Squeasy is easy peasy !

Squeasy, eerlijk gezegd had ik nog nooit eerder van het merk gehoord. Het trok mijn aandacht en zo zijn we in het testpanel beland van petitlove.nl als testouders. Hoe leuk is dit? Wij waren erg enthousiast!

 

Eerst even wat over Petitlove.nl

Petit Love is uit liefde voor hun kleine boef Teun ontstaan. Net als iedere andere ouder wouden ze het allerbeste voor hun kind, en dus begon hun zoektocht naar mooie, duurzame en praktische producten.
Tijdens hun zoektocht (die veel te lang duurde!) kwamen ze een aantal mooie producten tegen en na veel uitproberen vonden ze de beste producten voor hun zoontje. Die zoektocht willen ze voor ons (voor een deel) besparen, door hun ervaringen te delen en de producten die veel waarde hebben toegevoegd aan hun leven, aan te bieden via Petit Love! Geweldig zeg!

Bij Petit Love zoeken ze continu naar mooie en duurzame producten die écht waarde toevoegen aan het leven van jou en dat van je kindje. Niet alleen praktisch en handig, maar ook stylish, ecologisch verantwoord en duurzaam. In hun assortiment hebben ze onder andere slaapzakken, dekentjes, luiertassen, drinkbekers, servies en bestek, schooltassen en nog veel meer! Als leerkracht op een gezonde basisschool komen ze dagelijks in aanraking met het belang van goede en gezonde voeding op school. Vandaar dat zij een aantal producten in hun assortiment hebben opgenomen die daar goed op aansluiten. Ook al is hun zoon nog niet toe aan het onderwijs, ze helpen graag iedereen een klein beetje door deze producten aan te bieden.

 

De Squeasy snacker 180 ml

Deze fles is niet zomaar een fles. Het is een superhandige knijpfles die je overal kan meenemen. Zowel voor de kleintjes als grotere kids!

Wat deze fles bijzonder maakt is dat je er zowel dunne als dikke vloeistoffen in kan doen alsook groenten en fruithapjes. Hoe kan dit nu, hoor ik jullie al denken! Wel, dit flesje bevat een 2in1 anti-lek systeem waardoor morsen helemaal verleden tijd is.

Ook geweldig aan dit flesje is dat deze schok en valbestendig is. Je ziet vaak bij flesjes dat ze anti-lek zijn maar wanneer je ze laat vallen is het feest haha! Niet bij deze dus! Woopwoop. En wanneer het flesje leeg is kan je doordat hij zo flexibel is, helemaal oprollen en hup weg in de tas! Superrrr handig allemaal.

Een aantal voordelen op een rijtje :

  • Het speciale 2in1 anti-leksysteem voor dunne en dikkere vloeistoffen
  • Makkelijk uit te wassen doordat je de fles binnenstebuiten kan keren
  • Vaatwasser maar ook diepvriesbestendig
  • Vrij van PBA, lood, PVC, Ftalaten
  • Duurzaam, herbruikbaar en milieuvriendelijk
  • Er is echt zoveel mogelijk in dit flesje : fruitmoes, smoothies, yoghurt, puree, pudding, water, slush puppy, sap en nog veel meer

 

Onze ervaring

Dit flesje ligt echt zo aangenaam in de hand bij Daan en is vervaardigd uit silicone. De 180 ml is echt ideaal! Niet te groot of te klein.

Voor fijne vloeistoffen zoals water of een sapje laat ik de extra rode anti-lekdop zitten. Wanneer ik hem bijvoorbeeld een smoothie maak dan mag deze weg zodat dit beter kan doorvloeien.Echt heel handig dat je dit zelf kan gaan bepalen. De bovenkant bevat ook een groefje rondom de drinktuit voor de drupjes die uit het mondje zouden komen, op te gaan vangen. En inderdaad morsen is hierdoor verleden tijd. Ook wanneer hij te gulzig zou zijn, kan hij zich niet meer gaan verslikken.

Wat we heel fijn vinden is dat wanneer Daan plots zin krijgt om ermee te gaan gooien, is  dat de inhoud niet overal te vinden is hahaha. Hierdoor durven we hem nu ook te laten rondlopen met het flesje zodat hij vaker uit zichzelf gaat drinken. Ideaal ook voor hem om te leren doseren.

Het is ook geweldig dat wanneer dit flesje leeg is en we zijn op stap, dan kan je deze supermakkelijk oprollen en bespaar je zo toch weer wat extra ruimte in je verzorgingstas.

Helemaal fan van Squeasy Gear en we kunnen dit echt aanraden voor iedereen! Zowel jong als oud! Ook voor jezelf op het werk of de sportschool.

 

Hebben jullie al eerder kennisgemaakt met dit flesje? Zo niet, je kan hem bestellen door hier te gaan klikken https://petitlove.nl/product/squeasy-gear-knijpfles-aqua-180-ml/

Alvast veel plezier en zie zelf hoe geweldig deze uitvinding is!

Liefs,

Karen en Daan xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s