Uitgetest ; de Bamboo Moisturizing productlijn van o’right

Dat ik een grote liefde heb voor o’right, dat konden jullie wel al vaker lezen op de blog. Zij zijn een bio merk een groot hart voor onze natuur, onze planeet. Nét daarom mijn liefde voor o’right. Voor diegene die o’right nog niet kennen, geen paniek, ook op deze blogpost zal ik eerst een woordje uitleg schrijven over dit ge-wel-dige merk ❤

 

Het merk O’right en zijn filosofie

Eerst en vooral, O’right is de groenste haircare ter wereld and we love it!

De producten bestaan uit natuurlijke ingrediënten (sommigen tot wel 99%), de verpakkingen zijn recycleerbaar en worden op een natuur- en diervriendelijke manier geproduceerd met ecologische energiebronnen!

Ze worden vervaardigd in een gecertificeerde groene productie. Dit is zeer uniek en daardoor is O’right als eerste cosmeticabedrijf GMP-gecertificeerd als duurzaam productiebedrijf. In Taiwan ligt het hoofdkantoor en deze is internationaal efkens als één van de meest duurzame productlocaties voor cosmetica en is hét voorbeeld dat er perfect duurzaam kan geproduceerd worden. Kan het nog groener?! Door samen actie te gaan ondernemen kunnen we iets voor onze planeet betekenen!

De O in O’right staat symbool voor onze planeet, de Aarde, en ‘Right’staat voor de duurzame doelstellingen.

Ze bevatten geen :

  • Parabenen
  • Hormonen
  • Kleurstoffen
  • Formaldehyde
  • Enzoverder….

En dat is niet alles! De verpakkingen bestaan uit FSC papier en worden bedrukt met Soja-inkt. De doppen zijn dan weer gemaakt van bamboe.

O’right hoopt door hun groene filosofie die ze actief promoten, de haircare industrie alsook de wereld, te stimuleren tot een groene levensstijl en een kleinere ecologische voetafdruk. O’right is helemaal O toppie!!

 

Bamboo Moisturizing productlijn

De producten uit deze lijn zijn i-de-aal voor droog en beschadigd haar. Ze bevatten organische extracten van bamboeblad en zorgen ervoor dat het haar versterkt wordt, herstellen van de vochtbalans en hebben een anti-aging effect. Eeeum….wat willen we nog meer! Ze zijn ook een geweldige aanvulling om je haren thuis goed te gaan verder verzorgen na je Bamboo Salonbehandeling. Zo geniet je veel langer van het effect van die behandeling. Hellooooo shiny hairs ❤ .

Ohja, zoals altijd, de producten zijn op basis van natuurlijke ingrediënten!

 

De Bamboo Moisturizing shampoo

Deze shampoo belooft uitgedroogd en beschadigd haar te herstellen. Het organische bamboe-extract en natuurlijke hydraterende ingrediënten hebben een sterke vochtinbrengende werking waardoor mijn haren terug lekker zullen glanzen en herstellen.

Wel, eerlijk is eerlijk, hij doet echt wel wat hij beloofd. Mijn haren voelen heel zacht aan! Ook tijdens het wassen is deze geweldig. Hij schuimt lekker, ruikt lekker en mijn haren zijn niet droog of hard…iets wat bij andere merken veel sneller gebeurt. Ik moet ook niet mijn haren tussendoor gaan kammen om daarna de conditioner te gaan aanbrengen. Woopie ❤

 

De Bamboo Moisturizing Conditioner

Waarom een conditioner gebruiken? Wel een shampoo zal je haarschubben openen om goed te gaan reinigen. Een conditioner daarintegen zal dan diep zijn verzorgende werking kunnen uitvoeren om daarna de schubben terug te gaan sluiten. Aanvullend een conditioner gebruiken na je shampoo is dus ALTIJD een goed idee!

Deze conditioner geeft extra hydratatie aan mijn haar waardoor mijn haren nog zachter en malser aanvoelen. Heerlijk zeg! Ik kan er zo met mijn vingers doorglijden na het uitspoelen. We LOVE o’right ❤

 

Aanvullend verzorgen met de Green Tea Regulate Hair Mist

Ik vind het altijd heel belangrijk om na het wassen en verzorgen met een conditioner, je haren aanvullend te verzorgen voor je er een warmtebron (haardroger, stijltang, krultang…) op gaat zetten. Dit is gewoon niet goed voor jou haar. Always be gentle ❤

De Green Tea Regulate Hair Mist is echt easy peasy in gebruik! Zorg dat je haren eerst goed doorkamt zijn en sprayen maar! De spray verdeelt echt heel goed en ruikt o-zo lekker. Ik ben helemaal fan!

De haarspray is op basis van extracten van groene thee en dus een sterke antioxidant. Het zorgt ervoor dat je haren erg gehydrateerd worden en is op zich ook ideaal als bescherming voor warmtebronnen zoals je haardroger, stijltang enz… Top dus! Na het haardrogen zien mijn haren er weer tiptop inorde uit dankzij o’rigt. ❤

 

** Ook het beste met je haar voor? Je kan deze producten aankopen/bestellen bij La Gare Du Haar in Eksel of via http://www.o-right.be ***

 

Liefs,

Karen xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s