Voller haar in 6 weken? Dat kan met de nieuwe Vichy Densi-Solutions

Welke vrouw wil er nu geen mooiere volle haardos? Juist ja, er zijn heel veel vrouwen die dat wensen. Het is zelfs zo dat fijn en dun haar in de top 3 staat van haarproblemen bij dames. Het goede nieuws? Vichy heeft hier een oplossing voor ; Vichy Densi-Solutions. De productlijn bestaat uit een shampoo, een balsem en een concentraat.

 

De actieve ingrediënten in de Vichy Densi-Solutions shampoo en balsem

In de shampoo

  • Rhamnose : Hier had ik zelf nog nooit van gehoord. Oepsie. Dit is een plantaardige suiker die bekend staat om zijn anti-verouderingseigenschappen. Ook de kwaliteit van onze hoofdhuid verbeterd door dit suiker aanzienlijk.

 

  • Filloxane : Ook dit is een nieuw ingrediënt voor mij. Het is een haarfiller die diep tot in de haarvezel dringt en zich hecht aan het oppervlak. Hierdoor wordt een moleculair netwerk gevormd dat zorgt dat de haarvezel van binnenuit weer stevig wordt gemaakt. Wat ik bijzonder vindt aan deze haarfiller is dat hij in het haar aanwezig blijft, ook al was je je haar 10 keer met een neutrale shampoo. Wow! Deze filler maakt de haren lekker soepel, geeft volume en zorgt dat deze resistenter zijn tegen agressies van buitenaf.

 

  • Mineraliserend thermaal water : Het mineraliserend Thermaal bronwater van Vichy is rijk aan maar liefst 15 mineralen en spoorelementen. Deze hebben een kalmerende, regenererende en versterkende werking op de huid. Het is klinisch bewezen dat dit kalmerend werkt voor de hoofdhuid. Geweldig toch?

 

In de balsem

  • Rhamnose : Deze komt ook voor in de shampoo.

 

  • Mineraliserend thermaal water : Komt ook voor in de shampoo.

 

  • Ceramide R : Ceramiden zijn essentiële onderdelen van de intercellulaire matrix. De ceramide R is een perfecte namaak van natuurlijke ceramiden. Deze versterken de aantrekkingskracht tussen de haarschubben waardoor ze het haar versterken, verzachten en glanzender maken. Daardoor is de haarvezel ook beter beschermd tegen agressies van buitenaf zoals licht, water en warmte.

 

Densi-Solutions Shampoo voor toename van de dikte van de haarvezel

Een heerlijke shampoo vind ik en ook geschikt voor de gevoelige huidjes onder ons. Hij zorgt voor voller haar en bevat diep reinigende bestanddelen om de hoofdhuid en het haar vanaf de aanzet te reinigen. Hij geeft de vezels kracht en volume, steeds weer opnieuw. Er zit ook pepermuntolie in voor een verkoelend effect. Heel fijn is dat.

De shampoo schuimt en ruikt lekker. Ik hoef ook niet zoveel te gebruiken maar met mijn lange haren moet ik toch wel 2x wassen om mijn haren goed te reinigen. Ik merk ook dat mijn hoofdhuid lichtjes fris aanvoelt door de pepermuntolie. Helemaal niet storend en juist een fijn gevoel.

Ohja, niet onbelangrijk…Deze shampoo bevat geen parabenen en is dermatologisch getest ❤ I like!

 

Densi-Solutions versterkende balsem voor voller haar

Een zachte romige balsem die de hoofdhuid hydrateert en de haarvezel helpt te versterken voor resistenter, voller en gezonder haar. Ook hier is pepermuntolie aan toegevoegd en geschikt voor de gevoelige huidjes. Geweldig want ik hou echt van dat lichtjes verkoelend effect. Niet te…gewoon perfect.

Dit is voor mij echt het paradepaardje van deze productlijn. Ik vind hem zo bijzonder. Deze balsem moet je aanbrengen en inmasseren op de hoofdhuid en verdelen over de haarlengtes. Ik heb nog geen balsem of conditioner geweten waarbij je dit mag en kan doen zonder dat je hoofd een “frietketel”wordt. 😉 Maar goed…de échte reden waarom ik hem fantastisch vind is dat hij bij mij een onmiddellijk effect geeft van verdikking van mijn haar!!! Bij het uitspoelen heb ik het gevoel dat er precies een stuk haar is aan toegevoegd en dat zonder het te verzwaren! Echt hoe cool is dat?? Oké, ik mag niet klagen en heb echt wel al lang en dik haar maar mijn haren zijn nu nóg voller. Happy happy!

Deze balsem bevat geen parabenen, siliconen, sulfaat, kleurstoffen en is getest onder dermatologisch toezicht.

 

Deze productlijn is echt een aanrader voor mensen met dunne fijne haren die graag meer volume in hun haar wensen. Ik ben overtuigd van de werking! Nu jij nog!

 

*** Verkrijgbaar in je apotheek ***

  • Shampoo : 15,15€
  • Balsem : 16,95€
  • Concentraat : 38,95€

 

Liefs,

Karen xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s