Wij mochten gaan spelen en zwemmen in….Saraland! Joepie!

Een aantal weken terug , mochten we gaan spelen en zwemmen met ons gezinnetje in Saraland. Ik was er erg benieuwd naar omdat ik er nog nooit eerder van gehoord had. We planden ons een dag in en gingen genieten! ❤

 

Indoor dag-attractieland 

Saraland is een indoor dag-attractieland en dus een deel van het vakantiepark “Molenheide”. Ook het vakantiepark zelf kennen we nog niet maar wie weet komt daar nog verandering in.

In Saraland kan je gaan zwemmen in het zwemparadijs “Aquapolis, gaan spelen in het indoor speelparadijs Kids Valley”en minigolven in de grootste indoor minigolf van Europa “De Mijn”.

Je kan er ook terecht voor feestjes zoals je verjaardag, huwelijk enzoverder. Voor ieder wat wils dus! En er is ook altijd wat te beleven in Saraland. Elke eerste dinsdag van de maand en elke derde donderdag van de maand wordt er een ladiesnight gehouden. Het zwembad is dan enkel en alleen open voor vrouwen! Woohooo ladiesss! Tijdens het zwemmen kan je dan o.a. genieten van een hapje en een glaasje cava. Terwijl je geniet, zwem je er zo weer die calorieën van af AHA! Geweldig toch?

 

Kids Valley 

We zijn onze speeldag begonnen in de Kids Valley. Natuurlijk eerst even langs het onthaal geweest waar we zeer hartelijk onthaald werden. De vrouw (ik weet haar naam niet meer oepsie) was lief voor Daan en gaf hem een knuffeltje mee, de mascotte Sara van Saraland. Daan vond het knuffeltje heel fijn 🙂 Alleen zou ik de voelsprietjes van Sara wel in een andere stof laten steken omdat het wat scherp is, maar dat is mijn mening hihi.

Wij hebben onze ogen echt uitgekeken in Kids Valley. Het is er echt een enorm speelparadijs. Zo groot en prachtig! Het was er ook heel erg proper en dat vinden we belangrijk!

Je vindt er klimtorens, glijbanen, een piratenhuis, een gedeelte voor de allerkleinsten, speelhuisjes, zandbak, een gedeelte buiten en nog veel meer. Kids Valley heeft een oppervlakte van 7500 m² dus je kan je wel voorstellen hoe groot het er is! Op topdagen kunnen er wel 1000 bezoekers zijn! Wij zijn tegen het sluitingsuur gegaan dus het was er erg rustig.

Daantje heeft er goed rondgekeken en wat rondgelopen en was erg onder de indruk. We hebben gespeeld in de zandbak en ook eens van de glijbaan buiten gegaan. ❤

Hieronder kan je een aantal foto’s vinden ❤

 

 

Aquapolis

Na het spelen was het tijd om lekker te gaan spetteren. Spieter, spetter, spat, Daantje wordt graag nat!

Aquapolis bestaat uit een gedeelte voor peuters en kleuters en het andere deel is dan voor de grotere kindjes en volwassenen. Het water is 32 graden en dus heerlijk warm! Ik vond het qua diepte ideaal voor de kleinsten. Ze kunnen er veilig spelen met de kaboutertjes en diertjes. Daan vond het superleuk dat ze waterspuwden. Hij spetterde volop en was echt aan het genieten. Als ik hem zo zie genieten dan geniet ik dubbel zo hard mee. ❤ Het was zo mooi om hem zo te zien in het water.

Als je wat oudere kinderen hebt en je hebt zelf geen zin om te zwemmen kan je altijd genieten van een tasje koffie of wat anders om te drinken in de cafetaria. Je hebt er terwijl uitzicht over het hele zwembad.

Ook hier hebben we wat foto’s van genomen ❤ Hoe leuk zijn ze niet?!

 

We hebben heel erg genoten van onze dag in Saraland en willen Birger hiervoor hartelijk bedanken! We raden jong en oud aan om eens een kijkje te komen nemen en je zal zien dat je kinderen of kleinkinderen de beste tijd van hun leven zullen hebben hier! Alleen maar plezier en lachende gezichtjes ❤

Wil je meer weten zoals het adres, openingstijden, prijzen,….Kijk dan even hier http://www.saraland.be/nl ❤

Veel liefs,

Karen en koekjesmonster Daan xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s