Shop in de kijker : Pat’s Makings

Pat’s Makings ; een geweldig leuke shop met handgemaakte bedrukte kleding voor baby’s, kids en zelfs volwassenen! Echt super! We werden door deze winkel benaderd omdat we één van de eerste waren die hen volgden op Instagram en kregen wel hele leuke dingen opgestuurd. We zijn zo tevreden dat we hen graag als shop in de kijker plaatsen ❤

 

Het gezicht achter Pat’s Makings

De creatieve duizendpoot van deze winkel is Patrick van Mierle. Jaja, jullie lezen het goed. De allereerste keer dat we een man hebben die het gezicht is van zijn webshop! Zo zie je maar dat niet alleen vrouwen hier goed in zijn. Ook mannen kunnen perfect creatief zijn. Wat leuk vinden we dit!

Patrick is 28 jaar en komt uit Arnhem. Hij is gehuwd en heeft geen kinderen; wel drie geweldige katten 😉 Hij heeft voor deze shop altijd in de bouw gewerkt. Door ernstige rugklachten kon hij niet anders dan voor een andere job gaan. Hij droomde er altijd van om iets voor zichzelf te doen en met zijn handen te werken omdat hij altijd wel creatief is geweest. Een job waar hij zijn creatieve geest de vrije loop kan laten uitgaan zonder daarbij zijn rug te moeten belasten…en Pat’s Makings werd geboren!! Samen met zijn vrouw is hij dit bedrijfje opgestart.

 

Pat’s Makings

Hoe zijn ze op deze naam gekomen? Wel dat is simpel. Pat’s is eigenlijk een afkorting van zijn naam Patrick. Makings slaat op creaties.

Kleding, accessoires en materialen om te bedrukken koopt hij in. Het ontwerpen zelf doet hij via een speciaal computerprogramma. Het printen en bedrukken ervan is met een speciale machine. Woow daar komt veel bij kijken vind ik.

Je kan bij Pat’s Makings terecht voor kant en klare ontwerpen maar heb je een eigen idee in je hoofd of een bepaald thema maar je weet niet goed wat je ermee wil doen, dan kan je ook steeds bij hem terecht! Hij helpt je met nadenken en voorstellen om zo tot je gewenste product te komen. Echt geweldig! Ik hou van unieke ontwerpen en daarvoor kan je zeker bij hen terecht. Je mag steeds een mailtje sturen met je vragen of voorstellen naar info@pats-makings.com .

 

De webshop

Op de webshop kan je echt voor elk wat wils vinden. Alles staat heel duidelijk onderverdeeld. Je kan er accessoires vinden met mommy bags, handtassen en mutsen. Voor de baby’s vindt je hele leuke producten zoals shirtjes, hemdje, rompertje, jassen en dit zowel voor de meisjes als de jongens. Je kan er ook producten vinden in thema zoals het shirtje van Daan voor de kerstdagen. Echt heel fijn allemaal. Voor de mama’s onder ons zijn er hele leuke truien met tekst op. Ook voor de oudere kids, zowel jongens als meisjes kan je mooie en stoere kleding vinden. We love Pat’s Makings!

Patrick hoopt met zijn bedrijfje te kunnen blijven groeien en later nog te gaan uitbreiden. Mooie vooruitzichten dus!

 

Kortingscode

Dankzij Pat’s Makings heb ik een kortingscode gekregen die ik met al mijn volgers mag delen! Woohoo hoor ik jullie al denken. Vul de kortingscode ; cookiesandthemonster  in en krijg 5% korting op jou bestelling! Wat mooi ❤

 

Een aantal foto’s van het kerstshirtje en het twinning setje

 

 

Ook zo’n gave twinning set, kerstshirtje of muts scoren? Ga dan snel naar hun website met je kortingscode!

 

Contact

Volg Pat’s makings op Facebook en Instagram! Bestellen doe je via http://pats-makings.com/ of door een mailtje te sturen met je eigen ideeën of voorstellen naar info@pats-makings.com .

 

Wij zijn heel erg fan en wensen Patrick en zijn vrouw nog veel succes met hun bedrijfje! ❤

 

Veel liefs,

Karen en Daan xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s