Energiedip? Probeer dan snel Joy of Matcha thee! De gezondste en populairste thee ter wereld.

Ik heb al vaak goede dingen gehoord over Mactha thee maar ik had het zelf nog nooit gedronken. Ik drink het heel graag dus stond Mactha hoog op mijn lijstje! Velen van jullie zullen ook nog geen kennis gemaakt hebben met deze thee dus deel ik graag mijn ervaring met jullie.

Hij is niet alleen heel lekker maar bezit ook tal van gezondheidsvoordelen.

 

 

Productie Joy of Matcha thee

De thee van Joy of Matcha is niet zomaar een thee. Hun Matcha komt rechtstreeks uit Kagoshima. Dit ligt in het zuiden van Japan! Daar wordt de thee geteeld in de schaduwrijke bergen. De matcha plantages worden ongeveer 4 weken voor de oogst afgedekt zodat de chlorofyl productie een boost krijgt. Vandaar dat hun Matcha zo mooi en felgroen is. Ik vind het ongelooflijk die kleur. Alleen de mooiste blaadjes van de eerste oogst, worden traag gemalen op eeuwenoude maalstenen. Je proeft dat ook echt. Zo wordt een romige en zachte smaak verkregen en behouden. Topkwaliteit als je het mij vraagt.

 

Gezondheidsvoordelen

Matcha thee staat bekend als gezondste en populairste thee ter wereld.

Ik som even een aantal weetjes en gezondheidsvoordelen op voor jullie :

 • Bevat minder cafeïne dan koffie
 • Ondanks minder cafeïne veel meer energie, tot wel 5 uur constante energie!
 • Geprezen door theesommeliers
 • 137x meer antioxidanten dan groene thee
 • Stimuleert het metabolisme en helpt met gewichtsverlies
 • Versterkt het immuunsysteem
 • Doordat je meer energie krijgt kan je je beter focussen
 • Geeft je een stralende huid
 • Kalmerende werking en toch alert zijn

 

Ongelooflijk hoeveel voordelen deze thee wel niet heeft. Ik kan niet wachten om deze te ervaren.

 

Mijn ervaring met de Joy of Mactha thee

Ladies, echt waar, dit moet je gewoon geprobeerd hebben.Ideaal wanneer je in een energiedipje zit!! Deze thee smaakt ook helemaal anders dan wat je gewoon bent. Ik vind het, maar dan is dat mijn ervaring , wat smaken naar Nori. Ook wanneer je het potje opendraait ruikt dit wat naar Nori. Naast de Nori geur en smaak ruik je en proeft je natuurlijk ook gewoon hoe vers en puur deze thee is. Echt heerlijk.

Deze thee is ook supersnel en makkelijk klaar te maken. Je brengt wat water of melk aan de kook en dit giet je rustig bij de poeder terwijl je aan het opkloppen bent. Easy peasy! Ook super om me te nemen naar jou werk bijvoorbeeld.

Ik heb voor mijn eerste Matcha ervaring dit gemaakt met melk. Een Joy of Matcha Latte dus. Echt heer-lijk! Door het opkloppen krijg je ook een klein schuimlaagje wat ik ook heel aangenaam vind in mijn mond. Het opkloppen doe je met de handgemaakte bamboe matcha klopper.

 

Ik voel na 10 minuten de energie al door mijn lichaam gaan! WOW! Ik kan me goed focussen zonder een opgejaagd gevoel te hebben. Dit heb ik bij koffie dus wel. Ik voel me ook heerlijk ontspannen. Ik vraag me af wat dit zal geven op langer termijn. Kan niet anders dan goed zijn als ik nu al zoveel positieve dingen ervaar op mijn lichaam. Ik geloof best dat dit gezondste en populairste thee ter wereld is.

 

Zelf ervaren? + Kortingscode

Ik kan het iedereen aanraden en durf te wedden dat je geen gewone supermarkt thee meer zal willen drinken! Haha true story 😉 Ideaal om je dag goed te starten wanneer je kids het in de ochtendspits het wel eens lekker druk voor je maken hihih ❤

Je kan bij hen ook een hele mooie luxe set bestellen! Ideaal om cadeau te doen met de feestdagen die eraan komen of gewoon lekker voor jezelf 😉

*** Bestellen doe je door hier te klikken *** Kortingscode : JOY10  -> Deze code geeft jou deze maand 10% korting ! Hooraaay!

Volg Joy of Matcha op Instagram en Facebook !

 

Veel liefs en Enjoy your Joy of Matcha,

 

Karen xoxo

1 Comment

 1. Het is ook een van de betere Thee. Alleen drink er nooit teveel van.
  En men kan er eigenlijk een mooi ritueel aankoppelen als je hem wilt drinken. Het genieten van het klaar te maken het roeren en het water op de juiste temperatuur. Maar ook het kopje eerst met warm water vullen voor je de thee erin doet.

  Aum Shanthi

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s