Wherever, whenever, Wonder Balm it!

Nu de dagen gaan korten en kouder worden, zullen onze lipjes er moeten aan geloven. Wel…dat dacht je maar! Het merk Beauty Kitchen en zijn Wonder Balms zullen steevast je maatjes worden! Beauty kitchen is een heel mooi merk dat niet test op dieren (HOORAY) en helemaal natuurlijk is ❤ Ze bevatten ook geen parabenen, sulfaten en andere chemische toestanden. WE LOVE! Wat ze wel bevatten is cacaoboter en sommige varianten bevatten zelfs essentiële oliën.

 

Wonder Balm

Oh de naam alleen al…”Wonder Balm”. Zal deze wonderen verrichten aan mijn lippen? Ik ging het gaan testen!

Ik kreeg 4 van deze schattige lippenbalsems om uit te gaan proberen en heb alleszins nog geen schattigere verpakking gezien voor een lippenbalsem als deze. Doordat ze zo klein zijn kan je ze gemakkelijk kwijt in je handtas of zelfs in je broekzak!

Wat ik je nu ga vertellen zal je wel aan het lachen brengen vermoed ik… Ik probeerde de doosjes open te maken maar het wou maar niet lukken…Ik begreep echt niet wat ik verkeerd deed dus ik nam er maar mijn man bij! Hij schoot onmiddellijk in de lach want hij zag wat het probleem was… Deze doosjes doe je open namelijk door deze opzij te gaan schuiven HAHAH. NIET door naar boven te gaan willen openklappen of weet ik veel. Ik weet niet wat mijn brein op dat moment dacht maar verder dan dat kon ik niet denken hihi.

Wat me meteen opviel waren de lekkere zachte geuren van deze balsems. Geen sterke of vieze geur. Haleluja! Want een vieze geur = vieze smaak op je lippen en dat willen we echt niet. Ik probeer ze één voor één en wat voelen ze zacht aan zeg! Ik merk na een aantal dagen dat mijn lippen véél zachter, gevoed en smoothy aanvoelen. Geen enkel velletje of scheurtje te bespeuren én het brand ook niet als ik het aanbreng op mijn lippen.

 

Varianten

  • Inspire Me : Deze is met citrus en echt my favorite! Mmm hij smaakt ook lekker 😉
  • Refresh Me : Deze is met mint en voelt lekker fris aan op je lippen.
  • Love Me : Hoe kan het ook anders dan deze te gaan “loven”? Hij bevat kaneel mmm
  • Free From : De allernieuwste van het rijtje! Speciaal voor de gevoelige huidjes onder ons! Bevat geen bijenwas, parfumvrij en dus volledig vegan friendly ❤ Love love love!

 

Deze ge-wel-dige Wonder Balms zijn exclusief te verkrijgen bij Holland & Barrett. ❤ Kiss kiss with those smoothie lips ❤

Love,

Karen xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s