Uitgetest ; HelloFresh

HelloFresh, iedereen heeft er wel al eens van gehoord. Maar wie van jullie heeft het al eens uitgetest? Of zijn er al fans onder mijn lezers en volgers? Ik was er zelf ook heel erg benieuwd naar. Vooral het aan huis leveren van de verse ingrediënten en zelf niet meer te hoeven nadenken over “wat eten we vandaag weer” sprak me enorm aan. Ik mocht daarom een box gaan testen en mijn ervaring met jullie gaan delen.

 

Hoe werkt het ?

Wel, dat is eigenlijk allemaal heel simpel. Je geeft aan welke box je wil, voor hoeveel personen en voor hoeveel dagen. Je kan kiezen uit een Originalbox, een Familybox of een Veggiebox. Ik vind het geweldig dat ze ook aan de vegetariërs denken en dat ze voor een familie denken aan makkelijk te maken klassieke gerechten. Voor iedereen wat wils dus.

Een pluspunt ; je kan als je dat wil, kiezen uit een mooi aantal gerechten.

Je hoeft geen schrik te hebben dat je vast zit aan een lidmaatschap. Je kan dit opzeggen, pauzeren en aanpassen wanneer je maar wil. Heel flexibel dus. Je hebt steeds 14 dagen bedenktijd, lopende vanaf jou eerste box die je ontvangt.

 

Mijn box

Ik kon niet wachten om mijn box te gaan ontvangen. Je mag kiezen uit een aantal leveringsdata waarop ik maandag had gekozen. Ik kreeg op voorhand een smsje met het uur van levering voor die dag. Ik vond dat echt super handig.

“Ding dong”, daar ging mijn bel. Een mooie HelloFresh doos nam ik in ontvangst. Wow alles zat per gerecht gesorteerd. Hoe ideaal is dit niet? Er zat ook een mapje bij met receptenbladen. De ingrediënten zaten zeer mooi en netjes verpakt. Alles was ook enorm vers. Dat viel meteen op. Mmm ik kreeg al zin om aan de slag te gaan hiermee haha.

Het was ook echt handig dat per gerecht, het precieze aantal aan ingrediënten erin zaten.  Dus je zal bijvoorbeeld geen zak wortelen ontvangen als je er maar 3 nodig hebt. I-de-aal voor je plaats in de ijskast.

De ingrediënten waren samen goed voor 3 gerechten waarvan 1 vegetarische, 1 met vis en 1 met vlees. Mooie afwisseling dus en gezond op deze manier.

 

Mijn ervaring

Om te starten nam ik er steeds mijn receptenblad bij. Daar staat op wat je precies nodig hebt alsook de stappen om tot het gerecht te komen. Dit kon je allemaal zien via mijn Insta stories die week 😉

De gerechten waren één voor één echt makkelijk om te maken. Geen gedoe en geen 100 kookpotten nodig. Hooray want hier heb ik echt een hekel aan. Ooo een pannetje voor dit, dan nog eentje voor dat en ohja nog eentje voor een sausje, eentje…… Ohnee maar achteraf heb je wel 2 vaatwas programma’s nodig hahah no thank you.

Naast het snel en makkelijk klaar zijn waren ze ook nog eens echt lekker. Ook mijn lieve kleine Daan at zijn buikje telkens mooi rond 😉 Ik moet wel eerlijk zijn, de varkensworst heb ik niet aan mijn zoontje gegeven omdat ik deze voor hem te sterk gekruid vond. Voor ons vond ik de worst dan wel echt zeer lekker. Maar geen probleem, ik heb steeds vleesjes in aparte porties in de vriezer liggen zodat mijn zoontje altijd wel iets heeft als hij een vleesje niet zou kunnen mee-eten. Ook aan de bereidingswijze heb ik mij niet altijd gehouden hoor, je kiest dat allemaal zelf een beetje en past het aan voor je kinderen 😉

De gerechten waren zeer gevarieerd zoals ik hierboven al vermeld had. HelloFresh houdt echt rekening met onze gezondheid zodat we steeds onze vitamines, mineralen, eiwitten,…voldoende binnenkrijgen en geen overdaad aan vlees.

Ook een pluspuntje voor mensen die onder een dieet staan bij de diëtiste of gewoon ter info voor iedereen ; je weet precies per gerecht de voedingswaarden per portie of per 100 gram.

Hieronder kan je mijn 3 gemaakte gerechten vinden ;

  • Schelvisfilet met frisse aardappel-dillepuree

 

  • Fettuccine met tomaten-roomsaus en varkensworst

 

  • Risotto met aubergine en provolone

 

Ziet er lekker uit he? Door HelloFresh maak je gerechten waar je nooit eerder zelf aan gedacht zal hebben 🙂 I love it!

Nieuwsgierig geworden? Ik deel 25€ korting uit!

Wij zijn reeds fan geworden en willen onze lezers maar al te graag kennis laten maken met HelloFresh. Als je hier klikt dan krijg je maar liefst 25€ korting op jou eerste box! Geweldig he, I know  😉 Let wel, dit aanbod is echt enkel en alleen maar voor mensen die HelloFresh nog niet kennen en dus nieuwe klant zijn 😉

 

Veel kookplezier en eet smakelijk! ❤

Liefs,

Karen en Daan xoxo

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s