Uitgetest : De professionele salonbehandeling “Bamboo relaxing scalp spa treatment by O’right” bij Kapsalon La Gare Du Haar in Eksel

Een tijdje terug werd ik door Renbow Belgium, de Belgische verdeler van O’right, uitgenodigd voor een speciaal event waar de nieuwste kapseltrends gingen voorgesteld worden. Ook de producten van O’right werden die avond uitvoerig besproken. Jammer genoeg kon ik niet aanwezig zijn die avond en kreeg ik een nieuw voorstel.

Ik werd uitgenodigd om de allernieuwste salonbehandeling; “ Bamboo relaxing scalp spa treatment” van O’right te gaan uittesten bij kapsalon La Gare du Haar in Eksel. Wauw, ik werd meteen laaiend enthousiast en natuurlijk ben ik dan op dit voorstel ingegaan. Lucky me ❤ Een beetje me-time kan ik als mama zijnde zeker gebruiken.

 

Het merk O’right en zijn filosofie

Eerst en vooral, O’right is de groenste haircare ter wereld and we love it!

De producten bestaan uit natuurlijke ingrediënten (sommigen tot wel 99%), de verpakkingen zijn recycleerbaar en worden op een natuur- en diervriendelijke manier geproduceerd met ecologische energiebronnen!

Ze worden vervaardigd in een gecertificeerde groene productie. Dit is zeer uniek en daardoor is O’right als eerste cosmeticabedrijf GMP-gecertificeerd als duurzaam productiebedrijf. In Taiwan ligt het hoofdkantoor en deze is internationaal efkens als één van de meest duurzame productlocaties voor cosmetica en is hét voorbeeld dat er perfect duurzaam kan geproduceerd worden. Kan het nog groener?! Door samen actie te gaan ondernemen kunnen we iets voor onze planeet betekenen!

De O in O’right staat symbool voor onze planeet, de Aarde, en ‘Right’staat voor de duurzame doelstellingen.

Ze bevatten geen :

  • Parabenen
  • Hormonen
  • Kleurstoffen
  • Formaldehyde
  • Enzoverder….

En dat is niet alles! De verpakkingen bestaan uit FSC papier en worden bedrukt met Soja-inkt. De doppen zijn dan weer gemaakt van bamboe.

O’right hoopt door hun groene filosofie die ze actief promoten, de haircare industrie alsook de wereld, te stimuleren tot een groene levensstijl en een kleinere ecologische voetafdruk. O’right is helemaal O toppie!!

 

Een stapje verder

Oké, als O’right je nu al overtuigt en omvergeblazen heeft moet je dit even lezen… Ze gaan nog een stapje verder met hun groene verpakkingen!

Tree in the bottle

Deze fles bestaat uit 100% natuurlijk afbreekbaar materiaal. Ze werd samengesteld uit groenten- fruit en plantenafval. Hoe cool is dit? Dit wil dus zeggen dat als je deze begraaft in een natuurlijke ondergrond dat de fles binnen het jaar volledig biologisch wordt afgebroken!

En ze doen er nog een schepje bovenop… Inderdaad! Ik blijf jullie verrassen! Deze flessen hebben onderin op de bodem, boomzaadjes. Dus als je dit lege flesje in de grond steekt dan wordt dit volledig afgebroken + er groeit een nieuwe boom ❤ Echt waar he, O’right heeft mijn hart gestolen. Ik ken geen groener merk!

 

De Floral Box

Dan hebben we nog de innovatieve productdoosjes met plantenzaadjes in. J Als je ze in een vruchtbare grond plant, komen er plantjes uitgroeien ❤ Deze zitten in elk dekseltje van deze speciale doosjes. Het idee achter deze doosjes is dat voor elke gebruikte boom er op deze manier terug een nieuwe wordt gepland. Zo blijft onze natuur mooi in evenwicht. ❤ LOVE LOVE LOVE

 

 

Mijn ervaring met de professionele salonbehandeling “Bamboo relaxing scalp spa treatment by O’right” bij Kapsalon La Gare Du Haar in Eksel

Ik zou eerst even wat willen vertellen over het salon zelf want wat heb ik ongelooflijk hard genoten die dag.

Ik werd heel warm onthaald door de superlieve uitbaatster Claudia! Van zodra ik binnenstapte kreeg ik een compleet “zen” gevoel over me heen. Alle klopt in haar salon. Ze is zelf helemaal eco en bio minded ingesteld en dat zie je ook meteen. Ze werkt hoofdzakelijk met O’right, heeft een speciale massagestoel aan haar wastafel, muziek die je in hogere sferen brengt, de inrichting die helemaal zen is…

Ze vroeg me meteen of ik wat wilde drinken en ging ik voor een lekkere warme thee. Ik had een zware verkoudheid en last van een prikkelhoest dus dat deed wel enorm deugt.

