Tested and approved ; iwhite Dark Stains

Diegene die mij goed kennen, weten dat ik wel eens kan genieten van een goed stukje chocolade, een latte macchiato en van een lekker glas rode wijn. Echter, het zijn dingen die verkleuringen en donkere vlekken veroorzaken op onze tanden. Helaas pindakaas want ik vind het zo belangrijk om een stralende glimlach te hebben. Het is namelijk ook het eerste wat opvalt als je naar iemand kijkt of tegen iemand praat.

Wel, ik heb goed nieuws ladies! iwhite heeft hier de ideale oplossing voor gevonden zodat we kunnen blijven genieten van deze dingen! Ze hebben een nieuwe productlijn op de markt gebracht speciaal voor donkere vlekken en verkleuringen tegen te gaan; iwhite Dark Stains. Say hallelujah!

 

iwhite

Een aantal blogposts terug konden jullie al lezen hoe tevreden ik ben over iwhite! De producten maakten mijn tanden heel mooi natuurlijk wit! Ik ben dus heel benieuwd naar deze lijn!

Voor wie iwhite nog niet kent…iwhite wordt geproduceerd door Sylphar. Het is een innovatief bedrijf van medische hulpmiddelen en cosmetische producten.

Iwhite biedt een gamma aan van veilige producten om je tanden witter te gaan maken.

 

Dark Stains

Wat dus dit gamma extra bijzonder maakt, is dat deze producten  niet zomaar je tanden witter gaan maken maar dus ook actief donkere vlekken en verkleuringen aanpakken! Echt een heel unieke technologie als je het mij vraagt J Happy mommy!

 

Stappen tot een mooie stralende glimlach

  1. Gebruik de speciale Dark Stains tandenborstel samen met de Dark Stains tandpasta .

De tandpasta bevat net zoals de tandenborstel de Dark Pigment Adsorption technology. Deze actieve technologie zorgt ervoor dat donkere vlekken en geuren worden geadsorbeerd + hij voorkomt ook de vorming van nieuwe vlekken op je tanden. Een win-win situatie. We kunnen dus lekker blijven genieten van dat stukje chocolade of dat kopje koffie. Hooray!

Deze technologie zit bij de tandenborstel in de borstelharen. Hoe cool is dat?

De tandpasta geeft mij een explosie van frisheid in mijn mond en ik vind er mijn tanden al precies optisch witter door zien! Gek! De tandenborstel vind ik een heel leuk design hebben en voelt zacht aan op de tanden. Op naar de volgende en laatste stap!

 

  1. Gebruik de Dark Stains Teeth whitening kit voor het optimale resultaat.

De Dark Pigment Adsorption technology die ik hierboven al vernoemd had, bevindt zich ook in dit product. Het is echt zo uniek! Deze technologie is gebaseerd op sterke en bindende eigenschappen van geïncapsuleerde actieve kool in de vorm van microparels. Deze microparels zie je trouwens heel goed zitten. Een tweede actief bestanddeel wat in de producten zit is PAP, een bewezen doeltreffend ingrediënt die in de andere producten al zat van iwhite en nu bij deze productlijn opnieuw is toegepast. Dit bestanddeel heeft klinisch bewezen, witmakende eigenschappen.

Deze kit bevat 10 mondstukjes die onmiddellijk klaar voor gebruik zijn. Dat wil zeggen dat je hier dus 5 dagen mee kan doen. Super zeg dat je op zo’n korte tijd je tanden witter kan maken ❤ Love it! Je tanden kunnen met dit product tot 8 tinten witter gaan! Elke dag breng je een mondstukje boven en onderaan aan na het poetsen en laat je gedurende 20 minuutjes zitten. That’s it! Je moet dus niet veel moeite gaan doen en geen excuses zoeken dat je er geen tijd voor hebt 😉

Mijn tanden zien er nu nog natuurlijk witter uit en wow wat zijn mijn tanden glad zeg! Je hoeft ook geen schrik te hebben dat het jou tanden of tandvlees gevoelig zou maken wat dat doet dit product niet. Het enige wat ik er wel van doe terwijl ik de mondstukjes in heb, is kwijelen AHA! Als het dat maar is he 😉

 

Ik ben echt weer heel tevreden van iwhite en blij dat ze zo’n product op de markt hebben neergezet! Zeg nu zelf, wie wil er geen stralende glimlach en toch nog van je koffie, thee, chocolade of wijntje kunnen blijven genieten? Ja, dat dacht ik al! We zijn en blijven enorm fan!

 

*** Te koop bij de apotheek, drogist of online via http://shop.iwhiteinstant.com/ ***

*De kit : 34,95€*

*Tandpasta : 9,50€*

*Tandenborstel : 5,20€*

 

Love,

 

Karen xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s