Gotta love deMadre! Alles over hun nieuwe XXL fouta dekens en hoe je ook een fouta in de winter kan gebruiken!

Niets gezelliger dan met een lekker groot dekentje, ingeduffeld voor de televisie te zitten. Lekker gezellig maar vooral warm. Ik ben een echte koukleum dus in de winter is dit echt onmisbaar voor mij. deMadre heeft op onze noden ingespeeld en een nieuw XXL deken ontworpen ❤ Gotta love deMadre ❤

Verder kan je in deze blog lezen dat je een fouta ook in de winter kan gebruiken. Benieuwd naar meer? Lees dan lekker verder 😉

 

deMadre

Een aantal blogs terug, konden jullie al lezen over mijn kennismaking met deMadre. Voor diegene die deMadre nog niet kennen ; het is een Belgisch topmerk waar je terecht kan voor fouta’s, bolsa’s, poncho’s voor je kids en vanaf nu ook XXL dekens.

Niet onbelangrijk… Telkens wanneer er iemand van zijn aankoop een leuke foto maakt en post met de hashtags #makingmemories en #demadre , stort deMadre een bedrag naar een eigen foundation die ze hebben. Het is een stichting voor mama’s en kindjes die het moeilijk hebben. Hiermee willen ze aandacht en financiële steun geven aan de VZW Moeders voor Moeders. Prachtig initiatief vind ik!

 

Nieuw : het XXL deken/fouta

Het nieuwste in hun rijtje ; de XXL fouta dekens! Ethisch gemaakt met 100% Biologisch Turks katoen en traditioneel handgeweven. Ze zijn enorm groot, maar liefst 185 X 235 cm, waardoor je je er volledig in kan rollen ahha I love it!

Ik ontving hem en ging helemaal uit mijn dak! Zo mooi, zo zacht en zo warm! Ideaal voor de televisie, voor je vuurtje, buiten onder jou terrasverwarmer,… Heerlijk gewoon! Ik vind het enorm gezellig en het past ook zo mooi bij alle interieurstijlen. Je hoeft ook geen schrik te hebben om hem in de wasmachine te steken en hij droogt zeer snel!.

Er gaat geen avond voorbij dat ik lig te genieten in dit deken. Een lekkere tas warme chocolademelk erbij, en het is perfect! Aangezien hij zo groot is komt Daan er vaak bijliggen ❤ Dat is helemaal genieten dan.

Dit exclusieve deken is de “Cebra”. Je kon hem onlangs winnen bij een give-away in samenwerking met deMadre en mezelf 😉 Blijf dus steeds onze pagina volgen!

 

Tover jou fouta om tot een sjaal tijdens de winter

Ja hoor, jullie lezen het goed. Een fouta enkel gebruiken tijdens de zomer of in de welness? Welnee hoor! Gebruik hem in de winter gewoon als lekkere warme sjaal! Ze zijn zo zacht en warm dat ze dus ook ideaal zijn om je tegen de koudere dagen te beschermen.

De fouta die ik draag is uit de collectie “Desert”. Deze fouta’s kan je echt voor elk seizoen gebruiken. Ze zijn 90 X 170 cm en zijn gemaakt uit 330 gram Biologisch katoen. Je hebt ze in 4 kleuren waarvan ik de “Desert Gobi” heb.

Zo zie je maar dat je de fouta’s van deMadre gewoon elk seizoen kan gebruiken en niet in je kast hoeft op te bergen tot het beter weer is of een welness beurt!

 

Ook zin gekregen om je in te duffelen met zo een geweldig deken of je te verwarmen met een fouta? Of misschien om wel cadeau te doen? Je kan ze aankopen door hier te gaan klikken.

Volg je hen al op Facebook? -> https://www.facebook.com/FoutadeMadre/?ref=br_rs

 

Love,

Karen xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s