Shop in de kijker ; Made by Cojo

Hi lieve lezers!

Alweer een nieuwe shop die ik maar al te graag in de kijker breng.  Als je hun feed op Instagram bezoekt, dan zal je meteen begrijpen waarom. Wat een mooie stoffen en kleuren. Ook de monochrome lovers zoals ik, komen bij Made by Cojo aan hun trekken. Ik vertel jullie graag wat meer…

 

De gezichten achter de shop

Inderdaad, jullie lezen het goed ; de gezichten. Deze geweldige shop is tot stand gekomen door 2 lieve dames. Jolanda die dit samen met haar moeder Corrie doet. Ze heeft samen met haar vriend 3 dochtertjes.

De naam van de shop komt dus eigenlijk van Co (Corrie) + Jo (Jolanda). Vind ik echt heel leuk bedacht.

Jolanda had voor Made by Cojo geen enkele ervaring met een naaimachine. Ze probeerde wel eens maar dit mislukte steeds. Ze is buiten een aantal swaps op Instagram nooit creatief geweest. Alles wat met naaien te maken heeft, heeft ze aan haar moeder te danken die haar alles heeft aangeleerd. Ze begon met een sjaaltje en nu kan ze werkelijk alles maken. Ge-wel-dig!

 

Ontstaan Made by Cojo

Door een aantal vriendinnen die hun kennis en kunnen zagen, werden ze aangespoord om hier iets mee te gaan doen. Op een dag haalden ze een aantal stofjes om wat te maken voor Jolanda’s dochtertjes. De vriendinnen vonden dit zo geweldig dat Jolanda en Corrie ook iets voor hen maakte. Al snel zagen de mensen in het dorp hun talent en dus maakten ze een Instagram account aan. In het begin waren ze er terughoudend op en bescheiden maar uiteindelijk zijn ze er volop voor gegaan. Wat een top duo!

Ze zijn begonnen met een mutsje, broekje en sjaaltje en nu kan je bij hen terecht voor een ruim assortiment aan producten.

 

Assortiment Made by Cojo

Made by Cojo heeft een ruim assortiment en je kan er o.a deze producten vinden ;

  • Broekjes
  • Beanies
  • Babynestjes
  • Dekentjes
  • Aankleedkussenhoezen
  • Bijtringen
  • Sjaaltjes
  • Opbergzakken

Alles wat ze aanbieden maken ze zelf. Ze maken gebruik van wafelstof, katoen- en tricotstoffen. Allemaal zo zachte materialen ❤

 

Hieronder kan je een aantal voorbeelden vinden van wat ze aanbieden op hun Instagram en Facebook :

 

Toekomstplannen

Voorlopig doen ze het met veel passie als hobby en zijn ze nog geen “echt” bedrijfje. Ze hebben wel de droom en ambitie om een winkel of webshop te beginnen. Helaas is het op dit moment niet haalbaar. Jolanda spendeert veel tijd met haar 3 kinderen en haar moeder Corrie draagt zorgt voor haar broertje die een lichamelijke beperking heeft. Toch zit de kans erin dat ze hun droom waar zullen maken over een aantal jaar. Ze willen er alleszins zeker voor gaan!

 

De outfits van Daan

Een broekje kost 12,5€ en een beanie 7,50€. Bestel je het als een setje zoals Daan dit draagt dan betaal je 17,5€.

 

Broekje + bijpassende beanie “Stripes” 

 

 

 

Broekjes + bijpassende beanie “Daan”

 

 

Wij zijn helemaal weg van de kwaliteit en prints van de broekjes en beanies. Wat staan ze stoer bij Daan! Heb je nou ook interesse gekregen om één van deze outfitjes te gaan bestellen? Of in een andere print? Een ander product? Dit doe je door hier te gaan klikken. Je kan hen steeds een berichtje sturen met je vragen en/of wensen. Je kan en vragen naar hun voorraad stoffen.

 

Volgen jullie Made by Cojo al op Instagram en  facebook?

 

Wij willen Jolanda en Corrie heel erg bedanken voor de vlotte en leuke samenwerking en veel succes voor de toekomst. ❤ ❤

 

Liefs,

Karen en Daan xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s