Haar man, die trouwens een vertegenwoordiger is voor O’right kwam zich ook voorstellen. Hij was heel spontaan en vriendelijk. Na de behandeling heb ik een zeer duidelijke en mooie uitleg verkregen over de filosofie van O’right alsook uitleg over hun producten.

 

De behandeling

Ze legde me uit wat de behandeling inhield en toen kon het genieten beginnen. Er werd eerst ook gekeken naar mijn haartype en structuur om vervolgens met een massagekam mijn haar te doorkammen en mijn hoofdhuid te masseren. Heerlijk!

Vervolgens werd het “Bamboo anti grease scalp serum” (A) aangebracht. Deze werd lekker in gemasseerd en werkt zoals een soort scrub die de dode huidcellen en te veel aan talg wegneemt. Het werkt echt enkel oppervlakkig en is niet agressief voor je hoofdhuid. Na wat masseren en inwerken werden mijn haren gewassen. Oh wat genoot ik van die hoofdmassages en niet te vergeten, de speciale massagestoel aan de wastafel. Ik ben er nog steeds van onder de indruk. Normaal gezien zit ik echt niet graag aan de wastafel omdat ik dan steeds rug en nekpijn begin te krijgen maar in deze stoel wil je gewoon blijven liggen en genieten.

Daarna werd de “bamboo scalp nourishing gel” (B) aangebracht. Deze gel wordt aangebracht aan de hoofdhuid en gaat intens gaan voeden. Ooh I LOVE O’right ! ❤ Na het aanbrengen werden mijn haren een 5tal minuten afgedekt door een warme handdoek. Mmm ik hield echt van die warmt op mijn hoofd en voelde mij een klein kuikentje dat onder een warmtelamp was gaan genieten HAHA! Ja sorry voor deze vergelijking maar ik voelde me echt zo :p Het deed me zo’n deugt.

Daarna werden mijn haren verwend met een “Bamboo moisturizing hair treatment”. Claudia had er wat sinaasappelschil in gedaan en dat maakte het echt volledig af. Het was niet alleen hemels voor mijn haren maar het zag er zelfs eetbaar uit haha. Na een aantal minuten inwerken werd dit uitgespoeld.

Toen was het tijd voor de afwerking met verzorgende producten waaronder de hairtonic die ervoor zorgt dat je haren sneller zullen groeien. Ongelooflijk dit product!

Voor het haardrogen voelde ik al eens aan mijn haar…WOW wat een verschil. Mijn haar voelde ZO zacht en mals aan. Na het drogen zag je pas echt HET verschil. Wat een glans, wat een zachtheid en mijn haren voelden verderlicht aan. ❤ Jammer dat mijn neus zo verstopt was want ik kwam thuis en mijn man vond dat naast het feit dat mijn haren er zo geweldig uitzagen dat ze ook nog eens heel lekker roken ❤

Het is een behandeling die ik zeker en vast aan iedereen aanraadt. Of je nu dof haar hebt of niet, na deze behandeling zullen je haren pas echt SHINEN en lekker glad zijn.

En… Knap he het resultaat? Claudia heeft dat echt geweldig gedaan en daarom wil ik haar nog eens super hard bedanken om mijn haartjes zo goed te verzorgen! Ook haar man voor alle uitleg en Farrah van Renbow Belgium om mij de kans te geven om deze behandeling te ervaren en van te genieten ❤ Jullie zijn één voor één schatten ❤

Hieronder kan je een foto zien van Claudia met haar man. 🙂 De bank waarop ze zitten is heel bijzonder…Deze is gemaakt van 40 kartonnen dozen! Kan het nog meer Eco? ❤ ❤ WE LOVE

Ik kreeg ook nog eens een superleuke goodiebag mee vol producten van de Bamboo lijn om mijn haren zo verder te verzorgen. Hier zal ook nog een aparte blog over verschijnen om mijn ervaringen te delen met jullie, mijn lieve lezers.

Zelf een glanzende en zachte haardos verkrijgen? -> La Gare Du Haar kan je via deze link op Facebook gaan volgen https://www.facebook.com/Lagareduhaar/ ❤ Voor afspraken, vragen of om producten aan te kopen kan je haar steeds bereiken op 0473.61.00.60 of 011.76.36.88 ❤

 

Much love and kisses,

Karen xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s