Drukke ochtendspits met je kids en heb je daardoor geen tijd om te ontbijten? Dat is verleden tijd met de huisgemaakte granola van Xavies’!

Granola, ik moet heel eerlijk zijn, ik had dit nog nooit eerder geproefd. I know, shame on me.

Ik was heel erg benieuwd naar de huisgemaakte granola van Xavie . Er moest toch een manier zijn om als ouders zijnde, snel een gezond en evenwichtig ontbijt op tafel te kunnen toveren tijdens de drukke ochtendspits. En ja hoor…. We did it!

 

Maar wat is nu eigenlijk granola?

Granola bestaat uit een mengeling krokant gebakken noten, zaden en granen. Vaak wordt hier fruit, siroop of chocolade aan toegevoegd. Het is echt heel gezond want het zit boordevol vezels, vitaminen en mineralen. De zaden die worden toegevoegd zorgen ook nog eens dat je essentiële vetzuren zoals omega3 opneemt.

Het is ook goed voor je stoelgang en het geeft jou een boost aan energie zodat je er tegenaan kan tot de middag!

 

Xavies’ granovie

De granovie van Xaxie bevat steeds de perfecte mix aan noten, zaden en granen. Ze maakt ze steeds vers en je weet ook steeds vooraf wat er precies inzit. Veel beter en gezonder dan die “granola” uit de winkels. Daar is echt vaak een bom aan suiker aan toegevoegd. Het zal ook nooit zo vers smaken als deze.

 

De granovie komt in 9 smaken. Ik mocht de kokos-kaneel, Amandel-Abrikoos, Nuts-chocolat en de Nuts-seeds. Ik probeerde ze eerst puur uit, zonder yoghurt en fruit aan toe te voegen. Hmm mijn favoriet is echt wel de kokos en kaneel. Ik ben zowizo al gek op kaneel dus dit is een toppertje. De andere smaken zijn ook echt allemaal heel lekker. Ik vind het zo aangenaam dat de granovie zo lekker krokant is. Met wat griekse yoghurt en fruit erbij is je ochtend perfect gestart.

 

Ouders hoor ik vaak zeggen dat ze geen tijd hebben om te ontbijten. Ook de jeugd die bv snel hun trein of bus moeten halen. Wel, ik raad ze allemaal aan om te starten met de granovie van Xavies’. Hoeveel tijd gaat er in een kommetje maken waarin je griekse yoghurt doet en daarbij strooi je de granola. 😉 Easy peasy ❤

 

*** Deze heerlijke granovie kan je online aankopen door hier te klikken. ***

 

Liefs en stay chill for breakfast, het is tenslotte je belangrijkste maaltijd van de dag,

Karen xoxo

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s