De meest trendy en kleurrijke laarsjes voor je kids ; Bergstein natuurlijk!

Hi mommy’s! Wat een weer is het al geweest. Motregen, stortregen, sneeuw, windstoten,…We hebben het de laatste tijd al allemaal gehad. Nu, door deze weersomstandigheden ligt het vol modder, plassen, gewoon echt vuil en is het bijzonder koud voor onze kleine guppies. Toch wil ik dat Daan nog buiten kan spelen en ging ik dus opzoek naar dé perfecte winterlaars. Een laars die tegen al deze invloeden kan én ook nog eens hip en trendy is.

Al gauw botste ik op het merk Bergstein die gewoon voldoen aan alles! Mommy’s, ik kon niet anders dan mijn enthousiasme voor dit merk, delen met jullie ❤

 

Bergstein, niet zomaar een kinderlaarsje

Ik zocht en ik vond! Bergstein heeft een zeer ruim aanbod unisex regenlaarsjes en Winterboots in alle kleuren en geuren ❤ Wil je het lievelingskleur voor je kindje of matchen met die hippe jas? Geen probleem, voor ieder wat wils.

 

Deze kleurrijke en hippe laarzen zijn vervaardigd uit soepel natuurrubber waardoor ze aan elk voetje zeer comfortabel zullen zitten. Geen stug gedoe voor je kids. Jippie! Ze zijn echt heel erg mooi en dus niet zomaar een simpel kinderlaarsje. Ideaal voor hippe kids!

De Winterboots zijn lekker warm en sluiten mooi aan door de tie-on sluiting die je kan aanspannen. Zowel de Winterboots als de regenlaarzen zijn water – en vuil afstotend en hebben een uitneembare binnenzool. I-de-aal als je kinderen steunzolen moeten dragen. Bergstein heeft werkelijk aan alles gedacht. ❤

 

 

Elk moment een eigen kleur ; wij gingen voor geel

De gele Winterboots sprongen onmiddellijk in onze ogen dus gingen we voor dat kleurtje. Eerlijk gezegd ben ik gek op alle kleuren ❤ Voor elke outfit een passende laars 😉

Wij gingen met onze Winterboots het bos in en namen enkele leuke foto’s.

 

Prachtig he ladies? Oh wat ben ik gek op men zoontje, en natuurlijk op deze winterlaarsjes 😉 Zijn voetjes bleven de hele tijd lekker warm en werden helemaal niet nat! De laarsjes waren zeer makkelijk aan en uit te trekken én zeer snel terug proper te krijgen. Woehoee want deze mommy heeft geen zin om na elke wandeling een uurtje te moeten schrobben haha! Een beetje water, wat zeep en hup het vuil is weg! Ideaal om buiten te gaan wandelen, ravotten in de modder, spelen in de sneeuw,.. noem maar op!

Wij zijn dus heel erg fan van Bergstein en ik raad ze iedereen aan! ❤

 

Hebben jullie al een paartje staan voor je kids? Of meerdere? 😉

 

Love,

 

Karen en Daan xoxo

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s