Uitgetest; Naïf Care Grown ups !

Jaja, wij mochten de nieuwste lijn van Naïf Care gaan testen en wat waren hier zo blij mee! Jippieee! Ik werd even helemaal gek toen ik hoorde dat ze eindelijk ook een lijn voor volwassenen hebben! Ik geef toe, ik gebruikte soms stiekem de Naïf van mijn zoontje…De geur werkt zo ver-sla-vend ❤ Ik denk dat ik ook lang niet de enige Naïf verslaafde mama ben haha!

 

Van baby’s tot babes

Dat de producten voor onze allerkleinsten top zijn, dat weten we al langer dan vandaag! Ze ruiken heerlijk, ook voor de gevoeligste huidjes, bestaan uit natuurlijke ingrediënten en zo kan ik mijn lijst nog wel langer maken! Je kan bij Naïf dus terecht als baby tot babe ❤

Naïf houdt het steeds zo simpel mogelijk dus je kan spreken van no-nonsens producten. Even de belangrijkste ingrediënten op een rijtje die de Grown Ups lijn bevatten ;

 • Avocado olie : Uit het vruchtvlees gehaald. Het is rijk aan vitamine A, B1, B2 , D en E en enkelvoudige onverzadigde vetzuren. Helpt goed tegen een droge huid en haar.
 • Zoete amandel olie : De olie wordt koudgeperst uit de rijpe zaden van een amandelboom. Maakt je huid ultrazacht.
 • Macadamia olie : Heeft tal van eigenschappen! Werkt helend voor de beschadigde huid, natuurlijke zonbescherming en werkt ontstekingsremmend.
 • Lijnzaadolie : Boordevol omega 3 en werkt ontstkingsremmend.
 • Lijnzaadextract : Werkt kalmerend en herstellend dus ideaal bij huiduitslag en jeuk.
 • Shea butter : Afkomstig uit noten die rijk zijn aan vitamine A, E, F en essentiële vetzuren. Werkt kalmerend, verzachtend en houdt de talgproductie in stand. I-DE-AAL!
 • Rice Powder : Deze wordt gebruikt in hun scrub. Het is op basis van rijst en werkt dus heel hydraterend.
 • Tomatenextract : Sterke antioxidant en natuurlijke zonnebeschermer. Bevat vitamine K, en biotine dat op zich heel goed is voor de huidstofwisseling en in standhouden van de haargroei.
 • Abrikozenpitolie : Bomvol meervoudige onverzadigde vetzuren. Bevat vitamine B1 en B2 en verstopt de poriën niet. Say halelujaaa!
 • Zonnebloempitolie : Rijk aan selenium, Vitamine E en magnesium. Vitamine E heeft een helende werking en kan littekens vervagen
 • Rozemarijn extract : Werkt ontstekingsremmend en verbeterd de conditie van de huid.

Woow wat een rijtje topingrediënten zeg! Geen wonder dat ze zo goed zijn. I LOVE NAÏF ❤ Maar even belangrijk…wat bevatten de producten van Naïf NIET :

 • Minerale Olie
 • PEG en Synthetische Emulgatoren
 • Geen Parabenen
 • Allergene Geurstoffen
 • Geen Phenoxyethanol
 • Essentiële Oliën
 • Sodium Laureth Sulfate (SLS/SLES)

 

Testen maar

Eerst en vooral, alle producten die ik heb getest kan je ook afzonderlijk aankopen dus het hoeft niet steeds als pakket aangekocht te worden. De setjes zijn wel echt ideaal ❤

De gekende Naïf geur? Die is gewoon bij elk product aanwezig! ❤ Jeeej ❤

 

Naïf Grown Ups Cadeauset “Top To Toe Kit”

Deze set bevat een shower gel, bodylotion en een body scrub.

 • De shower gel : Deze shower gel is werkelijk geweldig. Hij is vriendelijk, puur en eerlijk voor onze huid. De gel bevat lijnzaadolie waardoor je huid enorm gehydrateerd en verzorgd wordt. Hij is echt ook heel rijkelijk qua structuur. Ik vind deze geweldig omdat hij mijn huid na het douchen lekker zacht maakt. Gedaan met dat trekkerige gevoel! En een leuke tip die ik kan meegeven ; hij werkt ook perfect om je benen mee te scheren 😉 Lekker zachte en gladde beentjes verzekerd ❤ Ohja, deze shower gel is ook hypoallergeen ❤ We love ❤

 

 • De Body scrub : Scrubben met die mmm Naïf geur. Ik ben er helemaal weg van! De scrub is zeer rijk aan korreltjes maar tegelijk ook lekker zacht voor mijn huid. Hij is op basis van fijne rijstkorrels ipv plastic dat vaak bij andere producten gebruikt wordt! Deze zachte rijstkorrel verwijdert de dode huidcellen perfect en laat mijn huidje gehydrateerd achter. Ook bij dit kan ik je een hele goede tip geven! Scrub je armen 2x/week om zo keratosis pilaris tegen te gaan! Daarna goed insmeren met de bodylotion van Naïf.

