De absolute top in natuurlijke en effectieve mondverzorging ; Ecodenta

 

Hey girls, hebben jullie al van Ecodenta gehoord? Herbapharm introduceerde dit nieuwe tandpastamerk en ik mocht twee van hun tandpasta’s uitproberen. Lucky me ❤ Ik kan je alvast vertellen dat ik echt onder de indruk was van hun zwarte tandpasta. Ja, jullie lezen het goed 😉 En neen daar krijg je geen zwarte tanden van lieverds haha!  Benieuwd? Lees dan maar even verder. ❤

 

Ecodenta

Ecodenta is een natuurlijk merk met producten die verbluffende resultaten hebben. Hun nieuwste paradepaardje is toch wel hun Extra Black Whitening tandpasta. Ik kon men ogen eerst niet geloven. Een zwarte tandpasta? How cool is that?

 

Extra black whitening toothpaste

De zwarte tandpasta beschermt de tanden tegen tandplak en heeft een antibacteriële werking die je mond lekker lang frisheid geeft. Ik vind hem echt zeer fris en het doet mijn neus altijd lekker openzetten aha. Maar nu…wat maakt hem zo bijzonder? Wel hij bezit actieve houtskool dat een absorberend vermogen heeft. Vandaar ook de zwarte kleur. Het verwijdert op een zachte en natuurlijke wijze verkleuringen van het tandglazuur, absorbeert nare luchtjes en gassen én doodt de bacteriën die jou een slechte adem geven.

De tandpasta komt in een hele fancy zwarte tube en is echt zo zwart als roet. Ik vind het supercool. Bij het eerste gebruik vond ik het eigenlijk wel best spannend. Geen schrik, de tandpasta maakt je tanden heus niet zwart! Integendeel, vanaf het eerste gebruik vind ik ze al veel witter. Ongelooflijk maar het is echt! Ook mijn familie en vrienden zagen al een verschil. Deze tandpasta babes, is een toppertje.

Ohja, deze bestaat voor 96% aan natuurlijke ingrediënten.

 

Certified organic Anti-Plaque toothpaste – Coconut

Over deze tandpasta wil ik het toch ook even hebben. Ik was eerder nog niet in aanmerking gekomen met een gecertificeerde biologische tandpasta. Geweldig toch dat dit ook bestaat! Niet alleen lief voor onze tanden maar dus ook voor onze planeet. Daarnaast bevat de tandpasta geen fluoride en bestaat ze uit maar liefst 99% aan natuurlijke ingrediënten. Top!

Deze tandpasta is werkelijk geweldig. Ik vind hem heel lekker smaken en is ook lekker fris in de mond. Hij bevat natuurlijke kokosolie en zinkzout die bacteriën helpt af te breken. De natuurlijke ingrediënten helpen de tandplak verwijderen en voorkomen tandsteen. Hij bevat ook nog het ingrediënt xylitol dat het tandglazuur stimuleert.

Deze tandpasta vind ik echt ideaal om eens af te wisselen met de Extra Black whitening.

 

*** De tandpasta’s zijn te verkrijgen bij diverse shops zoals Droginet, Gezondheidaanhuis.nl, drogist.nl, joliebeauty.com, bol.com, deonlinedrogist, Gezond en wel winkels en koopjesdrogisterij.nl ***

 

Love and keep that beautiful smile,

 

Karen xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s