Believ’in Unicorns; Herbapharm zijn meest magische productlijn

I believe in Unicorns, yes I am! Wie is er nu niet gek op deze magische wezentjes? Ik word er alleszins heel happy van 😉 Herbapharm heeft voor de echte Unicornlovers deze magische productlijn op de markt gebracht. Wohoooo we love it!

 

De magische Believín Unicorns productlijn

Ik mocht van Herbapharm uit deze productlijn hun handzeep, douchegel en glittersnot gaan uittesten. Wiii wat was ik blij!

Hun producten komen in zeer mooie verpakkingen. Een zwarte achtergrond dat doet denken aan onze ruimte, met een Unicorn , sterretjes , vlindertjes … Omg wat ben ik verliefd! Om weg van te dromen…

Het eerste wat ik altijd doe wanneer ik nieuwe producten ontvang , is deze gaan opmaken en eens aan ruiken. Mmm zelfs de geur is magisch. Het doet me denken aan snoepjes, een vleugje musk…echt een heel lekker zoet geurtje. Het lijkt wel parfum ❤

 

Bath & Showergel

Deze heerlijke douchegel kan je ook gebruiken als badschuim. Heerlijk toch? In de douche gaat hij heerlijk schuimen bij het insmeren en wanneer ik het gebruik in bad, krijg ik heel snel en veel schuim ❤ Echt iets voor mij want ik kan enorm genieten van een zalig warm badje met een lekker geurtje ❤ Mijn huid voelt achteraf heel zacht en verzorgd aan ❤ Ook blijft de heerlijke geur nog even op je huid hangen.

Dit flesje heb ik ontvangen in een 250 ml maar je hebt ook nog een grotere van 750 ml.

 

Handsoap

Wie houdt er niet van? Een zalige handzeep om je handen te reinigen. Juist ja, iedereen! Ben jij die saaie handzepen ook zo beu? Wel, ik ook. Deze handzeep brengt je al snel in hogere sferen 😉 Ohja, hij droogt mijn handen helemaal niet uit J

Het leuke flesje staat nog zo mooi in jou toilet, keuken of badkamer én je maakt er je gasten happy me. ❤

Dit pompflesje komt in 250 ml.

 

Glittersnot

Ja hoor, je leest het goed. SNOT hahahha. Hoe cool is dit?? Deze heerlijk geurende glittergel mag je zowel voor je lichaam, gezicht en haar gebruiken. Deze glittergel vind ik ideaal voor een avondje uit of lekker gewoon te shinen thuis met je vrienden. Het geeft dat nét ietsjes meer aan je look. Je hoeft ook geen schrik te hebben dat deze gel je omtovert tot een glitter toverbal want dat doet hij dus niet hahah. Het is heel subtiel en gewoon echt mooi ❤ Ooh en die geur….ik moet het niet meer zeggen he 😉

Dit potje bevat 150 ml snot 😉

Ook zin gekregen om te genieten en te ontspannen met deze magische producten? Je vindt ze bij de drogisterij!

 

Love en magische groetjes, ‘

Karen xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s