onthoud je meer.

 

Waarom deMadre

Na een plons of pootjebaden in het zwembad of de zee, kunnen onze kids plots koude rillingkjes krijgen en soms gebeurt het ook wel eens dat er blauwe lipjes verschijnen.

We willen ons kleintje dan heel dicht tegen ons aandrukken om hem of haar terug lekker op te warmen maar dat gaat niet altijd even snel. De oplossing is een superzachte poncho van uitzonderlijke kwaliteit! De poncho’s van deMadre bestaan uit badstof aan de binnenkant waardoor onze kleintjes snel warm krijgen. Ze zien er speels maar ook luxueus uit. Bij het unboxen van het pakketje werd ik meteen verliefd op de poncho! Echt zo schattig en wat een voelbare kwaliteit!

deMadre heeft mijn hart gestolen…dat is duidelijk. Telkens wanneer er iemand van zijn aankoop een leuke foto maakt en post met de hashtags #makingmemories en #demadre , stort deMadre een bedrag naar een eigen foundation die ze hebben. Het is een stichting voor mama’s en kindjes die het moeilijk hebben. Hiermee willen ze aandacht en financiële steun geven aan de VZW Moeders voor Moeders.

Prachtig toch!!

Je kan bij deMadre ook terecht voor supermooie en kwalitatieve fouta’s . Een echte eye-catcher voor aan het strand of zwembad!

De fouta’s bij deMadre komen in verschillende geuren en kleuren en je kan kiezen uit verschillende lijnen. De fouta die ik heb gekozen is van dezelfde lijn als de poncho van Daan, de Le Zoute lijn.

Deze collectie bestaat uit twee exclusieve en luxueuze fouta’s die geproduceerd zijn met maar liefst 460 gram 100% biologische katoen. De handdoek voelt enorm zacht aan en de zijde waarop je ligt bestaat uit badstof. Hij is ook lekker groot wat handig is voor op het strand ; 95 x180 cm.

Echt een toppertje onder de fouta’s !

deMadre kan je volgen via Facebook https://www.facebook.com/FoutadeMadre/ en via Instagram https://www.instagram.com/demadre_makingmemories/ Spread the LOVE ❤

Exclusieve korting voor AL mijn volgers !

Momenteel lopen er heel erg mooie kortingen op de webshop van deMadre en ik mag er nog een schepje bovenop doen voor al mijn volgers op Instagram en de blog ! Voer de kortingscode COOKIES in en krijg maar liefst 15 % EXTRA korting BOVENOP de lopende kortingen !

Happy shopping ❤

 

Liefs,

Karen en Daan xoxo

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s