Uitgetest ; De Roger&Gallet Gingember Rouge Déodorant

Dankzij PharmaMarket kon ik deze superleuke déodorant van Roger&Gallet testen. Toen ik het flesje zag werd ik meteen enthousiast ❤ Pretty pink, wetende dat hun producten altijd o-zo lekker ruiken. ❤

 

Roger & Gallet 

Eerst en vooral, de natuur staat centraal in elk van hun producten. Maar liefst 95% van de ingrediënten kent een natuurlijke oorsprong. Daarnaast bevatten de producten ook nog eens 100 % kostbare gedestilleerde essences met weldadige eigenschappen die wetenschappelijk bewezen zijn.

 

Anti -transpirant of Anti-perspirant 

Het verschil tussen deze twee is dat de anti-transpirant eerder de zweetgeur zal aanpakken en de anti-perspirant zal het zweten op zich aanpakken.

Aan een anti-transpirant zal zo goed als altijd een parfum of etherische olie worden toegevoegd. De zweetgeur zal op zich dan voor een deel gedood worden door de alcohol die erin zit en als de parfum die erin zit sterk genoeg is zal dit dus de zweetgeur extra goed kunnen verdoezelen.

De anti-perpirant zal dus het transpireren op zich, aanpakken. Dit komt omdat in deze déodorants aluminiumzouten zijn toegevoegd en die hebben als werking dat ze zweetkliertjes vernauwen. Het enige vervelende aan de aluminiumzouten is dat ze witte strepen op je kleding kunnen achterlaten. Verder is het zeker niet schadelijk voor het lichaam aangezien deze maar oppervlakkig op de huid blijven liggen en dus niet indringen.

 

De déodorant Gingember Rouge 

Deze déodorant is een anti-transpirant 48u en zal dus 48u zorgen voor bescherming tegen nare geurtjes. Hij bevat bestanddelen die anti-vocht en antibacterieel werken. Het is een verfrissende en parfumerende déodorant dat verrijkt is met kostbare gember, granaatappelextract én aloë vera dat bekend staat om zijn kalmerende en verzachtende eigenschappen.

Een aantal feiten : 

  • geen parabenen
  • zonder kleurstoffen
  • ook voor de meest gevoelige huid

 

Uitgetest 

Zoals velen vind ik een lekker geurtje belangrijk. Deze ruikt echt zó geweldig mmm. Lekker fris en wat bloemig, ik ben er dol op. Normaal heb ik het niet zo voor déo-rollers maar deze rol ik maar al te graag onder mijn oksel haha.

Nare geurtjes krijgen geen kans met Roger&Gallet. Ik blijf de hele dag een fris gevoel behouden en ruik tegen de avond nog lekker onder mijn oksel. Ja, ik ruik wel eens onder mijn arm om zekerheid te hebben dat nare geurtjes geen schijn van kans maken haha. Als er iets is waar ik een hekel aan heb, dan is het een zweetgeur bij mezelf of anderen. Ik wil het nooit meemaken :p

Heel blij dus dat ik deze déo van Roger&Gallet heb mogen ontdekken en kan hem alleen maar aanraden. Een mooi girly flesje, handig voor in de handtas én geeft je een hele dag een lekker fris gevoel. Wat willen we nog meer?

 

*Hem shoppen doe je bij PharmaMarket door HIER te klikken* 

 

Welke déodorant gebruiken jullie? Deze al eens uitgetest?

 

Veel liefs,

 

Karen en Daan xoxo

 

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s