 

 • De Body Lotion : Perfect om na het scrubben en douchen te gebruiken. Het Naïf geurtje blijft lekker lang hangen bij mij en mijn huid voelt aan als een babytje hihi ❤ Wat ik ook super vindt aan deze is dat hij helemaal niet plakt. Geen enkel probleem dus als je na het insmeren onmiddellijk je kleren moet aandoen. Mijn droge plekjes zie ik ook als sneeuw voor de zon verdwijnen! Happy mom ❤

 

Naïf Grown Ups Cadeauset “Skinny Dip Kit”

Deze set bevat een shampoo, shower gel en een conditioner.

 • De shampoo : “Natural hair, don’t Care and Take Care” Wat hou ik van deze uitspraak! Als er iets is wat ik ook zeer belangrijk vind dan is het, het verzorgen van je haar. Je haar is je visitekaartje, PUNT! Het eerste waar mensen naar kijken is je gezicht…en wat zit er boven je hood? Juist ja! Haaar! Dus verzorgen maar! Deze shampoo is voor elk haartype en bevat lijnzaadolie die niet alleen je haar glans geeft maar ook je hoofdhuid verzorgt. Amen tot that! Niet verschieten, deze shampoo schuimt niet hard maar dit heeft niks met de werking te maken! Integendeel…deze shampoo reinigt mijn haar zeer goed maar er zitten geen chemische schuimmiddelen in. Dus no panic! Het is voor onze bestwil 😉 Na het wassen ruiken mijn haartjes lekker en glanzen ze weer op en top.

 

 • De conditioner : Deze doet werkelijk wat hij beweerd…Hij geeft mijn haren een boost waardoor mijn puntjes extra zacht aanvoelen en werkt ook antistatisch. Twee vliegen in één klap 😉 Gebruik conditioner alleen maar op de punten en de haarlengten want anders krijg je sneller vettig haar. Het is maar dat je het weet 😉

 

 • De shower gel : Deze werd bij de vorige set al besproken 😀

 

Naïf Grown Ups Cadeauset “Glow Getter Kit”

Deze leuke set bevat een dag- en nachtcrème en een reinigingsgel. Wat ik hier wel nog mis is een tonic om de ph-waarde te herstellen na het reinigen met de cleanser. Misschien een ideetje Naïf? 😉

 • De dagcrème : Oké, wat maakt deze anders dan alle andere dagcrémes? Wel hij bevat een natuurlijke spf die je beschermd tegen de schadelijke invloeden van de zon ❤ Die natuurlijke spf zijn antioxidanten die uit het extract komen van tomaten. Hoe geweldig is dit niet? Mijn huid voelt superzacht, soepel en gevoed aan dankzij de avocado-olie, amandelolie en lijnzaadolie. Belangrijk ; reinig steeds vooraf je huid om alle onzuiverheden te verwijderen.

 

 • De nachtcrème : Is een lekkere vettige creme die mijn huid enorm voedt. Hij bevat zoete amandelolie, extract van macadamia en shea butter die onze vochtbalans in stand houdt. Mooi wakker worden net als Doornroosje? Smeren maar!

 

 • De cleanser : Zeker en vast ook een must-have. Bij het opstaan reinig je om talg en andere onzuiverheden weg te nemen en in de avond om alle luchtverontreinigende deeltjes alsook de overtollige talg,…weg te halen. De lijnzaadolie en zonnebloemolie zorgen ervoor dat mijn huidje lekker zacht aanvoelt én jaja… goodbye trekkerige huid. Ik vind de cleanser ook echt zeer kwaliteitsvol. De structuur doet me soms denken aan honing maar zonder het stroperig zijn. Ik kan het moeilijk uitleggen hihi. Hij is gewoonweg heerlijk om mee te reinigen. Als ik geen zin heb om mijn make-up eraf te halen met een watje, dan doe ik het gewoon in de douche! Dit kan perfect met deze reiniger. Jiihaaa.

 

Voor de girls en mommy’s die Naïf nog niet hebben geprobeerd…waar wacht je nog op? Ervaar het zelf met je zintuigen en maak kennis met de wondermooie wereld van Naïf ❤ Ze hebben een hart voor de natuur alsook voor onze huid ❤ Wat willen we nog meer? En aan de andere die Naïf kennen door de babyproducten…wacht maar tot je deze voor jezelf hebt geprobeerd 😉

Ik ben helemaal verkocht en BIG FAN ❤

***Je kan Naïf vinden bij de betere babyspeciaalzaken waaronder Blabloom en bij apotheken***

Love,

Karen en Daan xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s