Resultaat ; afslanken met Formafast X-treme

Dag 1

Met volle moed begon ik aan het dieet. Er was genoeg motivatie! Het ontbijt bestond uit muesli. Normaal eet ik dit graag maar eerlijk is eerlijk; deze vond ik echt niet zo lekker maar dat is natuurlijk mijn smaak.

De shakes daarentegen zijn wel echt lekker. Alleen moet je online goed lezen hoe je ze maakt want je hebt gewone shakes die je maakt met water en dan heb je milkshakes die je moet klaarmaken met melk. Ik had natuurlijk mijn gewone shake gemaakt met melk waardoor het een soort van papje werd HAHA. Moet mij weer overkomen natuurlijk 😉 Het soepje was ook wel goed.

 

Dag 2, 3 en 4

Wauw. Na 1 dag viel ik exact 1 kilo af. Ik was zo blij en dacht dat dit zo over de hele lijn ging gaan. Elke dag 1kg af zou mij en gewichtsverlies gegeven hebben van 10kg! Maar de dagen erop ging het bijzonder traag. Eens 200 gram en verder 100 gram.

Het werd steeds moeilijker en moeilijker en ik had af en toe nog wel eens honger. Ook de maaltijden voor de avond vond ik niet altijd lekker maar ik gaf niet op en bleef volhouden!

 

Dag 5

We zijn op de helft en in totaal was ik 1,4 kg kwijt. Niet spectaculair maar ik was toch trots en tevreden. Beter iets dan niets zeg ik altijd. Ik ging ervoor!

Dag 6, 7, 8  en 9

Wauw, mijn lichaam was aan het wennen aan het dieet. Eindelijk was ik van het hongergevoel af, want dat maakt het afslanken extra lastig. Zeker wanneer ik eten voor mijn gezin aan het maken was en jij moet het dan “maar” doen met een shake of klein maaltijdje.

Ook ging het plots weer sneller het afvallen. Het werd leuk om op de weegschaal te staan hihi. Dit gaf weer een extra motivatie om te blijven volhouden.

 

Dag 10, de laatste dag

Voor de laatste dag was ik nog eens een halve kilo afgevallen. Jippie! 🙂 Ik ben geland op 72 kg, wat dus wil zeggen dat ik in totaal 3,6 kg ben afgevallen. Met dit dieet kon je tot 10 kg afvallen maar dit hangt echt van persoon tot persoon af. Ik denk ook hoe meer je weegt hoe sneller je zult afvallen met dit dieet.

Dit strikte dieet vind ik wel echt voor de diehards! Voor mij was het in het begin heel lastig. Ik denk dat ik eerder iemand ben die het ontbijt en middageten moet vervangen door shakes en dat dan combineren met een gezond avondmaal. Shakes en gezonde voeding zullen mij ook helpen verder afvallen vermoed ik.

Zowizo is het wel zeker en vast een dieet dat ik aanraad als je op een korte tijd snel wat kilo’s wilt afvallen. Ik ben alleszins fan!

 

Ook snel een aantal kilo’s afvallen? Ga dan naar www.formafast.be en bestel daar de X-treme box. Laten jullie mij dan ook weten hoeveel jullie zijn afgevallen hiermee?

 

Veel liefs,

Karen xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s