Gin-lovers opgelet! Je elke maand laten verrassen met een topper van een Gin in je bus? Dat is helemaal mogelijk met Gin in the box. 

Hey babes! Ik heb iets nieuws ontdekt waar ik helemaal weg van ben, en dat deel ik dus maar al te graag met jullie 😉

Ik kan echt genieten van een goed glaasje Gin Tonic maar dit blijft meestal altijd bij de standaard merken. Dit is eigenlijk wel jammer omdat er zoveel goede gins zijn om te ontdekken. De oplossing hierop heb ik gevonden! Gin in the Box laat ons maandelijks een gin ontdekken van ambachtelijke productie! Woop woop, AMEN!

 

Gin in the box

Gin in the box is gewoon echt geweldig. Elke maand leveren ze jou een unieke, zeldzame en ambachtelijke gin die je niet zomaar op de markt kan vinden. Ze selecteren echt alleen maar dé beste gins die er zijn.

In de box zit naast de gin, ook steeds een tonic, een hapje en een magazine van de Gin in the box club. How fancy 😉 We love!

 

Abonnement

Geen schrik, je kan je abonnement steeds opzeggen wanneer je maar wil. Levering gebeurt steeds in de eerste week van de maand.

Je kan kiezen uit 3 formules waarbij je telkens 50€/box betaald :

  • 1 box : Je ontvangt éénmalig een box , ideaal als je het eerst een keertje wil proberen.
  • 4 boxen : Je ontvangt 1 jaar lang, elke 3 maand een box.
  • 6 boxen : Je ontvangt 1 jaar lang, elke 2 maand een box.

Ben je zelf geen ginlover maar doe je liever een abonnement cadeau? Dan ben je bij Gin in the box, ook aan het juiste adres.

 

Wat zat er in mijn box?

  • Een fles 6 O’clock Gin
  • Een tonic van distillers Tonic
  • 2 zakjes Cheese biscuits van Noble Savoury
  • Een maatbekertje
  • Het Gin in the box magazine

Wat een fijne box! De Gin kende ik nog niet en ziet er erg fancy uit. Een hele mooie blauwe fles! De naam zelf heeft de fles te danken aan Edward Kain. Elke dag at 6 o’clock genoot hij van zijn Gin en tonic. Deze traditie wordt trouwens nog steeds door zeer veel Britse gin-lovers voortgezet. Hoe leuk is dit wel niet?

De frisse gin bestaat uit 43% alcohol en bevat 7 botanicals ; jeneverbessen, korianders, liswortel, engelwortel, sinaasappelschil, elderflower en een mysterieuze botanical.

 Ik kon niet wachten om te gaan testen dus dat gebeurde diezelfde avond nog haha. Deze gin en tonic gaan echt perfect samen. Wat een heerlijke smaak! Ik ben er gek op. Hij is lekker fris en heeft een citrussmaak. Mmmm. Lekker met de zoutenkoekjes erbij. Dankzij Gin in the box heb ik een nieuwe gin in mijn rijtje. Op naar de volgende 😉

 

Kortingscode

Zelf interesse gekregen in een Gin in the box abonnement of wil je het liever eerst een keertje uitproberen? Cadeau onder de kerstboom? Bestellen doe je door hier te gaan klikken. Vul de code CM17 in en je verzendkosten zijn gratis! Het is eens wat anders dan een abonnement op een tijdschrift aha! 

 

Love and enjoy,

Karen xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s