Hydrateren en ontspannen of intensief voeden en verzachten met de nieuwe body crèmes van Kneipp

Ik kende het merk “Kneipp” nog niet en was dus dolenthousiast dat ik hun nieuwste body crème mocht uittesten. Mijn eerste ervaring deel ik dan ook heel graag met jullie mee. In de toekomst zullen jullie verder up to date gehouden worden met de laatste nieuwtjes over hun producten. Mij hebben ze alvast overtuigd!

 

Het merk

Het merk is ontstaan door Sebastian Kneipp. Al meer dan 125 jaar geleden droeg hij zijn theorieën en filosofie met de vijf pijlers, over aan zijn vriend die apotheker was. Zijn vijf pijlers : water, planten, voeding, beweging en balans zijn nu nog steeds op de dag van vandaag de basis voor de producten die ontwikkeld worden. Er wordt daarbij gebruik gemaakt van de nieuwste inzichten, natuurkundige kennis en huidexpertise. Zijn slogan luidt : “De natuur is de beste apotheek” en daar kunnen we hem zeker gelijk in geven.

 

De nieuwe body crèmes ; Patchouli en Silky Secret

Ik mocht de patchouli variant testen. Deze crème met patchouli en sheabutter werkt zeer hydraterend en ontspand je huid. De nieuwe body crèmes zijn op basis van natuurlijk verzorgende oliën en zorgen dus steeds voor een verwenmomentje. Heerlijk toch! Ze zorgen voor een ultrazachte huid de hele dag lang!

Een aantal productvoordelen :

  • Rijk aan natuurlijk verzorgende werkstoffen en hoogwaardige natuurlijke oliën
  • Zonder parafine, siliconen en minerale oliën
  • Zonder kleurstoffen en bewaarmiddelen
  • Niet getest op dieren
  • Mild voor alle huidtypes, ook de gevoelige huid

…..

 

Mijn ervaring

Deze body crème behoort zeker tot mijn lijstje met favorieten. Wanneer je de pot nog maar opendraait worden je zintuigen verwend door de heerlijk zachte geur van hoogwaardige patchouli-olie. Ik ben echt verslaafd aan geurtjes en aan deze kan ik maar blijven ruiken. Hij is zeker niet overheersend dus geen schrik dat hij zich te veel zou mengen met je parfum.

Ik gebruik deze bij het opstaan en voor ik ga slapen voor een extra zachte huid. Het is echt een aanrader om dit tweemaal per dag te doen als je last hebt van een droog huidje zoals die van mij. De crème bevat sheabutter wat bekend staat om zijn voedende eigenschappen. Door deze crème zie je geen zichtbare nerfjes meer van droogte en voelt mijn huid zijdezacht aan. Ideaal ook om na het scheren te gebruiken om je huid extra te voeden.

De textuur is echt zo romig en zacht. Je hoeft niet veel te gebruiken want hij smeert lekker open. Zeer prettig om aan te brengen.

Ik vind het ook geweldig dat ik onmiddellijk na het aanbrengen, mijn kleren kan aandoen. Hij plakt niet, trekt mooi in en laat toch nog een zacht filmlaagje na zonder een plakkerig gevoel. Heerlijk!

 

Ik zou zeggen, ladies, verwen je huid maar lekker deze winter en testen maar! Wij zijn helemaal fan van Kneipp ❤

 

*De twee varianten komen in een pot van 200 ml*

* De patchouli komt op €9,49 en de Silky Secret komt op €9,99*

* De producten van Kneipp kan je zowel in de winkels zelf als online shops vinden *

 

Volgen jullie Kneipp al op Facebook of Instagram?

 

Liefs,

Karen xoxo

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s