Uitgetest ; het dermalogica charcoal rescue mask

 

Ik had al heel wat positieve dingen gehoord over dit merk maar ik had er nog geen ervaring mee! Tijd om hier iets aan te veranderen en zo gezegd zo geschiedde!

Ik mocht het charcoal rescue mask gaan testen en was dus super excited!

 

Dermalogica

Dermalogica is wereldwijd de eerste keus in de professionele wereld als voor de consumenten. Al 25 jaar wijden ze zich met hart en ziel aan hun opleidingen, innovatie en professioneel advies.  Hun doel is om iedereen een mooie en gezonde huid te laten hebben.

Je kan bij hen terecht voor professioneel advies voor je huid met daarbij de gepaste behandeling en producten. Hun producten gaan van cleansers tot scrubs tot maskers, oogverzorging enzoverder…Voor iedere huid is er een toepasselijke verzorging.

 

Charcoal resque mask

Dit masker is echt heel bijzonder. Hij ziet namelijk grijs/zwart. Dit komt door het Binchotan houtskool die er zich in bevindt en heeft als werking de huid te gaan revitaliseren en onzuiverheden te gaan verminderen. Klinkt geweldig!

Het masker zorgt ervoor dat je huid onmiddellijk is gezuiverd en ontgift. Het zwavel zal de celvernieuwing gaan stimuleren en werkt verhelderend. Ook poriën zullen fijner gaan worden.

Een pluspunt is dat deze vrij is van kunstmatige geur en kleurstoffen en parabenen. Mijn hart maakt altijd een sprongetje als ik dit lees bij producten. ❤

Let wel, dit masker is niet voor iedereen geschikt en dus vind ik dit wel belangrijk om dit even te vermelden. Dit staat trouwens ook op hun verpakking. Het is niet geschikt voor de zeer gevoelige huidjes of huidjes die al geïrriteerd zijn. Ook niet voor mensen die bloedverdunnende medicatie nemen. Wanneer je na dit product in de zon gaat is het belangrijk om UV bescherming te gaan gebruiken aangezien dit product je huid wat lichtgevoeliger maakt.

 

Ervaring

Ik stond echt te popelen om dit masker te gaan uittesten en nu ben ik er zo tevreden van dat ik het 2 maal per week gebruik. 🙂

Alvorens het aanbrengen is het belangrijk dat je je huid gaat reinigen. Wat heeft het als werking als er bijvoorbeeld nog een foundation op ligt of je hebt de hele dag buiten gelopen. Niet zuiver dus eerst reinigen maar!

Dit masker smeert heel makkelijk open en je hebt er dus niet heel veel van nodig. Ik ben wel iemand die graag mijn maskertjes wat dikker leg dus dit bepaal je zelf een beetje.

Bij het aanbrengen van een masker let ik altijd op dat ik niet smeer op de oogcontouren. Je huid is daar namelijk heel gevoelig en niet geschikt voor.

Je moet het masker 7 a 10 minuutjes laten inwerken. Weet je wanneer ik dit doe? Als ik een douche neem. I-de-aal! Eerst reinigen, maskertje leggen en lekker genieten van je douche! Wanneer je bijna klaar bent met douchen kan je het maskertje er supermakkelijk afhalen. Ik heb hiervoor een geweldige tip want je hoort vaak dat vrouwen het soms lastig vinden een masker te gebruiken omdat ze deze er moeilijk afkrijgen. Wel…dat is verleden tijd! Je neemt in je douche een klein gastenhanddoekje mee, je doet er lauwwarm water op, even uitwringen en zo zachtjes het masker ermee afhalen. Dit is op nog geen halve minuut geklaard!

Mijn huid ziet er stralend uit, heeft een mooie gloed  en voelt als herboren aan! Een echt babyvelletje. ❤ Ik ben zo gek op dit masker! Ik heb ook de indruk doordat ik dit masker 2x per week gebruik dat mijn pigmentvlekjes op mijn voorhoofd ook lichter worden! Ongelooflijk zeg. Ik ben in de wolken!

 

 

Al fan van Dermalogica? Volg hen op Facebook door hier te klikken : https://www.facebook.com/search/top/?q=dermalogica%20benelux

Interesse gekregen in dit product*? Je kan dit hier bestellen : https://shop.dermalogica.be/producten/3441-charcoal-rescue-masque.html#omschrijving

*** Charcoal rescue mask 75 ml : 59,90€ ***

 

Love,

Karen xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s